Moderator: lenči

mausi
Asparagus napisal/-a:Prispevki pod to rubriko se kar vrstijo, spustiš kakšen dan in že nisi več na tekočem. Mogoče bi res morali imeti svoje področje polžja sekcija in potem različne teme, npr.:
-predstavitev novih polžev
-poročila s treningov
-majčke
-občni zbor sekcije polžkov :wink:

bom kratka:

:laola :juhuhu: :piti: :cast1:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:OK... zdej mi je pa žal, da ne pridem v soboto na DM-tek.
:cry: Če ne drugega, bi šla samo zato, da bi vas spoznala.

Sam klinc če pa iščem motivacijo za obvezne stvari (ne za tek) z mikroskopom.

Mah sej boste tud na nočni 10-ki v polni zasedbi. :wink:

Itak pa mormo enkrat nardit POLŽJI PIKNIK.

No, Tanjusha, kdo bi sedaj piknik? Tukaj je padla prva ideja :lol: . Jaz samo sledim naši Kraljici Solatki :lol: :wink: . Sicer pa, katera bi se pa branila? Jaz imam sestavljivo premično kuhinjo (prednost kampiranja), se da vse skuhat in spečt (od meseka, bučk do palačink). Torej, vse ostalo pa še kdo drug :wink: .
 Tanjusha
Lenci, jaz lahko zrihtam prostor v srcu narave, kjer bo dovolj prostora tudi za podmladek, igranje fuzbala, odbojke, balinanje in se kaj, pa tudi na kaksen tek bi jo lahko mahnile, medtem ko bi moski kej zapekli ... lahko se pa tudi v LJ dobimo na kaksnem girls/snails-night-out :D
Uporabniški avatar
 Frikica
Jaz sem takoj za piknik. Vsak malo hrane in pijačke prispeva in je zadeva rešena. Važno je predvsem druženje. :)
Uporabniški avatar
 solatka
Pa bo mende res treba urgirat pri adminu za Polžjo sekcijo.
Bom napisala ZS.

Za piknik sem jaz takoj. Dejmo kr datum določit, ker če ne, ne bo nikol nič iz tega. Torej jz sem za avgust. Al ste še na dopustih takrat?

P.S. Tekla sem. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :D Celih 7 km. Je šlo po pričakovanjih.... težko :lol: .

Sicer je bilo najprej mišljeno da bom tekla v družbi, ampak so se mi načrti sfižili. Pol sem pa kar vzela pod pod noge, preden bi me minilo. :roll:
Uporabniški avatar
 Tina_brzina
Danes sem pa ponosna nase, sem izboljšala rekord na 4,5 km in sicer 32 minut. Nazadnje sem tekla 37 minut. :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Pa bo mende res treba urgirat pri adminu za Polžjo sekcijo.
Bom napisala ZS.

Za piknik sem jaz takoj. Dejmo kr datum določit, ker če ne, ne bo nikol nič iz tega. Torej jz sem za avgust. Al ste še na dopustih takrat?

P.S. Tekla sem. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :D Celih 7 km. Je šlo po pričakovanjih.... težko :lol: .

Sicer je bilo najprej mišljeno da bom tekla v družbi, ampak so se mi načrti sfižili. Pol sem pa kar vzela pod pod noge, preden bi me minilo. :roll:

Solatka, bravooo :clap: , saj sem vedela, da tvoj tek ni pod vprašanjem. Težko al' ne, občutek je pa super sedaj :wink:.

Glede datuma pa: 9.8. odpade, praznični dnevi okoli 15.8. so še zelo dopustniški, potem pa povejte. Jaz zaenkrat samo vikend 6.9-7.9. ne bi mogla.
Uporabniški avatar
 lenči
Tina_brzina napisal/-a:Danes sem pa ponosna nase, sem izboljšala rekord na 4,5 km in sicer 32 minut. Nazadnje sem tekla 37 minut. :clap:

Drugi del tvojega nicka se počasi uresničuje :wink: :clap: . To pa je napredek, bravooo.
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha napisal/-a:Lenci, jaz lahko zrihtam prostor v srcu narave, kjer bo dovolj prostora tudi za podmladek, igranje fuzbala, odbojke, balinanje in se kaj, pa tudi na kaksen tek bi jo lahko mahnile, medtem ko bi moski kej zapekli ... lahko se pa tudi v LJ dobimo na kaksnem girls/snails-night-out :D

Tanjusha, jaz sem prostovoljni kuharski mojster Slika na našem pikniku, seveda pa se vedno potrebujejo tudi Slika in Slika.Kakšna pomoč tudi prav prideSlika, Vse bo pa odvisno od števila udeležencevSlika .

Pa treba je reči ali sobota ali nedelja.
Uporabniški avatar
 NellyPija
Tina_brzina napisal/-a:Nelly, jaz sem šla pa kr v dežju :? sm se odločla da grem in me tud dež ni mogu ustavit. No sej je čist mal padal. Pa je blo fino, mi ni blo tolk vroče. Pa itak več kot 5 ne pretečem, tko da sem bla hitro nazaj. :lol:

evo mene.... včeraj sem bila pa spet pridna... porušila celo moj rekord za 4 minute 8) .. hehe... malo sem se preizkušala....
Danes kar čutim noge, ampak ni sile- je bilo že huje :wink:
Uporabniški avatar
 NellyPija
[/quote]
Nelly, dež ali sonce, jaz sem že čisto :roll: , grem v vsakem primeru, včeraj pa smo imeli skupinski tek v Celju in potem sploh ni dileme (moj pa tisto: a ti greš laufat, pa ja dežuje?" :twisted:. Ha in kot praviš, antišportnik, sedaj pa :roll: .

LM je v oktobru, do takrat boš tako pripravljena, da te bom jaz od zadaj za majčko držala, da mi ne boš pobegnila :lol: :wink: :oops: . Za pijačo pa preko foruma teško daš, bomo pa spile doma na tvojo 10ko kakšno[/quote]

no saj če bi včeraj deževalo, bi tudi šla v vsakem primeru, ker ko se enkrat v glavi odločiš da greš- greš :wink: .
Ja seveda...tko hitra pa še dolgo ne bom.. hehe...
Saj pijačo bomo pa virtualno spili.. :lol:
:drink
 mausi
lenči napisal/-a:

Glede datuma pa: 9.8. odpade, praznični dnevi okoli 15.8. so še zelo dopustniški, potem pa povejte. Jaz zaenkrat samo vikend 6.9-7.9. ne bi mogla.

pri meni je načeloma isto, 6.9. - 7.9. tudi jaz ne bi mogla...
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Tina_brzina napisal/-a:Danes sem pa ponosna nase, sem izboljšala rekord na 4,5 km in sicer 32 minut. Nazadnje sem tekla 37 minut. :clap:

bravo :!:

kje tečeš? Brdo? ali kar okolica Kokrice?

sprašujem zato, ker bi rada šla na kakšno novo traso - da ne bom samo po ovalu "dirkala" :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
mausi napisal/-a:
lenči napisal/-a:

pri meni je načeloma isto, 6.9. - 7.9. tudi jaz ne bi mogla...

Da mal zakompliciram. Men bi ustrezalo do 20.8 al pa po 20.9. :?

Aja, jaz sem za soboto.

Lenči, super, da si se javila za dežurno kuharco. SEj jest bomo vsi pomagali :lol:
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA