Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Men pa zgleda ful noro. 8)

Upam, da kmal pridejo tut k nam :D , če ne jih bom naročila kar preko luže.

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
ROSI64 napisal/-a:Mislim, da to ni ravno novost, saj jo ena od naših članic že dolgo nosi na tekmovanjih in veselo zmaguje. :D

se mi zdi, da vem katera......itak

mogoče je ravno zaradi kiklce tko hitra? :wink:

no, naj se oglasi, da bo iz prve roke povedala kako in kaj.
Uporabniški avatar
 še1PR
:lol:
ja tud če je modna muha! preskušena še ni! smo si jo prejšnji teden naročile s Sebi in Stašo iz Nemčije in danes je prišel paket! :juhuhu:

http://www.laufrock.de/

Zdaj se moramo slikati in jim poslati fotko... Obljubljajo bon za 5€... :)
Uporabniški avatar
 majcha72
še1PR napisal/-a::lol:
ja tud če je modna muha! preskušena še ni! smo si jo prejšnji teden naročile s Sebi in Stašo iz Nemčije in danes je prišel paket! :juhuhu:

http://www.laufrock.de/

Zdaj se moramo slikati in jim poslati fotko... Obljubljajo bon za 5€... :)

Če mi nemščina še služi, imajo "vgrajene" spodnje hlačke oziroma kratke hlače, ne?
Uporabniški avatar
 še1PR
ja lahko so kot spodnjice (skirt varianta) in malce daljše (skort varianta).

jih še nisem videla v živo, ker nisem jaz prevzela paketa, ampak objavim kako fotko...
Uporabniški avatar
 5rca
všeč ... bi imela tudi jaz :lol:
Uporabniški avatar
 Bjkulinka
Zdej ko vidim, da majo tudi hlačke, bi pa tud jest to takoj imela. Zgleda prav nagajivo simpatično :heart . Punce poročajte kako se obnese.
Uporabniški avatar
 natasa
LEPO, LEPO ŽE NAROČAM !
:wink:
PA ŠE ZNIŽANE SO !!!! :lol:
Uporabniški avatar
 Sončka
Zgleda prav fajn tale kiklca, pa tudi tale top mora bit prav super, še posebej, če je huda vročina! Upam, da bo še kaj vročine tole poletje, pa ne zaradi kiklce. :wink:
Sem jo videla tudi na naši tekačiči in zgleda prav spodobno in lepo... Celulit pa HA-HA začetnica al pa ne, celulit pač je... :D
Ko se jo bo dalo kupiti v Sloveniji, si jo bom kupila tudi sama, čeprav se mi zdi še bolj kot kiklca pomemben top, takrat kadar je res vroče.
Lp, Sončka
Uporabniški avatar
 5rca
krasn zgleda ... rdeča lepo paše na naše majčke :D
Uporabniški avatar
 lenči
Veste kaj, za drugo leto si jo bom pa jaz tudi naročila. Sedaj sem ravno izpopolnila garderobo, za drugo leto pa takole rdečo kiklco in TF majčko pa sem za na modno pisto :wink: (Polžje sekcije seveda :oops: , ki bo tudi imela rdeče majčke :D ) . Saj mi bo letošnja garderoba itak prevelika :lol: :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA