prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 dexi27
Ekola zdaj sem v Radovljici grem mal odlaufat, pa ne velik, neki sem že zjutraj, daj se javi če maš čas.
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Sedaj je pa avtocestnih dirkarij res počasi konec. Na odseku Žirovnica- Lesce so narisali že črte. Tako da zadnji poziv za podiranje rekordov s specialkami po ravnini. Jaz sem s svojim gorcm uspel doseči solidno hitrost 48 km/h.

Danes so mi pri mislim da mojem 22. ali 23. prečenjem avtoceste prvič začeli težit (na viaduktu Dobruša)! Češ da nej več ne hodim čez viadukte, saj se naokol sprehaja gradbeni inšpektor in da lahko pokasiram mastne kazni.

Blo je pa zej fajn k sem lahk vsak dan v šolo po AC hodu. 15 minut v eno smer. Torej veliko hitreje, kot čakanje na avtobus.
Uporabniški avatar
 Radolca
ojla, jaz sem prejšnjo nedeljo tekel od Radovljice pa do konca avtoceste, in mi je bilo po pravici povedano prav dolgčas teči po tisti ravnini :lauf:
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Jaz sem se pa zadnje dva večera s kolesom vozil po AC med Podtaborom in Radovljico. Ker je cesta popolnoma asflatirana je prov prima. Kolesarjev, rolarjev srečal ogromno. Pa tudi nekaj tekačev.

Je pa kar nevarno ker nekateri dirkajo z avtomobili.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Radolca napisal/-a:ojla, jaz sem prejšnjo nedeljo tekel od Radovljice pa do konca avtoceste, in mi je bilo po pravici povedano prav dolgčas teči po tisti ravnini :lauf:

Alora ti dam fajn ajdijo.Drugič ko boš šel tečt po avtocesti daj cegu na gas pa samo zažmuri pa lepo zašlafaš in se zbudiš, ko prideš domov :lol: :wink: !
To je tako kot v Ameriki, kjer potekajo samo naravnost in skoraj ni ovinka da bi se temu lahko reklo.Ja za samo psiho je pa to dobr defenitivno!
Skratka uživajte v gibanju kjerkoli pač boste migali!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Radolca
ojla, če ima kdo iz Radovljice veselje in voljo teči v vremenu kot je sedaj, naj mi napiše in greva kakšno turo skupej odlaufat. Malo sem že sit tega, da sam tečem.
Nočem napisati, da se mi ne da teči v tem vremenu. Samo rad bi pretekel kakšno razdaljo z nekom zaradi družbe. Tempo je nepomembna stvar. V glavnem pa mora biti tak, da greva pol lohk še nekam na pir :D
Uporabniški avatar
 Radolca
tomaz.zupancic napisal/-a:
Radolca napisal/-a:ojla, jaz sem prejšnjo nedeljo tekel od Radovljice pa do konca avtoceste, in mi je bilo po pravici povedano prav dolgčas teči po tisti ravnini :lauf:

Alora ti dam fajn ajdijo.Drugič ko boš šel tečt po avtocesti daj cegu na gas pa samo zažmuri pa lepo zašlafaš in se zbudiš, ko prideš domov :lol: :wink: !

tomaž, prav to sem praktisiral 23.11. v Palmanovi in je bilo kar lepo teči. Cegla na gas pa nisem ravno dal

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA