prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 dmdm
glede na to da se moja boljša polovica že nekaj časa
turdi z GSM-jem okrog vratu, si zasluži ročno uro.
Ker se sam ne ukvarjam z tekom mi bo vsak nasvet,
kje v Ljubljani in kaj kupiti zelo dobrodošel.
Okvirni buđet 100 EUR.

LP
 dmdm
to vi tkole ta nove mal šikanirate, a? :D :D :D
sej prov, če se pa kdo opogumi vsaj namig
kje v Ljubljani imajo najbolje založeno s Suunto, Garmin in Polaris

PS vse sem prebral o ženskih urah zelo malo

LP
Uporabniški avatar
 majcha72
Joooj, na kakšne odzivne čase si pa navajen drugje? Še nekdo, ki se po MONu suka, a? :wink: :D :wink: :D :wink: :D Iz lastnih izkušenj lahko povem, da smo začetniki tukaj prav prijazno sprejeti, tako da vzrok v pomanjkanju odgovorov ni kakšno šikaniranje. :wink: :D :wink:
Jaz bi ti pomagala, če bi znala. Predvidevam, da marsikdo od preostalih 80, ki so temo pogledali, prav tako.
Kje je problem?
1. Premalo natančno zastavljeno vprašanje.
2. Omenjene znamke so "vsem znane", ampak res ne vem, če ne bo treba popravit cifre...
Za 100€ dobiš kakšnega relativno oskubljenega Polarja, ki morda zadostuje, vemo pa ne (ker ne piše, kaj razen "ročne ure" sploh potrebuješ). Če rabiš samo štoparico je ur malo morje, od par EUR pa navzgor so cene. Športne ure pa ponavadi "znajo" precej, samo izbrat je treba. Pa plačat. ;) Večina modelov omenjenih znamk je dražje, vsaj kolikor sem gledala sama. Prav hude izbire ni bilo videt po trgovinah, za tanko žensko roko pa sploh ne. Za tako ceno sem videla enega Fneki Polarja v Iglu športu, pa še tisti je bil ogroooomen. :?
Uporabniški avatar
 NANIKA
Na to temo je že bilo veliko napisanega, zato verjetno manjši odziv. Malo pobrskaj, pa boš dobil odgovore.
Se pa strinjam, da za 100 € verjetno ne bo prav dobra tekaška ura. :cry:
Uporabniški avatar
 flikca
Težko ti takole kaj napišemo, ker je nakup športne ure res cela znanost. Začne se s tem, da določiš funkcije, ki naj jih ura ima, potem se že lahko malo pogovarjamo dalje. Pa upam da si fleksibilen pri številkah :)

Za začetek najbolje da pogledaš strani "taglavnih", že omenjenih proizvajalcev in vidiš kaj se sploh ponuja. Ko boš približno vedel kaj iščeš, bo pa že lahko padel kak nasvet.

Kam po nakup - o tem pa potem ko boš točno vedel kaj iščeš. Mislim da je na tem forumu marsikdo tako na tekočem, da boš izvedel kje izbrano uro dobiti ugodno.
 klopotec
Če iščeš uro, ki bo namesto GSMa okoli vratu, potem ne bo blema. Nekaterim tekačem je dovolj štoparca, da vidijo, koliko časa pač tečejo. Meni je bila štpparca vedno dovolj, le zadosti velike številke je morala imeti, ker z leti pač vid malo opeša. Zadnje čase pa uro pred tekom snamem. Mam proge, za katere vem koliko km merijo in jih pretečem s hitrostjo, ki mi trenutno najbolj odgovarja. Sem oa videl ta prave tekače, ki imajo take ure, da bi rabil ob sebi še pomočnika, ki se razume na elektroniko. Pa take, ki imajo ure za malo morje denarja, pa še na uro ne znajo pogledati.
Torej, kar se mene tiče je dovolj ura za 30 everčkov, za ostanek pa gresta z drago na eno dobro večerjico.
Uporabniški avatar
 Classix
Pozdravljen!

Ne delam reklame, vendar sem z Sigmo PC-15 kot tekaški začetnik povsem zadovoljen.

Ocena je tukaj:

http://www.bikeradar.com/gear/category/ ... c-15-29604

Kupiš jo med drugim lahko tukaj:

http://www.supercena.com/I-SIGMA_URA_PC_15_pulzmeter

Morda pa bo tvoji boljši polovici bolj všečna ta:

http://www.supercena.com/I-PULZ_URA_SIGMA_TOPLINE_PC_9

Definitivno ostane še za prijetno večerjo v dvoje...

Prijeten in uspešen dan želim!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Tina1
Oj,
js imam tudi Sigmo PC 15, pa mi je kar všeč do sedaj, le na dveh tekih mi na štartu ni hotelo kazati utripa, šele kakih 10 sec. kasneje je beležila pulz.
lp
Uporabniški avatar
 Radolca
dmdm napisal/-a:glede na to da se moja boljša polovica že nekaj časa
turdi z GSM-jem okrog vratu, si zasluži ročno uro.
Ker se sam ne ukvarjam z tekom mi bo vsak nasvet,
kje v Ljubljani in kaj kupiti zelo dobrodošel.
Okvirni buđet 100 EUR.

LP

GARMIN FR50 z uro, štooarico, merilcem korakov in s tem pretečene razdalje, kaže ti tempo za kilometer, ......, brez pasa za merjenje srčnega utripa bodiš v vsaki bolje založeni trgovini za elektroniko in računalnike za 102Eurota.
Naredi kar hočeš :!:
Meni ta ura kar "odgovarja"(v živo ravno ne :? )
 sephadex-75
Hoj...
Tudi jaz imam eno vprasanje... Kupujemo namrec uro za mojo mami, ki sicer ne rabi veliko funkcij. Ker veliko hodi v hribe, predvsem visino razliko in pa srcni utrip. Ker imamo vsi ostali clani polarje, smo se nakako odlocali za polarja. Ko pa sem pregledala polarjeve ure (predvsem te cenejse z manj funkcijami) imajo vsi povezavo preko zvocnikov (kar je malo nerodno, glede na to, da zvocnikov nimamo). Me pa zanima ce kdo ve za kaksnega polarja, ki ima IR povezavo ali pa za kaksno drugo uro?
 dmdm
no pomagal je pa le :D :D :D
sem hodil od trgovine do trgovine ponudba ni bila ravno navdušujoča,
dobila je Polar-ja F6 za začetek, bo večkot dovolj, upam.
A odzivni časi na forumih, do 1 minute do 14 dni, sem pa komentar napisal ko je številka dosegla 70 ogledov in nobenega odgovora.
Včasih je bistveno bolj kvalitetno dobti odgovor od profijev, kot izumljati toplo vodo in zato sem se registriral, povprašal,....
Hvala vsem za odgovore, če bo pa pridno tekla bo pa zagotovo dobila kakega Garmina ;-) 305 405...
Samo ne vem kako bo to zgledalo na drobceni roki :?

lahek korak, vsem pridnim tekačem.

PS: @majcha72 če po pravic povem sem pričakoval kak ženski odgovor, da vidim kaj tekačicam "sede" :wink:

LP, Dejan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA