Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Tina_brzina
metkamarjetka napisal/-a:
Tina_brzina napisal/-a:Danes sem pa ponosna nase, sem izboljšala rekord na 4,5 km in sicer 32 minut. Nazadnje sem tekla 37 minut. :clap:

bravo :!:

kje tečeš? Brdo? ali kar okolica Kokrice?

sprašujem zato, ker bi rada šla na kakšno novo traso - da ne bom samo po ovalu "dirkala" :wink:

tečem do Ilovke, pa čez Predoslje nazaj po eni makadamski potki luštni, je glih 4,5 km. Če sem bolj pridna gem pa od Ilovke naprej do kosorepa, pa pridem na isti potki pri Predosljah ven, tam je pa 8,5 tko da tud hodim vmes. Za Brdo še zbiram pogum. :roll:
 Tanjusha
Tina_brzina, poznam te potke in so super, sem vcasih tekla tam. Sploh poti okoli Kosorepa in potem naprej cez Ilovko so super.

Drugace je fino za tect tut tam od Dezmana naprej proti Naklem (na levo), ceprav moras verjetno nabrati precej krogov, da naberes zadostno st. kilometrov. Nekaj jih poznam, ki tecejo od Mlake pa do bivse Avre in tam po polju. Mogoce bi sla poskusit tudi na Cegelnico, tam je cel kup poti po gozdu in tudi dokaj mirno.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Tina_brzina napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:
Tina_brzina napisal/-a:Danes sem pa ponosna nase, sem izboljšala rekord na 4,5 km in sicer 32 minut. Nazadnje sem tekla 37 minut. :clap:

bravo :!:

kje tečeš? Brdo? ali kar okolica Kokrice?

sprašujem zato, ker bi rada šla na kakšno novo traso - da ne bom samo po ovalu "dirkala" :wink:

tečem do Ilovke, pa čez Predoslje nazaj po eni makadamski potki luštni, je glih 4,5 km. Če sem bolj pridna gem pa od Ilovke naprej do kosorepa, pa pridem na isti potki pri Predosljah ven, tam je pa 8,5 tko da tud hodim vmes. Za Brdo še zbiram pogum. :roll:

hvala za info. na brdo pa tudi kar pojdi, jaz prakticiram tako, da po 3,5 km obrnem in konec koncev naberem cca 7 km, cel krog pa grem samo kadar me mož najaga 8)
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
mausi napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Glede datuma pa: 9.8. odpade, praznični dnevi okoli 15.8. so še zelo dopustniški, potem pa povejte. Jaz zaenkrat samo vikend 6.9-7.9. ne bi mogla.

pri meni je načeloma isto, 6.9. - 7.9. tudi jaz ne bi mogla...

Da mal zakompliciram. Men bi ustrezalo do 20.8 al pa po 20.9. :?

Aja, jaz sem za soboto.

Lenči, super, da si se javila za dežurno kuharco. SEj jest bomo vsi pomagali :lol:

Solatka, pa res zakompliciraš :wink: . No pa naj se še ostale izjasnijo glede terminov. Sobota ali nedelja je zame vseeno.

Kar se pa kuhinje tiče: Noben dober šef ne da kuhinje iz rok, komanda mora bit :wink: :lol: . No, saj vem, da boste vsi prispevali svoj delež, se že veselim. Bojim se samo vremena po 20.9.
Uporabniški avatar
 solatka
Jaz predlagam soboto 16.8.2008
Kdo lahko, kdo ne more?

P.S. Poslala sem ZS Erotu (sej je on gazada, a ne?) glede Polžje rubrike.
 Tanjusha
Meni je vseeno, kdaj, sem doma do oktobra :) Jaz se javim za pripravo solatke :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Nelly napisal/-a:
Tina_brzina napisal/-a:Nelly, jaz sem šla pa kr v dežju :? sm se odločla da grem in me tud dež ni mogu ustavit. No sej je čist mal padal. Pa je blo fino, mi ni blo tolk vroče. Pa itak več kot 5 ne pretečem, tko da sem bla hitro nazaj. :lol:

evo mene.... včeraj sem bila pa spet pridna... porušila celo moj rekord za 4 minute 8) .. hehe... malo sem se preizkušala....
Danes kar čutim noge, ampak ni sile- je bilo že huje :wink:

Nelly, bravo, napredek je pa kar lep :clap: . Noge pa povejo, da si res delala :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Frikica
Meni je tudi vseeno. Sem večino avgusta doma, tako da ni problem. :) Se bo pa verjetno težko uskladit, ker nas je toliko.

PS: se javim za kako sladico Slika
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Jaz predlagam soboto 16.8.2008
Kdo lahko, kdo ne more?

Glede sobote 16.8. je zame problem, ker imava z možem planirano tridnevno turo z motorjem, seveda če bo v Avstriji lepo vreme. Tako, da mogoče bi celo šlo, samo ima turca prednost :wink:. Verjetno bo pa težko za vse najti pravi termin, da bi vsi prišli.
Uporabniški avatar
 lenči
Frikica napisal/-a:Meni je tudi vseeno. Sem večino avgusta doma, tako da ni problem. :) Se bo pa verjetno težko uskladit, ker nas je toliko.

PS: se javim za kako sladico Slika

Pa ne preveč sladic, kdo bo pa palačinke jedel :wink: :lol: , če jih bom pekla.
 Tanjusha
Lenci, brez tebe ne bo piknika, ti enostavno MORAS biti. Kdo nam bo pa pekel???? :shock:
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha napisal/-a:Lenci, brez tebe ne bo piknika, ti enostavno MORAS biti. Kdo nam bo pa pekel???? :shock:

Saj sem vedela, da brez Slika in :hehe: res ne morete Slika. Brez naše princeske Slika Solatke pa zopet ne more iti. Pa nekaj časa za pripravo si tudi moramo dati, trenutno je veliko dopustov in nekateri ne bodo niti brali foruma. Torej, Solatka kaj pa 20.9., si že prosta ali še ne? Do takrat se bomo pa že zorganizirali (pa tud jst ne bom obljubljala nobenih turc mojemu).
Uporabniški avatar
 bobr
lenči napisal/-a:
solatka napisal/-a:Jaz predlagam soboto 16.8.2008
Kdo lahko, kdo ne more?

Glede sobote 16.8. je zame problem, ker imava z možem planirano tridnevno turo z motorjem, seveda če bo v Avstriji lepo vreme. Tako, da mogoče bi celo šlo, samo ima turca prednost :wink:. Verjetno bo pa težko za vse najti pravi termin, da bi vsi prišli.

Kam ga pičita z možem? Glosglockner?
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Torej, Solatka kaj pa 20.9., si že prosta ali še ne? Do takrat se bomo pa že zorganizirali (pa tud jst ne bom obljubljala nobenih turc mojemu).

Po moje nima smisla, da se zdej vsi men prilagajate. Pač zberemo datum ki bo ustrezal večini. Vsem itak ne bo nikoli ustrezalo.

Torej 20. 9.

Javite se VSI ki vam to ustreza.
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA