Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Laufer
Tini se niti ne upa objaviti člane turbo štafete.
Iz dobro obveščenih virov sem izvedel, da zadnja dva dni ni spal in je samo telefonaril po celi Sloveniji, da bi sestavil hudo ekipo. Obljubljal je celo celega odojka, samo da vas premaga (udba press)

Škoda, da ne bom mogel videti ciljnega finiša obeh štafet, saj naj bi odločitev padla šele v zadnjih metrih.

Bobr, sicer pa nimate kaj za skrbet, če bo Tini tekel v takem tempu kot na Blejski nočni 10ki :twisted:
Uporabniški avatar
 bobr
Bobr, sicer pa nimate kaj za skrbet, če bo Tini tekel v takem tempu kot na Blejski nočni 10ki

Seveda, jaz računam in navijam za tinijev odstop :lol:. Če ne pa malo sabotaže (mafija press) :wink:
Uporabniški avatar
 dannae
Laufer napisal/-a:Bobr, sicer pa nimate kaj za skrbet, če bo Tini tekel v takem tempu kot na Blejski nočni 10ki :twisted:

nč ne vem o tem, da sm jest u tinijevi ekipi... tko da tacga tempa zihr nau žgau... brez mene v bližini ne zna tko... :wink:
Uporabniški avatar
 ales
No, da ne bo preveč ugibanj. V štafeti sva s tinijem še midva z Nežo. Je imel tini sicer še ene druge plane, a sem rekel, da je prav in pošteno, da imava tudi midva v ekipi eno žensko.
Uporabniški avatar
 Laufer
Dobro obveščeni viri so imeli torej prav. Ales je ugriznil v Tinijevo vabo :lol: .
Sem pa mislil, da bo Tini obelodanil imena ekipe, očitno ga vest preveč peče :twisted: .

Aleš super - se vidimo, kot dogovorjeno jaz prevzamem vaše številke.
Uporabniški avatar
 tae
Malo se bom vmešal v to temo, čeprav me ne bo zraven. Glede na to, da vse tekmovalce poznam si upam napovedati vaše čase. Da vidimo koliko se bom zmotil

Tekaški forum 1
Damjana Blatnik :arrow: 28 minut in pol
Uroš Huzjak :arrow: 28 minut in pol
Matjaž Vrhunc :arrow: 25 minut
Skupaj :arrow: 1h,22min.

Tekaški forum 2
Irena Brglez :arrow: 37min.
Savo Gorečan :arrow: 36 min.
Špela Novak :arrow: 38 min.
Skupaj :arrow: 1h,51min.

Tekaški forum 3 (ne vem pravega imena)
Tini :arrow: 29 minut
Ales :arrow: 29 minut
Neza (če gre za Mravljetovo) :arrow: 27 minut in pol
Skupaj :arrow: 1h,25min. in še malo

Zdaj sem se nehote in nepovabljeno vmešal v vašo temo, zato že komaj čakam, da odtečete, da vidim kako vas poznam in kakšen jasnovidec sem.
Uporabniški avatar
 tae
Laufer zgleda, da sva istočasno pisala in si me v ciljnem finišu prehitel pri pritisku gumba "pošlji"
Uporabniški avatar
 bobr
Tole pa bo bitka :)

Tae mislim da nas podcenjuješ, vsaj zase lahko rečem in za 3 skupino sigurno ;) (ja taprava Neža je). Bomo videli kaka bo dejansko proga...
Uporabniški avatar
 tae
Sorry bobr, je zate tempo 4:04 min./km podcenjevanje ?
Uporabniški avatar
 bobr
Ja, nikoli ne veš kok se nam strga :)
Itak ne vemo kje bodo točno menjave (če so res na 7,00km) niti kak je resničen profil. Zato ne moremo planirat časov, kar bo pač bo.
 spela*
Jaz bom v vsakem primeru najšibkejši člen. :oops:
(in v nasprotju z bobrom upam, da me tae ne precenjuje :lol: )
Uporabniški avatar
 MatjazV
No, sigurno je, da bo tale večerni štafetni tek zelo zanimiv. Če drugega ne, bomo pa TF tekačice in tekači mal nagajal Avstrijcem. Mam že podobno izkušnjo izpred let, ko je naša trojka nastopila na teku okoli Vrbskega jezera.

V cilju bomo pa potem celoten tek še pošteno analizirali in o tem tudi poročali.

MatjazV
Uporabniški avatar
 Laufer
tae napisal/-a:Savo Gorečan :arrow: 36 min.
Špela Novak :arrow: 38 min.

:shock:
Tae, če bo noga OK, se bom moral pošteno potruditi (beri bremzati), da bom dosegel tvojo napoved. Letos sem imel na vseh polmaratonih na 7 km vmesni čas manj kot 35 min. Na enem pod 31 min :oops: .
*spela je imela na Bledu na 7 km 38,08 potem je do cilja še malo pospešila, tako da bi lahko dosegla čas okoli 37 min.
Kot pa je rekel Bobr, vse je odvisno od profila in dolžine posameznega odseka, analiza sledi po tekmi :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Spoštovano ljudstvo. Opravičujem se vam, če sem koga podcenjeval pri njegovih časih. Namenoma sem vzel malo rezerve, da boste vsi lahko tekli bolje. Dejanska slika bo itak vidna jutri. Očitno sem se pa vseeno zmotil, da vas poznam, glede na kar burne reakcije. Morda bi bilo ponovno bolje, če :ignore: Že večkrat sem to ugotovil, pa kar ne morem iz svoje kože.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA