prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 cyc
WTF, tam se omenja cena ~330£, kar je zelo neugodna novica. Čeprav drugje na netu se najdejo cene po 260£, priporočene cene pa so okoli 235£, kar je približno 85k SIT, če se ne motim.

Skupaj s kakim kupončkom za 15% popust bi bila to še sprejemljiva cena, bi morda stisnil zobe in se tolažil z univerzalnostjo (model je v bistvu za triatlon, kar pomeni, da je tudi za kolesarjenje).

Ah ja :)

Če kdo to zasledi pri nas ... naj prosim sporoči.
Uporabniški avatar
 runner
Se kaksen review mogoce? Ga kdo ze ima in ga pridno uporablja?
Prebral sem na Runnersworld forumu kaj pravijo lastnici ...in so mnenja deljena.
Po drugi strani niso me bas prepricali o svoji strokovnosti
(eni niso znali kako se ga vklopi...) bah :P

LP runner
Uporabniški avatar
 cyc
Pri nas bo ta hec verjetno malo dražji, vsaj če primerjamo ceno za S210 na oni italijanski strani (cca. 38k SIT) in koliko je menda pri nas (45k SIT). Če poskušamo ugibat in povečamo ono ceno S625X za tak odstotek kot naj bi bil tu dražji S210, bo S625X tu kakih 90k SIT. Shit. :shock: Upam da ne ... :evil: :?:
Uporabniški avatar
 vidkul
še malo pa prideš k sunntotu X6hr ki je 106k :twisted:
Uporabniški avatar
 cyc
Super, ampak ne meri ti pretečene razdalje, kar je itak edini motiv, da sploh gledam najdražjega polarja ... :?
Uporabniški avatar
 cyc
Od kje ti ta informacija, da bi se dalo dokupit merilec hitrosti? Jaz na tej strani nič takega ne opazim? :?
Uporabniški avatar
 editor
Informacija je od uvoznika za Slovenijo sem pozabil ime firme so pa
iz Trzina!

lp editor
Uporabniški avatar
 cyc
Ma ... že S625X bo drag, tale suunto X6hr je pa sploh draginja :) Pa menda je še reč bolj za pohodnike, ne toliko za atlete/tekače, to mi je sodelavec razlagal ki ima en njihov primerek.

Glavno vprašanje še vedno ostaja - kdaj bo S625X na voljo v Sloveniji in za kakšno ceno ... :? Hudiča a smo EU al nismo :x :twisted: :lol:
Uporabniški avatar
 yogo
Odvisno kje tečeš, za ravnino bo verjetno primernejši S625X, ki pa ni primeren (natančen) za gorski tek, tako mi je povedal zastopnik za Slovenijo. Meni Suunto X6hr zelo koristi pri gorskih tekih, ker vem kako visoko sem in koliko višinskih metrov me še čaka do cilja.
Na idealni inštrument bo treba še dolgo čakat.
lp Yogo
Uporabniški avatar
 cyc
Hmmm? Če S625 ni natančen bo za ravnino še toliko manj primeren kot pa za resne klance kjer bi bile višinske razlike večje in bi morda celo kaj smiselnega kazal? To ti je gotovo povedal zastopnik za Suunto? :twisted: :lol:
Uporabniški avatar
 yogo
Mislil sem natančnost meritve dolžine (pretečenih km) :shock: ne višine. :evil: Glede meritve nadmorske višine oba proizvajalca delita tehnologijo, tako da sta povsem primerljiva.
Torej, če tečeš po ravnini ti je verjetno bolj pomembna pretečena razdalja, če pa tečeš v hrib ti je bolj pomembna nadmorska višina.
lp Yogo
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA