Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 bobr
To pa maš "wall of sweat" :)
Uporabniški avatar
 tae
Dejansko 100 ljudi 100 čudi. Medalje imam jaz tudi obešene v notranjosti garderobnih omar, včasih (beri drugi športi) sem imel tudi diplome po stenah, res pa je da nikoli nisem spravljal tekmovalnih številk, te mi nič ne pomenijo.
Uporabniški avatar
 tadejk
Tae, jaz dobim na vsakem teku samo štartno številko, diplome pa ne :lol:

Shranjujem pa res samo tiste, ki so mi pri srcu.

Tadej
Uporabniški avatar
 bobr
Kakor si rekel, vsak ima svoje navade ali potrebe :)
Uporabniški avatar
 Laufer
bobr napisal/-a:To pa maš "wall of sweat" :)

Da se spomnim, ker sem trpel Slika in kje užival :lol:, po možnosti so zraven še slike s tekme.
Uporabniški avatar
 Tjas
Jaz tudi zbiram tekaške številke in imam že skoraj eno celo steno v dnevni sobi polepljeno z njimi. Se mi zdi prav fejst, ker je stena tako vsako leto bolj pisana. Na teniskah imam vedno do naslednjega tekmovanja navezan čip in ga pol zamenjam z novim, številke imam pa lahko vse, sploh pa s tistih tekem, ki mi kaj več pomenijo.
Uporabniški avatar
 Marko Vzorec
wall of sweat, hehe, tko nekak sem si zamislu, samo še zmeraj ne vem zakaj bi organizator nazaj hotel prešvicane številke? Ali so "reusable"?

Oziroma Peđa če bereš; zakaj nazaj?
Uporabniški avatar
 bobr
Ja ene so pralne z blaga, recimo v cerknici in dolenji vasi smo tudi vračali cifre.
Uporabniški avatar
 lonely
bobr napisal/-a:Ja ene so pralne z blaga, recimo v cerknici in dolenji vasi smo tudi vračali cifre.

Jaz sem svojo pretihotapil -666-

Vračanje številk je grda izjema.
Včasih jih uporabijo za srečolov,včasih pa za nslednje teke.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA