Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 damajanty
Matjaž in Uroš sta bila odlična sotekmovalca :). Ugotavljam, da se zadnje čase na teke vozim samo še v merđotih :wink:.

Ko sem odtekla svojih 6 km, sem bolj v izi nadaljevala v 21ko. Vmes sem se 2x ustavila ob predajah, pa drugo tretjino šla kr počasi, a sm mela na koncu še vedno 1:36 :D. Mi je blo kar mal žal za navijače, k so navijal tut zame, ker niso vedli, da sploh ne tekmujem (več). Sem pritekla v cilj, a brez čipa in mimo tepiha. Ampak spominska medalja je pa zakon, res taka velika in lepa!

V noči po teku se mi je sanjalo, da je Matjaž želel, da izboljšamo rezultat. Jaz sem ugotavljala, da smo zdaj že zmatrani in da bo rezultat slabši od prvega. Ampak ok, sem si rekla, saj še 6 km na 21 podlage pa res ni nič. Pa grem in odtečem, ampak ob predaji bobra nikjer! Tam stojiva z Matjažem in gledava okrog, če ga bova videla kje v množici (lase si je namreč pobarval na blond, ampak je bilo veliko blond glav videt). Medtem se je že nočilo, tekmovalci na 21ko so še vedno tekli mimo. S predajo tako ni bilo nič :).

Hvala super sotekmovalcema za trud&družbo, ostalim našim štafetnikom in posameznikom pa tud za prijetno družbo!
Uporabniški avatar
 bobr
damajanty napisal/-a:V noči po teku se mi je sanjalo, da je Matjaž želel, da izboljšamo rezultat. Jaz sem ugotavljala, da smo zdaj že zmatrani in da bo rezultat slabši od prvega. Ampak ok, sem si rekla, saj še 6 km na 21 podlage pa res ni nič. Pa grem in odtečem, ampak ob predaji bobra nikjer! Tam stojiva z Matjažem in gledava okrog, če ga bova videla kje v množici (lase si je namreč pobarval na blond, ampak je bilo veliko blond glav videt). Medtem se je že nočilo, tekmovalci na 21ko so še vedno tekli mimo. S predajo tako ni bilo nič :).

Freaky :shock:

P.s.: pred davnimi leti sem bil res parkrat pobarvan blont :lol:
Uporabniški avatar
 tini
Ni kaj, res je bila zanimiva dirka.
V nasi trojki sem tokrat bil najsibkejsi clen, en mesec skoraj popolne tekaske pavze (niti 50km z Osojskim jezerom vred) je pac dal svoj davek.
Prvih 5 sem se zmogel s povprecnim tempom malenkost pod 4min/km, v zadnjem 1.3 pa precej popustil (no, res je da je bil se klanec na koncu :) ). Kocnih 4:05/km na 160 pulza skoraj brez treninga je pac v tem momentu realnost - no ja, damjana mi je enkrat po 3.km malce pobegnila, zato je moral ales loviti bobra :) .
Vseeno sem pa tekel hitreje, kot mi je tae napovedal.(29min na 7km je 4:08/km :) ).
Po predaji sem naredil se za ene 5km izteka, potem pa pocasi na bus, kjer sva z bobrom ugibala rezultat TF dvoboja.
Nadaljevanje seveda poznate postolje, klobase, Jelen pivo, strudli ipd..

Se vidmo na Vrbskem, ce ne prej

tini
Uporabniški avatar
 Laufer
... in potem o pujsu vse tiho je bilo :?

Še to: na uradnih rezultatih smo sedaj na 6. mestu med mešanimi ekipami :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA