Špela, bravo za dobre rezultate, so lepa spodbuda tudi nam

Tina_brzina napisal/-a:Jst bom kar nehala lavfat
Eustahije napisal/-a:Tina_brzina napisal/-a:Jst bom kar nehala lavfat
Če misliš, daj zdaj, ker že čez kak mesec, ko prideš do sape in se bo kilometrina začela eksponentno večati ne boš meč mogla, ker te bo zasvojilo
Sicer pa pomojem si že dovolj noter, da tudi če zdaj nehaš, boš pa naslednje leto spet začela, samo da ti bo žal da nisi že ves čas tekla
J S T napisal/-a:
Tko da, spela* (mimogrede: sva se že spoznali na Bledu), če si res včeraj že tekla Golado in boš danes spet - počasi - IN če mi bo dannae poslala še en spodbujevalni mejl, pa mogoče res celo pridem!
lp Jana
spela* napisal/-a:J S T napisal/-a:
Tko da, spela* (mimogrede: sva se že spoznali na Bledu), če si res včeraj že tekla Golado in boš danes spet - počasi - IN če mi bo dannae poslala še en spodbujevalni mejl, pa mogoče res celo pridem!
lp Jana
Lepo, da si prišla, čeprav nisi dobila želenega maila, no, vsaj od mene ne, me je luzr nadomestil. Razlog je, da včeraj po odhodu iz službe nisem imela več dostopa na internet.
Lenči, ti pa nikar ne govori, da sem jaz spodbuda tebi, ker takšnih razdalj, kot jih ti tečeš, jaz še dolgo ne bom.![]()
Naki, pridi npr. na K-Rožnik v torek.
solatka napisal/-a:Tina_brzina napisal/-a:Jst bom kar nehala lavfat
Eh eh... Po tem jaz sploh ne bi smela lavfat![]()
SEm enkrat že napisala, pa bom še tu.
Tud počasi se pride do cilja.
lenči napisal/-a:solatka napisal/-a:Tina_brzina napisal/-a:Jst bom kar nehala lavfat
Eh eh... Po tem jaz sploh ne bi smela lavfat![]()
SEm enkrat že napisala, pa bom še tu.
Tud počasi se pride do cilja.
Solatka, sem vaju združila, ker ti si vzela še hujšo, da ne bi smela![]()
. Pa vidiš, kako lepo grejo kilometri spod nog
. Kar nadaljuj.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA