Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
PIKNIK POLŽJE SEKCIJE
20.9.2008

Lokacija in termin se še dogovarjata

Prijavljeni:
1. Solatka 1x
2. Lenči 2x
2. Tanjusha 2x in psička
3. Frikica 1x
4. Mausi 1x
5. Asparagus 1x + 1x?

No, popravite, če bo udeležencev več (saj veste, naši dragi :lol: :wink: ).

Ker je kar nekaj polžkov na dopustu, bom seznam malo osveževela, da ga kdo ne bi prezrl.
Nazadnje spremenil lenči, dne 25 Jul 2008, 14:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
No, saj sem danes tudi tekla med drugim :wink: . 8 km na izzy, da se ne utrudim preveč za nedeljo :oops: . Sam sem pozabila, da je delavnik in je bilo kamionov, ki vozijo na deponijo (fuj, hk, khk) :twisted: . Ampak dopusta je konec in za zaključek bo v nedeljo en mali maratonček :lauf: . Samo bo lepo po sprehajalni poti ob Savinji :juhuhu: , pravijo, da je čisti užitek (jaz poznam samo delček poti). Potem pa zopet po ustaljenih ritmih. Je pa pasal tale tekaško usmerjeni dopust letos :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 Asparagus
Vidim, da ste se resno lotile piknika :D Jaz se tudi prijavljam, za moža še nisem sigurna, ga moram prej vprašat. Obljubim eno potico iz domače delavnice, plus še kaj drugega, kar bo treba.
Mislim, da moramo odtečt en krajši trening, preden se lotimo hrane.
Tanjusha, ali ima tvoj plac kakšno strehco? Fino bi bilo, da jo ima, da ne bi bilo potrebno odpovedovat v primeru slabšega vremena.
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Vidim, da ste se resno lotile piknika :D Jaz se tudi prijavljam, za moža še nisem sigurna, ga moram prej vprašat. Obljubim eno potico iz domače delavnice, plus še kaj drugega, kar bo treba.
Mislim, da moramo odtečt en krajši trening, preden se lotimo hrane.
Tanjusha, ali ima tvoj plac kakšno strehco? Fino bi bilo, da jo ima, da ne bi bilo potrebno odpovedovat v primeru slabšega vremena.

Drage moje, če boste s hrano tako radodarne, bomo morale najprej mali maraton odtečt, da bomo potem vse lahko pojedle :juhuhu: . Super, da se je ideja tako dobro prijela :clap:
 Tanjusha
Asparagus: strehca je, v bistvu pokrit kozolec. Prostora je dovolj, tako da lahko vsaka pripelje celo zlahto, bi bilo pa fino, da se kmalu poveste, ce piknik definitivo bo, da se rezervira, ze tako je kar polno. Je pa tam tudi elektrika, hladilnik in wc :)
 Tanjusha
@Lenci: jaz sem imela tako idejo - pridemo, se zberemo, potem desce okupiramo s peko, me pa sibamo na en giro :) Lahko bi sle tect al pa skocile na kaksen hribcek.
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha napisal/-a:Asparagus: strehca je, v bistvu pokrit kozolec. Prostora je dovolj, tako da lahko vsaka pripelje celo zlahto, bi bilo pa fino, da se kmalu poveste, ce piknik definitivo bo, da se rezervira, ze tako je kar polno. Je pa tam tudi elektrika, hladilnik in wc :)

Tanjusha, mislim, da je lokacija kar prava, me smo predlog že kar vzele zares :wink: :lol: , torej, tvoja naloga bo, da nam boš posredovala zemljevid, saj veš, mi "sa sela" težko najdemo v velemestih :wink: :lol: .

Piknik pa definitivno bo 20.9.2008, prijav je že dovolj, ostale pa še prikapljajo. Poti nazaj ni!
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha napisal/-a:@Lenci: jaz sem imela tako idejo - pridemo, se zberemo, potem desce okupiramo s peko, me pa sibamo na en giro :) Lahko bi sle tect al pa skocile na kaksen hribcek.

Lepa ideja, sam mojga boljš da zraven na giro vzamemo, ker za roštilj sem jaz pri nas ta glavna :ignore: . Al pa da namesto mene teče, jaz bom pa roštiljala :juhuhu: .

Ni panike, se bomo zmenile :wink:
 Tanjusha
Lenci, jaz sem tudi na selu :) Zemljevid pa bo. Bom sla te dni poslikat plac, soseda bom vprasala, kako je z zasedenostjo, potem se pa javim. Fotke bo pa Alja objavila, se je ze javila :)

Ce ima katera druga kak predlog, naj kar pove. Jaz v LJ vem samo za en plac za Savo v Crnucah, ampak tist je bolj divje. S predlogi na dan, punce!
Uporabniški avatar
 majcha72
Ideja je mega, za pozdravit, pa nič po polžje se ni odvila - tik tak je zmenjeno. :)
Do takrat je še predaleč, da bi lahko potrdila udeležbo. Zaenkrat lahko povem samo, da me mika, če pridem, prinesem kaj slastnega. Prihod je odvisen od varstva, zdravja, časa in podobne šare.
Predlagam pa, da če smo že tko tekaško pridne polžke in polžki, da nekaj tekaško usmerjenega počnemo na pikniku. Morda kdo od polžkov pozna koga, ki kaj ve o teku, pa bi nam kaj povedal, pokazal - v zameno za par čevapov in mrzlo pivo, seveda... :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
PIKNIK POLŽJE SEKCIJE
20.9.2008

Lokacija in ura ter dnevni red se še dogovarjata!

Prijavljeni:
1. Solatka 1x
2. Lenči 2x
2. Tanjusha 2x in psička
3. Frikica 2x
4. Mausi 1x
5. Asparagus 1x + 1x?

No, popravite, če bo udeležencev več (saj veste, naši dragi :lol: :wink: ).

Ker je kar nekaj polžkov na dopustu, bom seznam malo osveževela, da ga kdo ne bi prezrl.
Uporabniški avatar
 lenči
majcha72 napisal/-a:Ideja je mega, za pozdravit, pa nič po polžje se ni odvila - tik tak je zmenjeno. :)
Do takrat je še predaleč, da bi lahko potrdila udeležbo. Zaenkrat lahko povem samo, da me mika, če pridem, prinesem kaj slastnega. Prihod je odvisen od varstva, zdravja, časa in podobne šare.
Predlagam pa, da če smo že tko tekaško pridne polžke in polžki, da nekaj tekaško usmerjenega počnemo na pikniku. Morda kdo od polžkov pozna koga, ki kaj ve o teku, pa bi nam kaj povedal, pokazal - v zameno za par čevapov in mrzlo pivo, seveda... :wink:

Majcha, držimo pesti, da se vse uredi in pridete. Ideja o kakšni vsebinski točki je super, bomo že našle nekoga - mogoče se najde kakšen TF jevec, ki nam lahko kaj koristnega pove :wink: .
 Tanjusha
lenči napisal/-a:
majcha72 napisal/-a:Ideja je mega, za pozdravit, pa nič po polžje se ni odvila - tik tak je zmenjeno. :)

Bom vprasala eno znanko, ce bi nam hotla dat kaksno tekasko lekcijo. Samo ujet jo moram :) Dobra ideja, pozdravljam!

Majci, varstva ne rabis, podmladek pripelji sabo! Bodo cist uzival, men verjami!
Uporabniški avatar
 majcha72
Tanjusha napisal/-a:
Majci, varstva ne rabis, podmladek pripelji sabo! Bodo cist uzival, men verjami!

Oni že, ne dvomim. :lol:
Tkole je - edina ne pridem z mulčki. Pripeljem podmladek, če ga bo še kdo. (Saj ne da mojih ni čez glavo zadost - so trije, glasni pa vsak za tri :wink: )
 Tanjusha
Hja, jaz si jih edino od tete lahko sposodim, jih ma 5 :) No, resno - ti kar pripelji, 3 so ze, dolgcas jim ne bo :D Mogoce se pa se katera odloci, da sabo pripelje male vragce, hehe.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA