Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 solatka
Tina_brzina napisal/-a:Jst bom kar nehala lavfat :(

Eh eh... Po tem jaz sploh ne bi smela lavfat :lol:
SEm enkrat že napisala, pa bom še tu.
Tud počasi se pride do cilja.
Uporabniški avatar
 lenči
Tina, Solatka, da ne bi slučajno pomislile, da nehate :twisted: . Špela ima popolnoma prav. Spomnite se čistega začetka in do kje ste že prišle :nono: :clap:. Ko sem jaz lani septembra pretekla prvič 5 km sem hotela objavit članek v časopis od sreče :oops: . Pa sem potrebovala 47 minut za to :oops: :oops: . No, napredek pa je viden. Torej, dekleta, gremo, pot pod noge in napredek bo "pritečen".

Špela, bravo za dobre rezultate, so lepa spodbuda tudi nam :clap:
 Tanjusha
Tina & Solatka, gremo me skupi trenirat :) Jaz sem tudi bolj na pocasi narejena ... :wink:
Uporabniški avatar
 naki
Pozdravljene tekačice in tekači,
jaz trenutno samo v vlogi bralca. Sem bila tudi jaz že zelo pridna in tudi napredovala sem, potem sem malo presedlala na kolo, kar pa ni bila najbolj pametna ideja, saj sem pretiravala v hitrosti in zelo grdo padla na makedamski poti :cry: in si pri padcu kar precej poškodovala koleno. No k sreči ni nič zlomljeno, ampak še vedno se rana ni zacelila in vsak drug dan hodim na previjanje, kljub temu da bo v nedeljo od tega že 1 mesec.
In to pomeni 1 mesec brez miganja :( sploh ne vem kako zdržim, ampak ne preostane mi nič drugega.

Sem pa vesela, da ste vsi tako pridni in uspešni, še posebej pa ti spela*. Še vedno sem dolžna en skupni tek :oops: .
Nič ne kaže mi nič drugega kot še mal počaka, v mislih podoživljat tempo in trase, ter takoj ko bo mogoče začet migat, čeprav spet mal počasneje. Pa saj sem še mlada :wink:

Se opravičujem, ker sem se mal razpisala, malce pa moram potožiti in dati vedet, da sem še vedno z vami.

Želim vam lahke noge in veter v hrbet,
pa pa
 J S T
Živjo spela* in ostali!

Tudi jst sem letnik 08 ;) - natančneje konec marca... po spodbudi dannae in jane s... ;) mi je uspelo začeti, preteči prvih 5 IN celo prvih 10 (na Bledu, v 63 min - to je bolj za v polžjo, a ne?;))...

Od marca so minili 4-je meseci in ravno danes zbiram pogum, da se udeležim "Golade" ;)

Tko da, spela* (mimogrede: sva se že spoznali na Bledu), če si res včeraj že tekla Golado in boš danes spet - počasi - IN če mi bo dannae poslala še en spodbujevalni mejl, pa mogoče res celo pridem!

lp Jana
Uporabniški avatar
 Laufer
Te z veseljem pričakujemo :lol: .
Še dobro da ni Jusufa, ki vse novince/ke ogloda do kosti :rol:
 J S T
Laufer napisal/-a:Te z veseljem pričakujemo :lol: .
Še dobro da ni Jusufa, ki vse novince/ke ogloda do kosti :rol:

Hvala, laufer!

In še... predvidevam, da je pametno izkoristit to priložnost /da ni Jusufa/ ;)

lp Jana
Uporabniški avatar
 Eustahije

Če misliš, daj zdaj, ker že čez kak mesec, ko prideš do sape in se bo kilometrina začela eksponentno večati ne boš meč mogla, ker te bo zasvojilo

:twisted:

Sicer pa pomojem si že dovolj noter, da tudi če zdaj nehaš, boš pa naslednje leto spet začela, samo da ti bo žal da nisi že ves čas tekla :D
Uporabniški avatar
 Tina_brzina
Eustahije napisal/-a:

Če misliš, daj zdaj, ker že čez kak mesec, ko prideš do sape in se bo kilometrina začela eksponentno večati ne boš meč mogla, ker te bo zasvojilo

:twisted:

Sicer pa pomojem si že dovolj noter, da tudi če zdaj nehaš, boš pa naslednje leto spet začela, samo da ti bo žal da nisi že ves čas tekla :D

Sej se hecam, sam ko tkole berem sem za v ultra-polžjo sekcijo. Ne bomo nehal, še bolj bomo treniral. Moj cilj je drugo leto 10ka na maratonu :roll: Važno je sodelovati a ne :lol:

Je pa res da te tek zasvoji, in tud če te vse boli se dobro počutiš.
 spela*
J S T napisal/-a:
Tko da, spela* (mimogrede: sva se že spoznali na Bledu), če si res včeraj že tekla Golado in boš danes spet - počasi - IN če mi bo dannae poslala še en spodbujevalni mejl, pa mogoče res celo pridem!

lp Jana

Lepo, da si prišla, čeprav nisi dobila želenega maila, no, vsaj od mene ne, me je luzr nadomestil. Razlog je, da včeraj po odhodu iz službe nisem imela več dostopa na internet.

Lenči, ti pa nikar ne govori, da sem jaz spodbuda tebi, ker takšnih razdalj, kot jih ti tečeš, jaz še dolgo ne bom. :oops:

Naki, pridi npr. na K-Rožnik v torek. :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Tina, Solatka, da ne bi slučajno pomislile, da nehate :twisted: .

Lenči sej nisem nikjer rekla, da imam namen nehat. :roll:
:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
spela* napisal/-a:
J S T napisal/-a:

lp Jana

Lepo, da si prišla, čeprav nisi dobila želenega maila, no, vsaj od mene ne, me je luzr nadomestil. Razlog je, da včeraj po odhodu iz službe nisem imela več dostopa na internet.

Lenči, ti pa nikar ne govori, da sem jaz spodbuda tebi, ker takšnih razdalj, kot jih ti tečeš, jaz še dolgo ne bom. :oops:

Naki, pridi npr. na K-Rožnik v torek. :wink:

Špela*, kaj pa tvoji načrti za polmaraton na Ptuju ali LM pa zajček pri 1.50 :lol: . Jaz lahko o takšnem času samo še sanjam :wink: . Pa na 10ki te tudi lepo gledam od zadaj, če te sploh vidim :wink: :lol: :cast:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:

Solatka, sem vaju združila, ker ti si vzela še hujšo, da ne bi smela :wink: :lol: . Pa vidiš, kako lepo grejo kilometri spod nog :wink: . Kar nadaljuj.
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:
solatka napisal/-a:

Solatka, sem vaju združila, ker ti si vzela še hujšo, da ne bi smela :wink: :lol: . Pa vidiš, kako lepo grejo kilometri spod nog :wink: . Kar nadaljuj.

No sej mi kaj drugega ne preostane, če ne želim v Bohinju obsedet na kaki skalci in čakat na princa na belem konju, da me pride rešit :oops: :lol:
 spela*
lenči napisal/-a:ali LM pa zajček pri 1.50 :lol:

Tole ni moja pogruntavščina, ampak je to bobr napisal enkrat v polžji sekciji. Tako da če ne uspe, to ni moja krivda in se bo moral oddolžiti. :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA