prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Tasko
Pa v Novem mestu :wink:

lp, Blaž
 bostje
Pozdravljeni!

Jaz sem tudi nov na tem forumu in začetnik v teku, zato kupujem dobre tekaške copate. Glede na to da nimam pojma kakšne, bi mi kakršen koli nasvet prišel prav. Super se mi zdi tekaški test, ki naj bi pomagal izbrati primerno obutev. Ali se to plača in koliko?

Lep pozdrav vsem!
Uporabniški avatar
 AVI
...takole na hitro.....

...najbolje, da se oglasiš v TS (tomasport) na čopovi, kjer imaš na voljo analizo (test) in dobro svetovanje, glede izbire obutve.....

....analiza je sicer za plačat (mislim da od 5-10€)....vendar, ti jo ob nakupu superg povrnejo...oziroma odštejejo od cene superg......poleg tega ne pozabit na -20%, ker si član TF.....

.....druga varianta je da "ts čopova" pošlješ ZS, in se dogovoriš za termin.....

LP :)
Uporabniški avatar
 Ksenija
ojla, pa sem končno prišla do novih ;) copat mislim. Hvala za pomoč, glede na to da se nas je kar nekaj sukalo tam okrog, si je fant na Čopovi kar vzel čas zame. Upam, da sem prav izbrala in ne kiksnila... bo pa v jeseni boljše ane, ko bo tud izbira cifer večja... kaj se pa spravljam tole bluzit sred razprodaj... še enkrat hvala za pomoč (upam, da se ni preveč vidlo da sem iz polžje sekcije :)) zdej pa upam, da mi bodo fajn služile :oops:
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Ksenija, zdej te pa sploh ne bom prepoznal, ko boš švigla mim u ta novih. :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
:oops: ne ti men o šviganju... jst se še trudim ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA