Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Eustahije
Tanjusha napisal/-a:Ne neeee, sej mamo rade tut mal moske druzbe! Mal zacimb mora zmerej bit :)

Ma ja, kar vprašajte kar vas zanima o športnih modrcih pa tekaških kiklah :D
Uporabniški avatar
 lenči
Eustahije napisal/-a:
Tanjusha napisal/-a:@Eustahije: dobra ideja! Samo ne vem, ce to lahko kar same uredimo, mogoce rabimo kaksnega administratorja, khm khm .... Me se cist dobr znajdemo aneee???

Za roman pa ... ja, babe smo, rade cvekamo in vcasih imamo reeees velik za povedat :rol:

Ja ne morte same ne ... admin mora pomojem. Pa zdej sem še enkrat malo preletel thread in vidim da ste res zvečine same ženske tukaj, če se pa že kak tip javi, je pa to tolk da vam da spodbudo :) Jaz se pa nekaj štulim tukaj zraven v pidžama parti :D

Nič, grem js ustanovit svoj thread ki bo imel nekoliko bolj moški naslov (tak da pove da smo tam res sami koreniti dedci, naprimer: "slonja sekcija" ali "sekcija tektonskih plošč" ... same ogromne in počasne, ampak zelo močne stvari )

:lol:

O, če gre pa za ogromne in počasne ampak zelo močne stvari, potem sem pa jaz zraven :wink: :lol: . Bi pa lahko dal kakšen nasvet ali pa odprl debato na kakšno "resno" temo (modrci pa kiklce so obravnavani že drugje :wink: ).

Na kakšne razdalje pa tečeš?
Uporabniški avatar
 Eustahije
lenči napisal/-a:Na kakšne razdalje pa tečeš?

Na blejski 10ki sem pretekel - 10ko pač :) V nekaj manj kot uri, ampak tisto ni moja sposobnost ... tisto sem potem še en krog okoli jezera naredil da sem koščke pljuč skupaj nabral.
Uporabniški avatar
 lenči
Eustahije napisal/-a:
lenči napisal/-a:Na kakšne razdalje pa tečeš?

Na blejski 10ki sem pretekel - 10ko pač :) V nekaj manj kot uri, ampak tisto ni moja sposobnost ... tisto sem potem še en krog okoli jezera naredil da sem koščke pljuč skupaj nabral.

No, ker jaz (ne)razumem čisto, to se pravi si takrat 20ko odtekel, drugi krog je bil pa boljši kot prvi? :bum: . No, saj jaz tud 10ko pretečem v nekaj več kot uri :oops: , če pa si nekaj manj kot uri mislil v večih minutah, potem pa ti ne preostane drugega kot da si navijač Polžje sekcije, spodbujevalec, inštruktor, mentor..... :lol: :wink:. Nekaj navijačev že imamo, nasvetov smo vedno vesele, spodbujamo se pa same precej, nikoli pa dobrih stvari ni odveč :piti:

No Eustahije "brzič" :wink: , kar pokukaj še v našo sekcijo :lol:
Uporabniški avatar
 Eustahije
Ne drugič sem šel peš za sabo počistit pljuča, ki sem jih v prvem krogu nemarno pustil ob poti, ker mi itak niso več služila. Ekologija in to. Ampak zdaj si že rekla kar si rekla, tituli "ne spadam v polžjo sekcijo" se ne odrečem več! :D

In glej glej, k poznaš Eustahijo Brziča! :D
Uporabniški avatar
 lenči
Eustahije napisal/-a:Ne drugič sem šel peš za sabo počistit pljuča, ki sem jih v prvem krogu nemarno pustil ob poti, ker mi itak niso več služila. Ekologija in to. Ampak zdaj si že rekla kar si rekla, tituli "ne spadam v polžjo sekcijo" se ne odrečem več! :D

In glej glej, k poznaš Eustahijo Brziča! :D

Ne obračat mojih besed :nono: , čas v Polžji sekciji ne igra pomembne vloge, ker imamo tudi turbo Polžke :lol: . Pa tud če ne spadaš, član si vedno lahko, oboževalcev pa ni nikoli preveč :wink: :lol: .

Eustahija Brzič pa to jest naš prijatelj iz mladosti :wink: :lol:.

A ja pa Bevkov tek nisi omenil, pa verjetno še kakšnega ne :wink: .
Uporabniški avatar
 Eustahije
lenči napisal/-a:A ja pa Bevkov tek nisi omenil, pa verjetno še kakšnega ne :wink: .

Na blejski 10ki sem prvič sploh tekmoval v teku, na bevku pa drugič sploh ... pa bodi dovolj o Bevkovem vrhu. :D Če si brala un moj post, potem že veš zakaj se ga sramujem :D
Uporabniški avatar
 lenči
Ne se sramovat Bevkovega teka :nono: , jaz se na kakšen gorski tek psihično še pripravljam. Jaz se nobenega teka (tekma ali trening) ne sramujem, pa je kakšen vmes, da bi me zaradi počasnosti uvrstili med sprehajalce :oops: . Pa jaz bi se tud "izločla" :? Ampak, občutki in vzdušje na Bevkovem teku so pa tisto pravo, da človeka požene naprej :lol: .
Uporabniški avatar
 solatka
Eustahije napisal/-a:Zakaj pa ni polžja sekcija svoje področje v forumu? Da bi imel "splošna debata" pa "poročila s prireditev" pa "polžjo sekcijo" ... a to je že bila kdaj beseda o tem pa ste se odločili da ne zaradi nekega razloga?

Čeprav sem moški, nisem ravno gepard, pa bi kar sodeloval v kaki debati tudi na polžji sekciji, ampak takole se je malo težko vklopit, ker moram najprej prebrati cel roman, tako dolg je že ta thread ... :)

Torej... Polžki smo si "milostno" izborili svoj prostor pod soncem tega foruma. Na začetku nas niso marali preveč (pač začetniki, itak dolgočasni z vedno istimi vprašanji, a nje :lol: ), sam zdej (sej vem, da neradi priznajo, a tako pač je) pa zelo radi berejo našo sekcijo.
:lol: :lol: :lol:

Ma sej se hecam, sam v vsakem hecu je zrno resnice.

Na kaj takega, kar ti predlagaš pa (vsaj jaz) res še nisem pomislila. Mogoče pa res ne bi bilo slabo. Bo treba ta glavne vprašati.
Uporabniški avatar
 solatka
Aja pa še to.

Itak rade sprejmemo tud moško družbo v našo sekcijo. Sam ko je tolk žensk na kupu, moški težko pridejo do besede. :roll: :lol:
Uporabniški avatar
 Eustahije
Saj vseeno, od danes naprej bo vse drugače! Sem si šel ravno danes kupit tekaško majico in tiste baletne betmen pajkice in sem zdaj ves aerodinamičen in bom šibal ko strela, da me še misel, da bi šel počasneje, ne bo mogla ujet! :D
Uporabniški avatar
 lenči
Eustahije napisal/-a:Saj vseeno, od danes naprej bo vse drugače! Sem si šel ravno danes kupit tekaško majico in tiste baletne betmen pajkice in sem zdaj ves aerodinamičen in bom šibal ko strela, da me še misel, da bi šel počasneje, ne bo mogla ujet! :D

Potem pa samo še povej, kdaj boš na kakšni tekmi tekel, da boš spredaj za stimulacijo :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Aja pa še to.

Itak rade sprejmemo tud moško družbo v našo sekcijo. Sam ko je tolk žensk na kupu, moški težko pridejo do besede. :roll: :lol:

No, kdo je na zadnji strani ta glavni ? :?:

Eustahije :lol: :clap: . Toliko o tem Solatka, da moški težko pridejo do besede :wink: . Če hočejo :D
Uporabniški avatar
 solatka
Eustahije... da ne boš majčke pozabil naročit :lol:
Kaže da si eden pogumnejših predstavnikov nasprotnega spola. Vsi ostali so se potuhnili. :lol:
Le glej da ne ponikneš. :wink:

Jz bi še eno majčko naročla.... aja, pardon, grem pisat ZS.
Uporabniški avatar
 solatka
Pokorno javljam.
Pridružena članica (tista, ki kao nima kondicije, pa s katero naj bi milostno tekla bolj počasi, a na koncu je bila 6 min hitrejša kot jaz) me je prepričala da se prijavim za Bohinjski tek. :shock: :roll: :?

Pa še eno čist praktično vprašanje. Kako najlažje (in najcenej priti do BOhinjskega jezera brez avta? Oz. a gre kdo iz LJ, pa ima še 2 placa v avtu? :oops:
Seveda si delimo stroške prevoza.

@tanjusha kdaj pa smemo računat na majice? A smem upat, da bi jih dobila do 9.8?
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA