Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

eggy
Oii!

Še jaz....čist na kratko....saj ste itak že vse napisali.

Meni je bilo super. Popolna organizacija, super družba....... kaj naj še dodam: Še pridem :)

lp
eggy
Uporabniški avatar
 dannae
Hojla,
pa še jaz. Itak da je treba še enainšestdesetič in miljon pohvalit Viteze.

Medtem, ko oni dopustujejo tako, da organizirajo tole veliko žvau za nas, sem jaz letos dopustovala tako, da sem superge pustila v kufru, se izležavala v viseči mreži in mela noge u luft.
Ne glede na to, sem do vmesnega časa in še malo, tekla čist preko svojih sposobnosti in tako ni čudno, da mi je pri petem kilometru zmanjkalo žofta. Tistega ta cukrastega.
Seveda, če sem pa že preko celega dne vse pokurla. Moji punci sta namreč praznovali rojstni dan, cel dan sem po štengah laufala gor in dol (trening za Maribor), navsezadnje odplavala še do otoka. Čevapčiči, viski in pivo pa tudi niso dobitna kombinacija za nočnih 10km.
Tako, spoznala sem nove omejitve svojega telesa in bila priča, kako so se vsi čudili, kako gre Tini na izi. Vsak, ki je imel še malo odvečne sape, se je namreč obregnil kva, da se sprehaja okol jezera. Nihče pa ni opazil razloga, zakaj. :rol: . Tule bi se ti Tini še posebej zahvalila za družbo, sploh po tem, ko mi je pulz padel in noge niso več hotle. Takrat sem mislila kar raje odplavat nazaj do cilja. Bi mi šlo zihr boljše...
Posledic mojega nepremišljenega dejanja v naslednjih dneh nisem čutila. Naslednjič pa vzamem še glavo s seboj... tisto, ki jo bom uporabila že kakšen dan prej v tekaške namene 8)
Zahvala navijačem, da so več ali manj spodbujali ob celi progi... Posebej tisti na terasi Hotela Toplice ;-)

Evo spomnla sem se še neki, kar nismo pohvalili:Pa posebej bi pohvalila tiste Viteze in Vitizinje, ki so še med prireditvijo skrbeli, da je trava ostala zelena in ne nasmetena. Mi smo hodilil s kremšnitami v roki, oni pa s črno vrečko.... :cast: Žal je v nedeljo začelo deževati in je bilo kar zoprno pospravljat. Vendar je pa vseeno en plus v tem. Še dobro, da nas ni začelo namakati že prej ;-) Zato mislim, da vam tudi pritičejo pohvale, da ste izbrali odličen tajming!!! Ni kaj.

Itak, da pričakujem 3. Nočno10ko. Pa mogoče bi kakšen interni pašta party popoldne lahko dogovorili. Da bo dovolj goriva za vseh 10 km...
pozdravček
d
Uporabniški avatar
 Eustahije
Super prireditev, prav užival sem, zagotovo bom reden tekač na prihodnjih nočnih desetkah! Čestitke organizatorjem!
Uporabniški avatar
 tini
No, tudi jaz se pocasi vracam iz ilegale. :)

Vsekakor je bila to izvrstna prireditev. Veliko je ze bilo napisanega o tej tekmi, resnicno je bilo super. Tako, da ze cakam na 3. ponovitev. :)
Sicer sem si sam privoscil res izi tek z dannoe, v stilu "setanje uz obalu", samo je bilo prav lustn. Drugo leto pa spet, ane. :wink:
Vse kar je sledilo je bila potem se samo pika na i..(zurka, kremsnite, pivo ipd.)

VDT - res ste carji, malo je tako dobrih tekem, kot ste jo organizirali vi.
(brez heca)

Se vidmo
Uporabniški avatar
 Rollback
Hvala vsem za pohvale, prijazne besede in prizanesljive kritike. :D Odlična motivacija in fantastična vzpodbuda za naprej, za 3. Nočno 10ko in nove ideje, ki se porajajo.

Priznam, tudi mi smo se noro zabavali in uživali vsak trenutek. Hvala, ker ste prišli k nam v goste in nam polepšali dan. Nam je všeč, da vam je bilo všeč :wink:

Uživajte v poletju, se vidimo, če ne prej, ob letu osorej :!:
Uporabniški avatar
 Eustahije
Tudi jaz pogrešam malo več fotk. V prvi seriji fotografij sem se še našel nekje, potem pa so jih sneli iz interneta ... ne vem zakaj. Cel paket fotografij manjka. Morda se bile on-line nekaj ur.

Kolikor sem jih videl pa sem opazil da so imeli težave, nočna 10ka je bila ko ni bilo svetlobe ( odtod "nočna" :) ) in za slikat rabiš svetlobo, pa so bile slike bolj čudne. Morda jih zato ni toliko.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA