Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, bravoooo :clap: , to je prava odločitev. Migat je treba :juhuhu: . Zdej pa za spodbudo preteci kakšen kilometer. Prevoz pa sem prepričana, da bosta našli.

Za majčke pa držim pesti, da jih uspeš dobiti, bi jaz bila tudi vesela, če bodo do zagorskega teka. No pa bo veliko polžje sekcije teklo 9.8. :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 NellyPija
Dobro jutro vsem skupaj! 8)
Je imela katera včeraj "lepo" vreme ( beri ni bilo dežja) in je lahko migala?! Jst priznam, da mi je bilo kr hudo, ko sem gledala skozi okno in ni hotelo nehati padati z neba :evil:
Včasih sem sama nad sabo presenečena- od kje mi volja do teka, glede na to, da sem totalni antišportnik že od nekdaj... :roll: hm....

Lenci, a praviš, da do Lj maratona bom že nart? Kaj pa vem... Kdaj pa sploh je?
Sicer 10k pri meni še ni padlo, ampak delam na tem.... :wink: postopoma povečujem razdalje.
Sporočim, ko pade 10k- gremo pit :drink hehe

Za majčke sem se pa že odločila, bom kar M in L naročala.. ena bo že prav... :)
 Tanjusha
solatka napisal/-a:@tanjusha kdaj pa smemo računat na majice? A smem upat, da bi jih dobila do 9.8?

Hmmmm, ne vem ... Zadeva je taka: od prejsnjih narocil mi manjkajo potrditve Ksenije in Asparagus - ju mogoce kdo osebno pozna, ima mejl, karkoli?
Navadne majice bi najbrz lahko bile, svic majice bodo pa mogoce kasneje. V petek bo vec znanega ... tacas pa trenirajte, na terenu in na forumu :)
 Tanjusha
NAROCILA ZA MAJCKE - pozor!

Sprejemam jih do ponedeljka, 28. 7.
Ce ima se katera kaksno 'skrito' kandidatko, pozna kaksno polzko, ki se ze dolgo ni javila, pa mislite, da bi imela majcko, obvestite in sporocite cimprej, da gredo potem majcke v tisk.
 katrca
ali se lahko tudi jaz prijavim za majčko, prosim. Številko XL - kako pa je s plačilom ? ker namreč odhajam na 3-tedenski dopust. Kam naj nakažem denar in koliko . Hvala
Uporabniški avatar
 Maša
Nelly napisal/-a:Dobro jutro vsem skupaj! 8)
Je imela katera včeraj "lepo" vreme ( beri ni bilo dežja) in je lahko migala?!

Jst, jst, jst :D :D Super je bilo, super pa počas! :roll:

Pa majčko sem tudi naročila :juhuhu:

LP, Maša
Uporabniški avatar
 solatka
Tanjusha napisal/-a:
solatka napisal/-a:@tanjusha kdaj pa smemo računat na majice? A smem upat, da bi jih dobila do 9.8?

Hmmmm, ne vem ... Zadeva je taka: od prejsnjih narocil mi manjkajo potrditve Ksenije in Asparagus - ju mogoce kdo osebno pozna, ima mejl, karkoli?
Navadne majice bi najbrz lahko bile, svic majice bodo pa mogoce kasneje. V petek bo vec znanega ... tacas pa trenirajte, na terenu in na forumu :)

Nimam kontakta od nobene. Pa sej mislim, da se bosta javili do ponedeljka. Najbrz.

No, sej tud ce bojo navadne majčke bo kul. Bom pač tekla v "originalu" :lol: kot sem to počela do sedaj.

@Nelly pri nas smo včeraj zmrzovali. Pa deževalo je ves ljubi dan. Priznam, odličen izgovor za mojo lenobo.

@Lenči bom "za vzpodbudo" pretekla kak km. Sej še nisem čist dojela v kaj sem se pustila prepričat. Ziher me bo kmalu panika zagrabila.
 Tanjusha
Hvala za skrb, Solatka :) Sem obema pustila sporocila na ZS.

Jaz sem tudi imela namen jit na tek okoli Bohinjskega jezera, pa tudi ce bi del proge hodila - Bohinj namrec obozujem! Ampak trenutno res nisem sposobna, tako da naslednje leto ... ce bo bog dal :)
Uporabniški avatar
 teka-teka
Najbrž se bom brala neumno, ampak, za majčko se ne bom pofočkala, ker imam že tri majice (tekaške, mislim), pa še Poletovo moram na prireditvah nosit.
Mi je vsak nakup odveč, ker je ob minimalni plači, vsak tak finančni izletek, pomeni primankljaj drugje.
No, upam, da razumete. :?

Trening laufa, v orek smo delai intervale, 500 m v manj kakor 2 min, potem pa minuto počitka. Ratal nam je celo 4x. Prej pa smo odtekli klasičnih 8 km.

V Bohinj me ne bo, ker imam visokogorske plane ...
Uporabniški avatar
 Tina_brzina
Nelly, jaz sem šla pa kr v dežju :? sm se odločla da grem in me tud dež ni mogu ustavit. No sej je čist mal padal. Pa je blo fino, mi ni blo tolk vroče. Pa itak več kot 5 ne pretečem, tko da sem bla hitro nazaj. :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
teka-teka napisal/-a:Najbrž se bom brala neumno, ampak, za majčko se ne bom pofočkala, ker imam že tri majice (tekaške, mislim), pa še Poletovo moram na prireditvah nosit.
Mi je vsak nakup odveč, ker je ob minimalni plači, vsak tak finančni izletek, pomeni primankljaj drugje.
No, upam, da razumete. :?

Trening laufa, v orek smo delai intervale, 500 m v manj kakor 2 min, potem pa minuto počitka. Ratal nam je celo 4x. Prej pa smo odtekli klasičnih 8 km.

V Bohinj me ne bo, ker imam visokogorske plane ...

Veš kaj, ti se nič ne sekiraj, samo za rokav nas pocukaj, saj nas bo lahko prepoznati :wink: . Ti samo teci in uživaj ob teku pa je glavni namen dosežen :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
Nelly napisal/-a:Dobro jutro vsem skupaj! 8)
Je imela katera včeraj "lepo" vreme ( beri ni bilo dežja) in je lahko migala?! Jst priznam, da mi je bilo kr hudo, ko sem gledala skozi okno in ni hotelo nehati padati z neba :evil:
Včasih sem sama nad sabo presenečena- od kje mi volja do teka, glede na to, da sem totalni antišportnik že od nekdaj... :roll: hm....

Lenci, a praviš, da do Lj maratona bom že nart? Kaj pa vem... Kdaj pa sploh je?
Sicer 10k pri meni še ni padlo, ampak delam na tem.... :wink: postopoma povečujem razdalje.
Sporočim, ko pade 10k- gremo pit :drink hehe

Za majčke sem se pa že odločila, bom kar M in L naročala.. ena bo že prav... :)

Nelly, dež ali sonce, jaz sem že čisto :roll: , grem v vsakem primeru, včeraj pa smo imeli skupinski tek v Celju in potem sploh ni dileme (moj pa tisto: a ti greš laufat, pa ja dežuje?" :twisted:. Ha in kot praviš, antišportnik, sedaj pa :roll: .

LM je v oktobru, do takrat boš tako pripravljena, da te bom jaz od zadaj za majčko držala, da mi ne boš pobegnila :lol: :wink: :oops: . Za pijačo pa preko foruma teško daš, bomo pa spile doma na tvojo 10ko kakšno
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
@Nelly pri nas smo včeraj zmrzovali. Pa deževalo je ves ljubi dan. Priznam, odličen izgovor za mojo lenobo.

@Lenči bom "za vzpodbudo" pretekla kak km. Sej še nisem čist dojela v kaj sem se pustila prepričat. Ziher me bo kmalu panika zagrabila.

Solatka, na tako lep deževen dan pa človek ni lepšega kot da gre teč, da "cmoka" v copatah :bum: , da ti ni prevroče :oops: :lol: :lol: . Ja saj vem, izgovori :wink: .

Za spodbudo pa le preteči kakšen kilometrček, čisto počasi, tako, da se lahko reče, da tečeš, najlepše bo, ko prideš nazaj :juhuhu: . Jaz sem na morju tekla zeloooo počasi, res, sploh ne na čas, pa se mi je sedaj še na času poznalo, ko sem malo hitreje poskusila :juhuhu:. Pa nobene panike ni treba, saj si nočno tudi spravila pod streho in to uspešno :clap: :wink: .
Uporabniški avatar
 Asparagus
Prispevki pod to rubriko se kar vrstijo, spustiš kakšen dan in že nisi več na tekočem. Mogoče bi res morali imeti svoje področje polžja sekcija in potem različne teme, npr.:
-predstavitev novih polžev
-poročila s treningov
-majčke
-občni zbor sekcije polžkov :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Prispevki pod to rubriko se kar vrstijo, spustiš kakšen dan in že nisi več na tekočem. Mogoče bi res morali imeti svoje področje polžja sekcija in potem različne teme, npr.:
-predstavitev novih polžev
-poročila s treningov
-majčke
-občni zbor sekcije polžkov :wink:

Ja, kot ugotavljaš in že celo Eustahija pred tabo, bo treba našo Kraljico spustiti v akcijo, da nam Adiministrator dodeli svojo temo, mi pa potem juriš po svoje :wink: :lol: . Ampak tale z občnim zborom je pa že stara ideja (piknik :wink: :lol: ).
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA