Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Hja boš pa naslednje leto pripeljal celo vas pa boste sahurno zmagali v kategoriji najbolj številčna ekipa na tekmovanju.
Mogoče pa bomo za najbolj številčno ekipo pripravili še kakšno presenečenje oziroma to več ne bo ker jih je bilo že kar nekaj.Skratka želimo dogajanje popestriti kolikor se pač da in koliko nam pač dopuščajo možnosti.
Že z zagotovostjo lahko rečem da bomo naslednje leto sam štart teka premaknili na bolj rano jutranjo uro :lol: .
Tako da bodo prvi tekači na 1km tekli ob 9.30, takoj za njimi na 3,6km dolgi progi in ko bodo ti odtekli pa takoj na 10,8km dolgi progi.Torej ne bo tistih 20minutnih presledkov, kateri so delali prenekateri sivi las udeležencem.Ja pač smo želeli ugoditi čimvečim ljudem.Ampak se je na koncu izkazalo, da bi bilo najbolje štartati to uro katera je omenjena.
Sam štart bo rahlo premaknjen nazaj.
Natančneje, štartalo se bo vzporedno pri gostišču Jarm.
Tam bodo tudi prijavnice in vse kar bo povezano z nadaljevanjem prireditve.Tako bo vse na dosegu roke pijača, hrana dva koraka proč :lol: in podelitev.Vse informacije pa boste dobili na vam že znani spletni strani www.adolimpik.eu
Se veselimo ponovnega snidenja z vami in z vsemi navijači.
Fotogalerija pa bo objavljena v najkrajšem možnem času.
Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 ROSI64
tomaz.zupancic napisal/-a:Fotogalerija pa bo objavljena v najkrajšem možnem času.
Lep pozdrav!

Že nestrpno čakamo. :D
Uporabniški avatar
 zajc
Že tretjič na tej prireditvi. Všeč mi je zato, ker me lahko moji "navijači" vidijo na progi kar 6x in ker je psihološko precej zahtevna proga (krogi). Pred začetkom sem se najbolj bal vročine. Štart sem začel razmeroma hitro vendar sem vseeno zmanjšal hitrost - za vsak slučaj. Kmalu sem se "prilepil" dvema starejšima tekačima, ki sta me prehitela v drugem krogu. Pred ciljem sem prehitel enega izmed njuju, tik pred ciljem pa poskušal prehiteti še enga tekača, vendar mi je za to zmanjkalo moči. Lahko rečem, da sem tokrat progo pretekel rutinirano brez kakršnih koli težav. Skratka letos mi je bilo najlažje.

Tokrat mi je bilo všeč, ker se je podelitev nagrad odvijala na prostoru, kjer smo se lahko okrepčali z enolončnico in je čas zelo hitro minil.

In še nekaj slik... :D

http://zajc.deteljica.si/thumbnails.php?album=8
Uporabniški avatar
 ROSI64
Zajc hvala za slike, super so. Toliko fotografskih spominov pa še nisem imel z nobenega teka do sedaj. :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vem da je že nekaj časa minilo, ampak čakam še enega fotografa da mi jutri pošlje slike potem jih bom pa v najkrajšem možnem času prilepil v fotogalerijo.
Za naslednje leto bomo pa pripravili neke vrste dokumentarec ali kakor bi se temu reklo.Slike iz 1.Teka po ulicah Krope 2006 ( kar smo jih uspeli dobiti )
Slike iz 2.Teka po ulicah Krope 2007 in pa posneti Video za ta tek.
Potem seveda slike in pa video iz 3.Teka po ulicah Krope 2008.To vam lahko razkrijem že sedaj in bo seveda dodaten razlog da obiščete in pridete odtečti po ulicah Krope 2009.
Seveda bo prišlo do rahlih sprememb v urniku, startu in nekaterih malenkosti , katerih pa naj ostane majhna skrivnost.Saj želimo da ta tek obišče več ljudi in da združimo prijetno s koristnim.
Potrudili se bomo po najboljših močeh, kolikor se bo pač dalo.
Že sedaj se opravičujem za zamudo ki je nastala pri fotografijah ki bi morale biti na fotogaleriji za 3.Tek po ulicah Krope 2008.Po pošti pa boste dobili še majhno presenečenje, upam da vam bo ta malenkost podoživela trenutke iz Teka po ulicah Krope 2008.
Imejte se skrajno fino fajn!
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA