prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Asterix
Nič hudega bobr. Moramo se zavedati, da je čas dopustov in tudi TF-jevci gremo na oddih. :P . Čez en dober mesec pa nas bo spet za pol Rožnika
:TF)

lp
Uporabniški avatar
 pajo
Včeraj smo tekli kot, da smo ful skregani - vsi nekako po parih pa tako različne ure... Midva sva začela ob 18:10h srečala Rossija v prijetni družbi še par tekačic ter ostalih, ki jih lahko vidimo vsak torek na teku. Pa drugič v večji družbi.
Uporabniški avatar
 Laufer
Ob 20.10 se je nabralo 5 prijateljev, še eno smo "težko" prepričali, da je šla še en krog, tako je bilo veselo, saj nas je bilo 6. :lol:
Uporabniški avatar
 Jana S
Lubči,
tacga kaosa si pa že zarad dobrega imena ne moremo več prvoščit. Krožnik je bil zgrožen, Jana&Jana pa osamljeeeeeeni.
Uporabniški avatar
 Laufer
Don bo res moral poseči vmes in končati to agonijo in samovoljo.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Včeraj pa smo imeli člani :TF) celo popoldne Rožnik pod nadzorom. :clap: Razdeljeni smo bili v različna časovna obdobja, na različnih progah.

Pa naj še kdo reče da :TF) ni aktiven. :D

Lepo vas je bilo videt :laola
Uporabniški avatar
 bobr
Kaj ste pa tiho in se ne pijavite, pol pa mamo takle kaos :)
Uporabniški avatar
 dannae
včasih je treba tudi patruljirat, pa mal prevert, kaj se dogaja ob drugih urah na rožniku. :wink:
končno sem enkrat mela don bobra zase in sem ga lahko dodobra omrežila :rol: od včeraj sem njegova mafijska zaveznica 8)
sicer pa sem ga vodila po mal drugačnih potkah in je panično spraševal, kje se pa tule pride, pa a ni mal nevarno, kaj pa če pride medved, pa .... samo s koreninami se je ubadal...
zdej veste kaj se dogaja ob drugih urah, naslednjič pa spet en skupni zborček. sej vem, da obvladate....
pozdravček
d

ps: pa sej sm se prjavla.... :rol: :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 bobr
dannae napisal/-a:sicer pa sem ga vodila po mal drugačnih potkah in je panično spraševal, kje se pa tule pride, pa a ni mal nevarno, kaj pa če pride medved, pa .... samo s koreninami se je ubadal...

Sam res. Tam kjer si me ti vodila se še sledilni pes zgubi, kaj šele GPS :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
dannae napisal/-a:končno sem enkrat mela don bobra zase in sem ga lahko dodobra omrežila :rol: od včeraj sem njegova mafijska zaveznica 8)

Aja, a pol ga nisi napodila u stilu "Bejž Bobr zdej se morva medva iz medvedam nekej pugovort"?

Hmmm, ne vem, kdo je koga omrežil... Medved pa žalosten joka u lukni.

He he

Pegaz :)
Uporabniški avatar
 dannae
nadvojvoda pegaz - varuh medvedov napisal/-a:Medved pa žalosten joka u lukni.

bogi, bogi... se bo že potolažu, sej bom tud kej sama naokol prtekla, pa se bova že enkrat srečala... pa pohovorla... mogoče že dons...

uživaj v zelenju...
d
 spela*
Laufer napisal/-a:Ob 20.10 se je nabralo 5 prijateljev, še eno smo "težko" prepričali, da je šla še en krog, tako je bilo veselo, saj nas je bilo 6. :lol:

V resnici je bilo takole: ob 20.00 sva bila tam dva, ki sva, da ne bi bil popoln nered, počakala, da so pricapljali še ostali (brez bobra ni nobenega reda! :twisted: ). In potem smo ...

... tekli K-Rožnik v lagodnem tempu ... :D
Uporabniški avatar
 dannae
Kakšne plane imate za jutrišnji K-rožnik?
Glede na prejšnji teden, ko smo patruljirali celo popoldne, me zanima, če bo tokrat drugače? Ali morda:
:arrow: pade kakšno povelje Dona bobra in določitev uradnega termina (vseOstaloJeIndividualizemPress :wink: )
:arrow: ali povelja ne bo in se gremo prejšnjotedensko patruljiranje?

pozdravček
d
Uporabniški avatar
 raf
po dopustu bom prišel preverit ali je kondicija kaj boljša. :lol:
Čas bo v bistvu načeloma standarden, ampak se prilagodim tudi ostalim, ker vročine ravno ne bi smelo biti.
Uporabniški avatar
 Asterix
Živjo,

Pridem. Časovno pa se prilagodim večini.

Se vidimo!
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA