Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Ksenija
am a cesta bo sam 60 minut zaprta :oops:
upam, da bo zadaj gospod G. se bom švercala v njegovem avtu če bom prepočasna ;)
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ksenija napisal/-a:am a cesta bo sam 60 minut zaprta :oops:
upam, da bo zadaj gospod G. se bom švercala v njegovem avtu če bom prepočasna ;)

Hja, to pa ne :nono: :shock:, pol boš pa shame of the nation :ignore:, nč, kr lepo tečt,saj je ena izmed najlažjih prog v SLO... pa ne mislit na švercanje... :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
sramota bom če bom prišla v cilj po odprtju ceste ;) ok, ok, sej delam na tem nooo... če sem pa polžek noooo.... dost smetenja po tej temi...
Uporabniški avatar
 pajo
Ksenija napisal/-a:sramota bom če bom prišla v cilj po odprtju ceste ;) ok, ok, sej delam na tem nooo... če sem pa polžek noooo.... dost smetenja po tej temi...

Saj boš imela družbo pa ti bo šlo lažje.
Uporabniški avatar
 PUHKO
Jst tud pridem....pa še krofe lohka spotoma kupm :D
Uporabniški avatar
 zdejan
Na tej progi se odvijajo rekordi, je že čas za enega.
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja 2x sem bil na Izlakah, res hitra proga za rekorde, ampak letos pa je na isti dan tud tek v Črni na Koroškem, ne vem kako je organizatorjem uspelo dva teka za isti pokal spravit v isti dan pa še oba popoldan :twisted: .

No jaz grem pa v Črno, kaj pa vem mi je gor bolje, mam par prijateljev na Koroškem tak da tud nekaj zarad tega.
Uporabniški avatar
 zdejan
Tek na koroškem se ne točkuje za pokal.
Uporabniški avatar
 dexi27
Kdo pa je to reku veš, da se zakaj se nebi, ampak 10ka ne pa 21ka, če se men prav zdi, al maš ti kake druge info. :shock:
Uporabniški avatar
 natasa
zdejan napisal/-a:Tek na koroškem se ne točkuje za pokal.

MARATON KRALJA MATJAŽA šteje za ŠK POKAL !! :o
Uporabniški avatar
 dexi27
TAKO JE :juhuhu:

Se bomo pač mal porazdelili eni v Izlake eni pa v Črno, pa se bojo pike potalale :D
Uporabniški avatar
 zdejan
Milan Borko je to rekel, ker sta teka isti dan. Zato so se odločili, da se točkujejo samo Izlake.
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja res fino, se mi zdi, da je nekaj narobe z koordinacijo v tem pokalu, ker je kar nekaj vikendov, ko ni tekme za ta pokal, kaj naj rečem bog se usmili, skor ne morem verjet da je tako, a pol bo že držalo, no jaz sem se že na začetku sezone odloču za Črno in to tud ostane, Zagorje je OK a Črna me bolj vleče že od nekdaj, bolj domače vzdušje, prijazni ljudje in še bi lahko našteval, v glavnem je to to.
Še sreča, da nimam velikih ambicij v tem pokalu letos, takrat pa bi bil v dilemi kam, tako pa je odločitev enostavna.

No v vsem pa je še nekaj dobrega, ker je do sedaj za Š-K pokal štel tek na 10 km, sem tekel vedno 10ko, letos pa bom probal 21 km, bo dober tempo trening pred LOGARSKO :laola
Uporabniški avatar
 jegart
Tudi jaz grem v IZlake, ker tek v Črni ne šteje za ŠK pokal. Šteje samo IZlake, tako so se dogovorili, ker v Črni niso prestavili za en teden.
Pa tudi v IZlakah je meni super, pa še po krofe grem lahko. Aja, pa še vinjeto moram koristit, kar na našem koncu ni tako preprosto.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI
Uporabniški avatar
 pajo
Očitno nam bo v soboto vreme naklonjeno vsaj taka naj bi bila napoved od včeraj.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA