Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vencelj
Po dvomesečnem premoru se bliža ena lepših tekem GP-ja, hitra, skoraj ravninska proga v Jelendolu.
Malce mi sicer hodi navzkriž z "našim" Ratitovcem, ki bo takoj naslednji dan dopoldne, pa bomo že "zrihtal" tako, da bo prav. Dovžanka je pač nekaj, kar se ne spodobi zamuditi :wink:

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 mitjas
Pa še kranjskogorska desetka je dan prej. :?
Ampak vsaj na eno tekmo iz gorejskega pokala se pa lahko še prikažem, da ne bo samo pri Joštu ostalo :oops:
Uporabniški avatar
 Radolca
Šment, jaz imam pa ravno v soboto piknik. Mogoče bom pa s pirovsko flašo v roki tekelSlika
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Radolca napisal/-a:Šment, jaz imam pa ravno v soboto piknik. Mogoče bom pa s pirovsko flašo v roki tekelSlika

Naj ti pir dajo nekam na hladno :arrow: a si predstavljaš kako ti bo stekel po grlu po teku 8) :) :) :)
Uporabniški avatar
 Radolca
pir me bo že lohk počakal, tekma me pa glih ne bo moglaSlika
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Živjo

Na letošnjem teku po Dovžanovi soteski sta štart in cilj vseh tekov na istem mestu (nič več po klancu navzgor) kar pomeni, da je proga za članske kategorije dolga 8 km in kakšen meter več. Razlog za to je, da se je celotno prizorišče (prijave, razglasitve, pogostitev..) preselilo na mesto tik pod štartom, kjer smo v preteklih letih parkirali.

Časovni razpored štartov

- dečki/deklice A (2001 in mlajši), 550m ob 16.00
- dečki/deklice B (2000-1999), 550m ob 16.00
- dečki/ deklice C (1998-1997), 1000m ob 16.10
- dečki/deklice D (1996-1995), 1000m ob 16.10
- dečki/ deklice E (1994-1993), 1500m ob 16.20

Štart članskih kategorij na 8km ob 16.30

Se vidmo v Jelendolu nad Tržičem

Lp

Janez
Uporabniški avatar
 vencelj
janez.ferlic napisal/-a:Živjo

Na letošnjem teku po Dovžanovi soteski sta štart in cilj vseh tekov na istem mestu (nič več po klancu navzgor)

Janez

Pametna odločitev, tisti klanec na koncu je bil kar odvečen...
Se vidimo popoldne!

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Mene danes ne bo, ker se pripravljam, da iztisnem iz sebe vse jutri na Ratitovcu.

Proga v Jelendolu pa mi itak ni najbolje pisana na kožo.

Uživajte!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA