polmaratoni, maratoni, gorski teki, kilometrine in kilometraže - lestvice take in drugačne ...

Moderatorji: AVI, lukkka, Dule

Uporabniški avatar
 izzardly
Lahko se še jaz pofočkam:

2. nočna 10ka Bled - 51:06

LP
Uporabniški avatar
 vencelj
GOLOVŠKI TEKAČ napisal/-a:Gledam rezultate kako so eni hitri drugi malo manj pa bi predlagal, da se vsi dobimo en dan na atletski stezi , (25 krogov),ker bi bila proga za vse enako dolga in hitra.
Pa če nas bo velik pa tečemo po par naenkrat,pa brez zajčkov.
Kdo ve za kakšno stezo kjer bi se dalo to v miru narest.
Vsak, ki pa bo počasnejši od svojega objavljenega rezultata , da za pivo.
Se strinjate. :lol:

Bi bil za, isto bi lahko enkrat naredili s 5-ko (12 krogov in pol), pa bi bile primerjave in lestvica najbolj realna. No, po izkušnjah bo največji problem časovna uskladitev. Skozi teden je s časom kriza, konec tedna so pa tekme :? :?:
lp, vencelj
 a nje ni
tud jst se lahko pohvalim z osebnim rekordom 8)
12. Ljubljanski-0:59:33
Radenci-1:02:48
in Nočna 10ka-0:58:30

kdaj pade naslednji? :juhuhu:
 GOLOVŠKI TEKAČ
vencelj napisal/-a:
GOLOVŠKI TEKAČ napisal/-a:Gledam rezultate kako so eni hitri drugi malo manj pa bi predlagal, da se vsi dobimo en dan na atletski stezi , (25 krogov),ker bi bila proga za vse enako dolga in hitra.
Pa če nas bo velik pa tečemo po par naenkrat,pa brez zajčkov.
Kdo ve za kakšno stezo kjer bi se dalo to v miru narest.
Vsak, ki pa bo počasnejši od svojega objavljenega rezultata , da za pivo.
Se strinjate. :lol:

Bi bil za, isto bi lahko enkrat naredili s 5-ko (12 krogov in pol), pa bi bile primerjave in lestvica najbolj realna. No, po izkušnjah bo največji problem časovna uskladitev. Skozi teden je s časom kriza, konec tedna so pa tekme :? :?:
lp, vencelj

Všeč mi je ,da sta že dva za, mislim , da je vse stvar domene, pač se določita dva datuma lahko tudi kraja , pa rečemeo test tf-jevcev na kratke proge :D
Uporabniški avatar
 Tina1
1. moj tek na 10 km: 57:43 :P
Uporabniški avatar
 Eustahije
Ne vem če ima še kdo v tem threadu slabši rezultat, ampak ker sem ponosen da sem sploh končal svojo prvo "uradno" tekmo, se to šteje za osebni rekord:

10km - 57:57 (neto) :)
Uporabniški avatar
 miciM
nočna 10ka.....46.22 (neto)

:wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Turbo bobr odtekel vmesni čas na 5km - Osojsko jezero štafete - s časom 18:25.
Za desetko se šparam na rezultat pod 40 :lol:.
 katja67
jaz sem iz Polžje, imam dva rezultata, eden je iz DM teka za ženske, kjer sem se prijavila na 5 km, potem pa odtekla 10 km - tako da imam samo svoj približni rezultat 1.12 in na Nočni 10tki 1.03.
Ali se še obetajo kakšni 10km teki konec avgusta in v začetku septembra ?
hvala za odgovore.
Uporabniški avatar
 tae
Hudo bobr. To pomeni, da si naju oba z obivankenobijem dol udaru.

Sem vedel, da se bo nabralo precej novih podatkov za apdejtat.
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz pa danes 10 km 1:01:56. Ti strela ti, pa gre res proti eni urci :juhuhu: .
Uporabniški avatar
 bobr
tae napisal/-a:Hudo bobr. To pomeni, da si naju oba z obivankenobijem dol udaru.

Sem vedel, da se bo nabralo precej novih podatkov za apdejtat.

Si siguren da je na lestvici vajin najboljši dosedanji 5km čas? Ja ni kej z pravo motivacijo se da vse dosežt (beri: če te ganja aleš in čaka matjaž) :).
Uporabniški avatar
 tae
bobr napisal/-a:
Si siguren da je na lestvici vajin najboljši dosedanji 5km čas?

Moj naj bi bil, obivankenobi pa bo sam povedal.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ja, moj je trenutno točno 19 min, dosežen konec junija na stadionu - Državno prvenstvo za veterane, pa mislim, da kar drži, sicer bom imel čez dober teden popravni izpit na evropskem prvenstvu za veterane, pa bom videl, če sem se v enem mesecu kaj izboljšal... :roll: :oops:
Resnici na ljubo, mislim, da mi je 18.25 trenutno nedosegljivo :twisted: :cry: , saj to je tempo 3.41/km :shock: :roll:
Ja, bobr, res si postal dober, mislim, da ti bom že v Izlakah gledal v hrbet :twisted: :shock:

Lp! :wink:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 35

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA