..BIL JE EN KRASEN, POLETNI & ZAME TRIATLONSKO OBARVAN DAN.. NA OBALI..IN ZAČEL SE JE...
..zgodaj zjutraj alarmu na mojem telefonu uspe, da se kar najhitreje spravim izpod odej, naravnost v kolesarski dres, vzamem kolo in opravim svoj prvi trening..Uspešno.In zatem sledi kratka menjava 12km teka..Super.In ne smem pozabit: veliko pozitivne energije, ki mi je dala moč v tem jutru, predvsem pri vrtenju pedal in med samim tekom, je bila samo ENA MISEL: da grem danes na morje, kjer se bom lahko udeležila 1.MARATONA ZA OBALE PRIJATELJSTVA)..Moje jutro tako hitro mine, da že "dirkam" proti Ljubljani, odkoder nas je pot vodila proti morju..In še vedno skoraj ne verjamem.., da se peljem proti Obali.., kjer se je moj dan šele dobro začel, stekel &doživeto končal:)..Kanegra nas je pričakala v popolnoma poletnem vzdušju.., sonce morje, palme.., skale, pomol, barke, čolni..., ležalke brisče.., portoroški zaliv..& Mi.Po osvežitvi s kozarcem ledene vode, v lokalu sprejmem odločitev, da se prijavim na plavanje, distance 3 km:).., saj se že samo ob pogledu na morje nisem mogla upreti, da "skočim" vanj & "oddelfinčkam" proti Portoroški strani..Malo treme, nemirnih misli.., in ne preveč jasnih predstav o tem, kam me bo "vodil" morski tok.., se znebim tako, da se še pred štartom vržem iz skakalnice v morje & potem sem ok..Na soncu počijem do štarta, v polnem pričakovanju na štartni pok:)!..Z malo zamude, rahlega nemira v vodi med plavalci & k sreči z veliko spodbude naših Navijačev z obale..se je končno zgodil..Štart:)..Tako je bila naša nestrpnost premagana in že plavamo..vsak proti svojemu cilju..Počasi odmislim obalo & vodni svet me prevzame..plavam in za trenutek vmes pomislim..na kopno & naša neuničljiva tekaška bitja, ki se še istočasno borijo z vročino, ko nas s 15km tekom spremijo proti "skupnemu" cilju..Borbo z vročino so zmagali, med tem ko je moj boj med plavanjem postal v hipu, ko sem zašla v napačno smer..K sreči nisem bila edina..& je bilo z mano še eno vztrajno bitje, s katerim sva skupaj krenila v pravo smer, na 3km - cilj, kjer nas je čakala barka.., ki nas je popeljala na rob obale..k skupnemu cilju vseh plavalcev in tekačev:)!..Sonček je bil naš stalni spremljevalec.., ki nam tudi na podelitvi nagrad po tekmi nikakor ni dal miru..In priznam, da sem pogrešala senco, ki bi malo omilila moč žarkov.. Po nedokončani podelitvi nagrad tekmovalcem.., smo morali na barko, ki nas je popeljala na štart..Naša plovba, je bila kljub parim zgrešenim poskusom pri pristanku..uspešna. S sončnim zahodom smo tako osvojili obalo

..Ob prijetni osvežitvi s pijačo na terasi obalnega lokala smo se v dobri družbi spomnili na vsa doživetja te prireditve, ki je bila zame prav zanimiva & nova izkušnja..Z nasmehom na obrazu, smo košček teka doživetja pustili še na zadnjih posnetkih: Matjaž, Alja, Maj &Bobr, hvala vam za lepe utrinke ujete na vaših fotkah..!
ČESTITAM vsem udeležencem: plavalcem in tekačem-ki ste bili zame dvojni zmagovalci, ne samo s svojim rezultatom, ampak tudi z zmago nad vročino

!BRAVO, super ste bili!
Uživajte poletje & čimveč uspešnih tekaških korakov, plavalnih zavesaljev & najboljših treningov vam želim,
Ana*