Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 teka-teka
Hja, radolca, jebat ga. Moja varuška pride ob 18. uri varvat otroka, jaz pa šele potem gas na Bled. Ampak, ob oni cesti proti Bohinju se bom pa ja kam stisnila, če ne bom pa kar k Bohinjki zapeljala :lol:
A ona konjska staja še stoji ob cesti :D

Se vidimo okol 20. ure, al pa 20 min kasneje, da se res vsi dobimo.
Uporabniški avatar
 Radolca
oj, za tisto konjsko stajo pa ne bi vedu, da bi se še nahajala v tistem prostoru. Mislim da jo je Čas prisilil, da je odšla v druge kraje, kjer se ji bo bolje godilo :?
Lahko greš pa čez Železnike ali čez Sorico v Bohinj in se pripelješ do štarta ali drugače povedano, kot bi mi gorenjci rekli, "okol rit u varžat" :wink:
 mausi
kdaj bodo pa zaprli cesto? Ta podatek bo zanimiv predvsem za tiste, ki bodo prihajali pozno...
Uporabniški avatar
 Radolca
kdaj bo cesta zaprta pa ne vem. Pojdi na vitezovo stran in pokliči
Teodorja pa ga vprašaj :?:
Uporabniški avatar
 bobr
Ne smetim tele teme samo špelo bi rad pohvalil ;). Da osvežimo spomin:
spela* napisal/-a:Hehe, podoben občutek sem imela jaz, ko sem v eni od tem o skupnih treningih prebrala vprašanje nekoga v smislu, če imajo tudi "počasno sekcijo". Ko sem se že hotela javiti, preberem odgovor nekoga drugega, da bo zagotovo kdo, ki teče nad 5:30/km :shock:
Spraševalec pa, da tako počasen pa tudi ni. :shock:

Haha, 5:30 pa počasen tek, to je zame šprint. :lol:

Kar pa hočem reči, je, da se vsak trudi po svojih močeh. Kar je za nekoga počasi, je za drugega za zdaj še nedosegljiva hitrost, a pri teku je super ravno to, ker se primerjaš sam s sabo in ker res največ štejejo osebne zmage. :wink: (jaz sem si npr. ob začetku teka pred tremi meseci zadala cilj preteči 10 km v Radencih, ne glede na čas - no, zdaj, ko vem, da to zmorem, bi pa rada tudi pretekla v času manj kot 1:08, če bo pač šlo :D )

No včeraj je polžka (če je to še polž al kak turbo nitro polž) špela blestela na bledu in odtekla 10ko v času 54:37 :lol:. Tolk o "šprintu" izpred treh mesecov. Jaz ti cel cajt govorim da imaš potencial pa mi ne verjameš :--
Uporabniški avatar
 Radolca
saj res, Polžke, kako ste se kaj odrezale :?:
 spela*
Poročilo zame je že bobr napisal. Hvala za pohvale. :oops:

Razmišljam o tem, da bi polovičko tekla že septembra na Ptuju in ne šele oktobra v Ljubljani, a mora ta misel še malo dozoreti.
Uporabniški avatar
 Laufer
:twisted: če je preveč zrelo lahko zgnije.
Uporabniški avatar
 bobr
spela* napisal/-a:Poročilo zame je že bobr napisal. Hvala za pohvale. :oops:

Razmišljam o tem, da bi polovičko tekla že septembra na Ptuju in ne šele oktobra v Ljubljani, a mora ta misel še malo dozoreti.

Raje ne prehitevaj samo sebe. Na ptuju zna biti vroče (tako kot je bilo lani) in bolje da greš na kratko 7km. Šparaj se za Ljubljano, ti grem za zajčka pod 1:50 ;).
 mausi
Radolca napisal/-a:saj res, Polžke, kako ste se kaj odrezale :?:

moj cil je bil priti od starta do cilja in to mi je uspelo, čas mi ni igral vloge in je tudi še nekaj časa ne bo... :wink:
Uporabniški avatar
 Frikica
Ojla Polžki (in ostali)!
Sem šele danes prišla domov, sem imela podaljšan vikend na Bledu. Nočna 10ka je bila super. Res odlično vse organizirano.
Tek je bil super in rezultat na 10km sem popravila kar za nekaj minut, tako da je naneslo 1h9min. Vidim, da vztrajnost deluje, tako da bom z veseljem obula jutri superge in jo mahnila tečt. :)
Spoznala sem tudi še nekaj polžkov in TFjevcev. :)
Kako je šlo drugim Polžkom? Vidim, da je nekaterim šlo po načrtih oziroma še boljše (špela* čestitam...hudiča, boš pristala v navijaških vrstah Polžje sekcije ;) )
Uporabniški avatar
 d.m.r.
:arrow: Naša družinska ekspedicija iz Maribora na Bled je popolnoma uspela :D ! Vsi štirje člani smo uspešno pretekli odmerjene razdalje, tašča pa je bila vztrajna navijačica in varuška hkrati.
:arrow: S svojim tekom sem več kot zadovoljna :juhuhu: , saj sem glede na Radence tekla 7 min. hitreje (okoli 1h in 2 min. je bil neto čas). Je pa res, da sem bila zdaj bolje pripravljena (več pretečenih km), pa tudi večerne temperature so mi ustrezale. Včerajšnji tek mi je zares bil v pravi užitek. Še bom laufala, ni kaj :!:
:arrow: žal mi je le, da nisem nikjer prepoznala nobenega polžka, pa čeprav sem kar naprej oprezala za vami :( ! A ste se ostali našli?
:arrow: spela*, čestitam za turbo tek! Brzina pa taka! :clap:
Uporabniški avatar
 Tina1
Živjo,

tek je mimo, bil je moj prvi množičen in prvi uraden tek na 10km (pred 10ko sem pretekla 10 km 3x). Najprej me je malo skrbelo, kako bom tekla zaradi utrujenosti, ker sem isti dan veliko prehodila v Vintgarju. Ampak je šlo.
Z rezultatom sem zelo zadovoljna, uspela sem teči pod uro, 57:43, tako sem izboljšala rezultat za enih 7 min. Pohvalim odlično organizacijo, vzdušje, kremšnite :) , sem se veselila tega teka, čeprav je bilo malo treme na začetku. Ozračje je bilo tut fajn, na trenutke je malo zapihljalo. Krasen je tudi občutek teči s tako množico, ki te kar vleče naprej... Proti koncu sem še malo potegnila in od gradu naprej pričakovala cilj, ki kar ni hotel priti. Oznak za km nisem videla dobro, sem pa zadnji km kr pospešila in na koncu šprintala, ne vem od kje ta moč, tako da sem bila žal prehitra za fotko v cilju :wink: ...Naslednje leto pa spet pridem, ker je bilo zelo lepo!
Čestitke tudi ostalim za dobre rezultate.
Uporabniški avatar
 teka-teka
Evo, sem prišla do kompa in lahko napišem, da me nočna 10-ka drugo leto ziher gosti.

Na dogovorjenem mestu sem se dobila s solatko in njeno prijateljico. Obe sta odlično odtekli, naj solatjka sama napiše kaj misli. Prav fajn je bilo malo družbe :D , ker se mi je do 22. ure mal vleklo, pa še lačna sem postala. :oops:
Odtekla nisem po planu, po uradnih rezultatih in blagem :shock: sem ugotovila, da sem po motoviljenju v temi pritisnila na polarja in štartala Lap 2 in mi je čas kazalo kar pet minut manj.
In jaz v svetem prepričanju kako lahkotno tečem, pridem na cilj, zadovoljna z vsem skupaj, sumljivo spočita, še displej na veslaškem centru mi ni bil sumljiv po prvem nepolnem krogu.

Drugače pa ni bilo gneče, ne prevroče, organizacija enkratna in se vidimo naslednje leto...
Uporabniški avatar
 teka-teka
Aja, tekla sem 55 min in 12 sek, če se ne motim. Mislim na neto čas.
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA