Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
PIKNIK POLŽJE SEKCIJE
20.9.2008

Lokacija in ura ter dnevni red se še dogovarjata!

Prijavljeni:
1. Solatka 1x
2. Lenči 2x
2. Tanjusha 2x in psička
3. Frikica 2x
4. Mausi 1x
5. Asparagus 1x + 1x?
6. Majcha72 2x? + 3x mulčki?

No, popravite, če bo udeležencev več (saj veste, naši dragi :lol: :wink: ).

Ker je kar nekaj polžkov na dopustu, bom seznam malo osveževela, da ga kdo ne bi prezrl.
Uporabniški avatar
 lenči
Majcha, se bo že še našel kakšen podmladek :wink: . Počakajmo še malo :lol: . Drugače pa se ne sekiraj in jih pripelji, eni smo že pozabili, kako izgledajo mali mulčki :wink: , ko imamo doma velikega :twisted: . Veš kako radi mali mulčki gledajo kako se pečejo palačinke in jih potem jejo - za kaj takega jih ne smeš prikrajšati :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
Majcha...evo, se jz javim, da za tvoje mulčke kakšno aktivnost pripravim, če jih boš pripeljala.

Ideja, da zvemo še kaj novega o teku je odlična. Mislim da na TF ne manjka "strokovnjakov na tem področju".

Sicer pa sej ni nujno da je to strogo Polžji piknik, a ne?
Uporabniški avatar
 majcha72
Okej, okej, pridemo vsi, no. :) Sam da ne bo pol pripomb - jaz sem vas opozorila. :twisted: :wink: :twisted: :wink: :twisted:
Kakšnih posebnih aktivnosti za moje niti ni treba. Žogo mam vedno s sabo, zamotit se znajo sami, pa itak klepetajo kot naviti (na čelu s tamalo).
Prinesem torto. S polžkom, jasno. :)
 Tanjusha
Sem jest vedla, da je nekej 20.9. Grrrr! Skoda :( Lahk gremo pa na piknik na grad, tm bo tut hrana ane :) :) :) :)
Uporabniški avatar
 solatka
Majcha bomo že poskrbeli za mulčkote.

He he... torej piknik začnemu na gradu :lol: Maša ziher ne bo mela kaj proti :wink:
Uporabniški avatar
 Maša
Tanjusha napisal/-a:Sem jest vedla, da je nekej 20.9. Grrrr! Skoda :( Lahk gremo pa na piknik na grad, tm bo tut hrana ane :) :) :) :)

ker ženina pa nevesto dost dobro poznam bi znala bit težka, da bo tam gor kaj hrane :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Majcha...evo, se jz javim, da za tvoje mulčke kakšno aktivnost pripravim, če jih boš pripeljala.

Ideja, da zvemo še kaj novega o teku je odlična. Mislim da na TF ne manjka "strokovnjakov na tem področju".

Sicer pa sej ni nujno da je to strogo Polžji piknik, a ne?

Solatka, organiziramo piknik Polžje sekcije, poleg polžkov so vabljeni vsi navijači in navijačice :laola , ki nas zvesto spremljajo ves čas in dajejo spodbudo. Jim bomo lahko vrnili z malo pozornosti :toast: ,Slika,Slika,Slika,Slika in še kaj bi se našlo.
Uporabniški avatar
 lenči
Maša napisal/-a:u, 20.9. se pa jst men se zdi poročim! Bom doma pela karaoke, pa ne bom mogla na piknik. Ampak vreme boste mel pa lep, za zihr! :D

Maša, ampak veš kaj, ti boš imela zase svoj čudovit dan, nas Polžke boš pa na naslednjem pikniku počastila s prisotnostjo. Ej, vedno se najde nekdo, ki ga bomo pogrešali Slika, vendar z mislijo, da se imaš tudi ti čudovito.
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha napisal/-a:20.9. piknik plac zaseden :(

Dekleta, novi predlogi ?
Uporabniški avatar
 solatka
Hm... a iščemo nov plac al nov datum?
Tanjusha, dej povprašaj kdaj piknik plac ni zaseden (okolica tistega datuma).
 Tanjusha
Piknik plac je frej 27. 9. in sem rekla, naj nas kar zacahna - fotke bodo v ponedeljek, ok?
Vsi ostali vikendi do omenjenega datuma so zasedeni, mi pa sporoci, ce bo slucajno odpoved za 20. 9.
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha napisal/-a:Piknik plac je frej 27. 9. in sem rekla, naj nas kar zacahna - fotke bodo v ponedeljek, ok?
Vsi ostali vikendi do omenjenega datuma so zasedeni, mi pa sporoci, ce bo slucajno odpoved za 20. 9.

Jaz mislim, da 27.9. tudi ni slaba ideja, saj je še prav lepo in če je strehica, se bomo vseeno lahko lepo zabavali. Samo tek v dežju verjetno odpade. Ker je termin dovolj daleč, mislim, da tudi za druge ne bo problema, ki so udeležbo že najavile. Pa še Maša si bo mogoče opomogla od poroke :lol: :wink: in bo prišla.
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA