Nekje do polovice je obiju še šlo potem pa je tempo naraščal nekje do 1:50 na krog. Vročina je tudi njega zdelala tako da ni ravno dosegel PB ali svoj cilj. Važno da je prišel v cilj v enem kosu in da ni odstopil

Slike sledijo v kratkem.
bobr napisal/-a:Obljubljene slike.
MatjazV napisal/-a:Hoj,
očitno bo treba tole tekmo čimprej pozabiti, saj je šlo danes marsikaj narobe, še vreme je ponagajalo z močnim soncem.
Tekel sem na 10 km in na štartu se nas je zbralo okoli 30. Zaradi vročine sem po petem krogu vsakič izkoristil priložnost za osvežitev z vodo. V zadnji tretjini teka se je začela zmešnjava s štetjem krogov. Še sreča, da mi je bobr sproti štel in sporočal število preostalih krogov. V cilju je bilo precej zmede, saj so bile uvrstitve in časi posameznih tekmovalcev precej pomešani. Jaz sem tekmo končal z rezultatom 36:39, zvečer pa na netu med rezultati najdem povsem drug čas. Tudi uvrstitve so pomešane- Barič je bil v cilju dejansko za menoj, Županec pa me je prehitel... Ne vem če ma sploh smisla tole komentirat naprej.
Rad bi se vam zahvalil za super podporo in navijanje med tekom, še posebej ani* in bobru.
FOTKE by ana*
Se vidimo, če ne prej, na štartu maratona.
LP, MatjazV
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA