prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 5rca
13 nas je bilo ob 19ih na progi ... srečna številka, je maj 3x preštel, če nas je res toliko :wink:
me pa skrbijo te analize, ob 22ih sem se prikotalila domov, sita in skoraj napita ... ampak, je bilo fajn. smo tastari malo obujali spomine na naše žurke pri dvajsetih :oops:
Uporabniški avatar
 Cormi
Analizirali smo včeraj res temeljito :D (hvala Bobr@Jakica! ).
Uporabniški avatar
 dannae
tule pa še dokazno gradivo

kolk nas je blo (šestnajstNaStartuCiljuWhateverPress), ne kolkšna je bla analiza... :wink:

pozdravček
d
Uporabniški avatar
 bobr
majcha72 napisal/-a:Ravninski? Je kdo rekel ravninski? Tole bi pa mene tud kdaj zanimalo... Tole temo sem ves čas spremljala bolj od daleč, ker na Rožnik še peš komaj pridem. :oops:
Ali se da izvedeti kaj več o ravninski progi? Dolžina, potek?

Ta ravninski je v bistvu okoli šišenskega hriba z podaljškom po pst. Razdalja je 10km.

Lepo vas je bilo po dolgem času videt v takem številu. Avi je bil hitri norec z kar tremi pretečenimi krogi :shock:

A rogljičke ne boste pohvalili :oops: ?

Dana kaj ti je Maj na sliki povedal tok smešnega? 8)

Maj pivo si pozabil pri nama.

5rca no comment na včerajšnje zgodbice :)

Micim sporoči za intervale v četrtek.
Uporabniški avatar
 Sončka
5rca napisal/-a:13 nas je bilo ob 19ih na progi ... srečna številka, je maj 3x preštel, če nas je res toliko :wink:
me pa skrbijo te analize, ob 22ih sem se prikotalila domov, sita in skoraj napita ... ampak, je bilo fajn. smo tastari malo obujali spomine na naše žurke pri dvajsetih :oops:

No, zdej sem pa radovedna!
Pa kdaj drugič...
Lepo je bilo včeraj: malo hitrejši tempo, bo pa zato daljši počitek. :D :D

Dejte no mal o ravninski progi povedat... Jez vse kar se spomnil je, da gre del proge po PST. Kene?

Lp, Sončka
Uporabniški avatar
 AVI
bobr napisal/-a:.....A rogljičke ne boste pohvalili :oops: ? .....

...bobr....veš da so bili rogljički odlični, tudi z marmelado in medom.....mljask, mljask..... :wink:
Uporabniški avatar
 Laufer
Tole je ravninski K-Rožnik

Slika
Uporabniški avatar
 Sončka
Evo Majcha72, zdaj pa le pridi. Samo kolikor jaz vem ne tečejo vedno ravninske, samo takrat ko se prikaže Avi. :wink:
Lp, Sončka
Uporabniški avatar
 raf
meni je klasika bolj všeč, kot tale ravninska, ker se čez tisto Rožno dolino vleče, kot sam hudič. Če bi ob ravninski bila sam drevesa potem bi pa zadeva zgledala tako, kot se spodobi.
Uporabniški avatar
 bobr
Laufer hvala za sliko.

Včeraj sva z razyem čist turistično obdelala tega ravninskega tako da čist odvisno od družbe in dneva.

Raf ti si ga na začetku prehitro žgal za Avijem in micim, zato te je blagi vzpon pri rožni predčasno dokončal :).
Uporabniški avatar
 Cormi
bobr napisal/-a:[A rogljičke ne boste pohvalili :oops: ? .

A ti jih nismo že v živo zadosti hvalili? :roll: Vse smo pojedli, to je tudi dokaz, da so bili dobri. Sploh z marmelado miciM. Slastni so bili pa tudi Sončkini piškoti v cilju Rožnika, to je pa tudi treba povedati :D
Uporabniški avatar
 AVI
bobr napisal/-a:.....Raf ti si ga na začetku prehitro žgal za Avijem in micim, zato te je blagi vzpon pri rožni predčasno dokončal :)....

...ja MiciM ga je kar lepo žgala okoli....čeprav sva vseeno še zmeraj imela čas za kramljanje in ogledovanje okolice (beri: koruze) Slika :arrow: sicer ne v tej obliki..... :lol:
Uporabniški avatar
 miciM
Ja, ja priznam AVI me je kar preganjav :D , tako da sem bila nekaj časa tudi tiho, gledala asfalt in tekla in tekla.
No drugi krog pa sem vseeno popustila v tempu, da se ne bi prekurila, ker če bi se, še ponozrnatih rogličkov nebi mogla jest :lol: :lol: , to bi bila pa res velika škoda :oops:.

naslednji torek bom tekla pa v SUPER ZEN SEKCIJI , zato pozivam JAKICO, da se mi pridruži,

Jakica : sedaj se ne moreš več zgovarjati na razne stvari, diploma,.....Pecivo za analizo bomo že mi napekli, tako, da tudi to ne bo izgovor

Bobr : intervali v četrtek bodo, samo bolj kratki, ker mislim potem še odteči Golado.

:wink:
Uporabniški avatar
 dannae
Hojla,
kako kaj zgleda za jutri? Kakšni krogi bodo padali? Nižinski, višinski, globinski, gorski ali močvirski? Ob klasični, prejšnji, kasnejši, zgodnejši ali kateri uri? Ob sončnem, oblačnem, meglenem, plohatem, deževnem ali snežnem vremenu?
Da vidim, katera kombinacija mi bo tokrat najbolj sedla.... :roll:
Uporabniški avatar
 raf
za spremembo grem klasiko v hrib in dol po hribu in seveda ob 18. je več sence v tej vročini.
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA