Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Radolca
mitjas napisal/-a:
Radolca napisal/-a:
mitjas napisal/-a:
Radolca napisal/-a:Jaz grem devetega v Bohinj, petnajstega pa v Kranjsko goro.
Oba teka sta mi zelo pri srcu :!:

Pol sva pa že dva taka :wink:

Se bova vsaj spoznala :D
Ne poznam te namreč :?

Res si nisva še dala rok, te pa zdej od Krope naprej poznam :wink: . Te bom pocukal za rokav.
Ž

Le pocikaj me :)
Uporabniški avatar
 raf
mitjas napisal/-a:Vsaj lani je bla menda darilna vrečka kar bogata, se pravi vredna več kot sama štartnina. Pa še čip je najbrž vštet v štartnino.
Več pa ne bom komentiral...

Lani ni bilo v vrečki nič posebnega, oziroma taka, kot drugod na podobnih prireditvah. Je pa bilo veliko znanih športnikov, ki so malo delali reklamo za sebe in prepričan sem, da te zadeve stanejo.
P.S.
Kerj e pa to poletov tek,me pa v bistvu zanima kaj je z znamenitimi poletovimi ekipami. Verjetno so še, ampak se mi zdi, da je zadeva sedaj bolj na komercialni osnovi in nima nič veze z poslanstvom teka ter se je vsaj za moje pojme zadeva izrodila.
Uporabniški avatar
 Radolca
če se ne motim je lansko leto še Kejžar telek na Boletovem teku okoli jezera in si pritekel kolo. Zakaj ga ne dajo naključno izbranemu ali pa recime petemu od zadaj ali kaj pododnega :?:
Uporabniški avatar
 mitjas
Kejžar je mel najbrž sponzorske obveznosti, zato pa je bil na Bledu.
Kar se pa tiče poletovih ekip jih je pa skoz več. Je pa res, da ni nič več zastonj, kot še dve leti nazaj :? Je pa res vse na komercialni osnovi...
 nana
raf napisal/-a:Je pa bilo veliko znanih športnikov, ki so malo delali reklamo za sebe in prepričan sem, da te zadeve stanejo.

Naj te malo popravim... ker sem bila lani v družbi Sare Isakovič (ker je z mojo hčerko hodila v šolo), ti lahko zagotovim, da ni dobila nobenega plačila. So pa ti športniki prinesli kakšne svoje stvari in so se potem zbirala sredstva za v dobrodelne namene. Vsako zgodbo lahko interpretiaš na več načinov :roll:
Se pa strinjam, da ni prav, da je glavno nagrado odnesel tekač, ki se s tekom profesionalno ukvarja (ampak meni se zdi, da je bilo to na teku mesec dni kasneje; nisem pa prepričana). Se je pa okoli tega že odvijala debata tudi na tem forumu :wink:
Uporabniški avatar
 Radolca
Jaz pa, "če mi bo čas dopuščal", grem v petek v Kranjsko Goro, v spremstvu najmlajšega TF-jevcaSlika in moje boljše polovice, v soboto pa v Dolžanovo sotesko. Čas je moj vodnikSlika
Uporabniški avatar
 mitjas
Radolca napisal/-a:Jaz pa, "če mi bo čas dopuščal", grem v petek v Kranjsko Goro, v spremstvu najmlajšega TF-jevcaSlika in moje boljše polovice, v soboto pa v Dolžanovo sotesko. Čas je moj vodnikSlika

:lol: nehej že no za mano ponavljat :!: :wink:
Uporabniški avatar
 Radolca
mitjas napisal/-a:
Radolca napisal/-a:Jaz pa, "če mi bo čas dopuščal", grem v petek v Kranjsko Goro, v spremstvu najmlajšega TF-jevcaSlika in moje boljše polovice, v soboto pa v Dolžanovo sotesko. Čas je moj vodnikSlika

:lol: nehej že no za mano ponavljat :!: :wink:

A pol imaš ti najmlajšega TF-jevca :shock:
Pa z boljšo polovico po tekih hodiš :?: :rol:
Uporabniški avatar
 mitjas
:oops: dobr si me... V Kr. gori bom kr kot po navadi sam.
Uporabniški avatar
 Radolca
ok Mitja, se vidmo in se na en pir ustavmo :toast:
 šibica
Živjo Raf in vsi ostali! Jaz sem v letošnji Poletovi ekipi, kjer nas je nekaj čez 100 in se ideja ni izrodila, kar se bo potrdilo tudi na Blejskem teku kjer bomo, upam, množično udeleženi, mislim,da se tudi prejšnje ekipe še srečujejo, saj nekatere še vedno srečujemo med treningi po Rožniku, tako da poslanstvo teka še obstaja,pa tudi druženja, novih prijateljstev, zabave...Se vidimo na Bledu.
Na tek!
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
off topic: v soboto sem tekla okrog jezera , pa me zanima, če je res točno 6 km?
Uporabniški avatar
 mitjas
metkamarjetka napisal/-a:off topic: v soboto sem tekla okrog jezera , pa me zanima, če je res točno 6 km?

Ni točno 6km, je okrog 5800m, mal je odvisno od poti, ki jo izbereš pod Festivalno dvorano.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
glede na čas na moji urci se mi je zdelo, da je manj, pa sem še malo "produžila" po ovinkih 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA