prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 natasa
Tečem z modelom Wave raider že od št.6 (made in China), in res je, da uničim :oops:

dva para na leto, kar je normalno, saj na leto naredim cca 2.500 km.

Drugače sem z njimi zelo zadovoljna ! :lol:
Uporabniški avatar
 flikca
Zdaj sem lahko pogledla še moje taprve uničene (Impulse), pa so Made in China. Ampak očitno sem edini Mizuno killer tukaj :) nihče drug nima težav :shock:
Uporabniški avatar
 teka-teka
flikca napisal/-a:Zdaj sem lahko pogledla še moje taprve uničene (Impulse), pa so Made in China. Ampak očitno sem edini Mizuno killer tukaj :) nihče drug nima težav :shock:

Po moje nisi edina :) , mene so pred 14 dnevi posnel v stopalca in je bila prava grozljivka. Desna noga je zgledala kot, da je obuta v šlape, stopalni lok se je dobesedno sploščil. Itak mam platfus, ampak zadeva je bila tako uničena, pa ne na pogled (lepi, beli), da je zgledalo kot da nimam za burek.
Pišem o modelu Wave raider, okol 900 km, čez zimo in potem pa sem pametna kupila še M. Elixir in kot kaže, so tudi že precej zmehčani. Pretekla 500 km. No, za silo že bodo.
tako, da sem kupila znižane patke (Asics), z 2/3 opore na notranji strani in kaže, da je to to. Bolečin v nožicah nimam več. :lol:
Uporabniški avatar
 flikca
Tudi jaz sem zdaj na Asicsu in zaenkrat nimam pripomb, upam da tako tudi ostane.

Ampak ti si vsaj neke normalne kilometre naredila v njih! Jaz jih pa kupujem že skoraj vsak mesec - prve so zdržale 70km, druge pa 180.

Očitno so predvsem neprimerne zame, ampak pri tej kilometrini si ne morem pomagat, da ne bi tudi o kvaliteti podvomila.
Uporabniški avatar
 natasa
Z enim parom naj bi naredila 600-800 km odvisno od teže, podlage ...

Tko, da 900km je že veliko za en par! :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA