Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Vreme
Lenči čestitke. Ampak pri tvoji mesečni dozi teka ( do sedaj več kot 160 km) pa dvomim da še spadaš v polžjo sekcijo :D . Sicer pa nisi nič povedala kolikšen čas si danes imela na tej tvoji "ubijalski" progi?
Uporabniški avatar
 pegaz
Lenči,

čestitke za pretečeno razdaljo! Glede dolžine teka pa - je nekaj resnice v Vremenovih besedah: na gre prehitro povečevati razdalje, ker je mehanski stres za telo kumulativen in se hitro bližaš mejam - poškodbam. Govorim iz lastne izkušnje: v prvem letu sem v štirih mescih prešel s 5 km do maratona, v naslednjem letu pretekel 4 polmaratone in potem v naslednjih dveh povprečno po 5 na leto. V letu po maratonu sem kot posledico v dobil vnetje pokostnice, vneto tetivo v stopalu, in nato še pa plantarni fasciitis - no, vsaj noga ni odpadla :)
Odkar sem zmanjšal razdalje in gradim bazo postopno, poškodb ni več (kje je les???)

Ja, razdalja zasvoji, vendar je nekaj tudi na hitrosti: enako se "zgoniš" na krajši razdalji in dobiš novo dimenzijo, kamor lahko rasteš.

Za organizacijo polžje sekcije: :clap: :TF)

Držim pesti zate in vse polžke!

Nadvojvoda Pegaz :)
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:Dragi polžki, čisto "sesuta" javljam, da mi je uspel nov podvig. Danes sem pretekla 25,2 km. Res lepa proga ob Savinji, samo na začetku me je napralo (je grmelo, da sem se kar ozirala), no nazaj grede pa je sonce sijalo kot zmešano. Sem morala pazit, da mi ni spodrsnilo in me odneslo v Savinjo. No, za dušo relaksirat res lepo, za trenirat pa nevarna pot. Naslednjo 21ko bom za trening raje pretekla v Laškem, četudi v krogih, me vsaj ne bo strah, da si nogo zvijem :wink: .

Kapo dol pred tabo! :cast1: :clap:

Za mene definitivno nisi več polžek. Po srcu in duši že mogoče ampak po pretečenih kilometrih pa res ne več! :cast: :clap:

Kar tako naprej, po pameti!

LP, Mojca

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Vreme napisal/-a:Lenči čestitke. Ampak pri tvoji mesečni dozi teka ( do sedaj več kot 160 km) pa dvomim da še spadaš v polžjo sekcijo :D . Sicer pa nisi nič povedala kolikšen čas si danes imela na tej tvoji "ubijalski" progi?

Joj, :oops: , ga ne povem :wink: , ker ta me pa uvršča v polžjo sekcijo, brez dileme. Je pa pravzaprav nepomemben,saj sem vmes klepetala s sprehajalci, čistila copate kamenčkov, iskala pot... No dovolj izgovorov, 3.15 minut se je nabralo :oops: :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
pegaz napisal/-a:Lenči,

čestitke za pretečeno razdaljo! Glede dolžine teka pa - je nekaj resnice v Vremenovih besedah: na gre prehitro povečevati razdalje, ker je mehanski stres za telo kumulativen in se hitro bližaš mejam - poškodbam. Odkar sem zmanjšal razdalje in gradim bazo postopno, poškodb ni več (kje je les???)

Ja, razdalja zasvoji, vendar je nekaj tudi na hitrosti: enako se "zgoniš" na krajši razdalji in dobiš novo dimenzijo, kamor lahko rasteš.

Za organizacijo polžje sekcije: :clap: :TF)

Držim pesti zate in vse polžke!

Nadvojvoda Pegaz :)

Današnji tek je bil pravzaprav končni cilj in nagrada za pridnost na dopustu. Sem pa tudi na kratkih razdaljah delala, saj sem na 10 km čas zelo izboljšala in do zagorskega teka bom delala samo na krajših razdaljah. Mogoče pa pridem pod 6min /km :wink: :lol: . Sem pa zelo previdna in tukaj hvala TF, kjer lahko najdem veliko nasvetov.
Uporabniški avatar
 lenči
Hvala vsem za čestitke . Malo spodbude mora biti za vse polžke, da vidijo, da se da marsikaj doseči, varno in po pameti. Priznam pa, da prihodnji mesec ne bom tako pridna, saj grem jutri v službo. Tokratni dopust je bil pa posvečen teku, pa bolj lahkotnemu za dušo, prinesel je pa izboljšanje na 10ki :juhuhu: .
Uporabniški avatar
 Tina_brzina
lenči, bravo si nam za zgled. :cast:

A gre kdo na Županov tek okrog Brda - 8,5 km? Je pa na isti dan kot piknik, pa sem imela v mislih da bi šli najprej na tek potem pa proslavit na piknik. :beer: če je kdo za to.
 Tanjusha
Tina_brzina: a takrat je tudi zupanov tek??? Nisem vedela :) Ideja je super, jaz bi vsekakor sla, ce bo nogca ok. Lahko se potem druzimo tudi tam, pijace in jedace je ponavadi dovolj, a ne?
No, bom sla danes malo pogledat progo na Brdo, ze nisem tekla tam 3 ali 4 leta! Bo treba povadit mal :)

Lenciiiiiii! Jaz sem jih tudi 25 nabrala!!! Jurckov!!!! No, tudi kaksen kilometrcek se je nabral. Vsekakor cestitke! :clap:
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči, bravo!!!!
pa jurčki njami !
no evo pa sem nazaj, šla tečt v polžjem tempu v najhujši toploti, uživala, izbrala tisto 13 km razdaljo pa hribčki gor pa dol, pa spet gor in tako naprej pa še nekaj km da pričnem pa nekaj da nazaj pridem... superrrr...
polžev pozdravček
Uporabniški avatar
 NellyPija
lenči ti si zakon :cast1:
Kaj je mojih 6 km proti temu... adijo pamet.... res si dobra!
Kapa dol! 8)
:laola
 mausi
pa ve niste "navadni polžki" ej ste kot uni "Duracellovi zajčki" :lol:
tole okoli Brda je fajn ideja, do takrat ga bom pa ja v enem kosu pretekla, zdaj se še mal sprehajam vmes, pa seveda opazujem divjad :oops: v petek zvečer je bil tak srnjak na paši, da sem se ustavila in samo gledala...prekrasen pogled...
Uporabniški avatar
 Frikica
lenči napisal/-a:Dragi polžki, čisto "sesuta" javljam, da mi je uspel nov podvig. Danes sem pretekla 25,2 km. Res lepa proga ob Savinji, samo na začetku me je napralo (je grmelo, da sem se kar ozirala), no nazaj grede pa je sonce sijalo kot zmešano. Sem morala pazit, da mi ni spodrsnilo in me odneslo v Savinjo. No, za dušo relaksirat res lepo, za trenirat pa nevarna pot. Naslednjo 21ko bom za trening raje pretekla v Laškem, četudi v krogih, me vsaj ne bo strah, da si nogo zvijem :wink: .

Lenči bravo!!! :laola Čestitam!!! Slika

Tudi drugim bravo, ki pridno nabirate kilometre.Slika

Jaz sem danes nabirala plavalne metre :D . Se mi zdi, da sem malo živčk spravila ven. Bom šla jutri, po tednu pavzice, narest kak tekaški kilometer.

Lep nedeljski večer vsem!!! Slika
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lenči: BRAVO :!: si ne znam predstavljati......

ampak, po eni strani se pridružujem mnenju Nadvojvode Pegaz-a :!:

pa brez zamere, ampak skusila sem na lastnih nogah :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Tina_brzina napisal/-a:A gre kdo na Županov tek okrog Brda - 8,5 km? Je pa na isti dan kot piknik, pa sem imela v mislih da bi šli najprej na tek potem pa proslavit na piknik. :beer: če je kdo za to.

a ti to o Županovem al o Fotrovem?????
Uporabniški avatar
 lenči
Tina_brzina napisal/-a:lenči, bravo si nam za zgled. :cast:

A gre kdo na Županov tek okrog Brda - 8,5 km? Je pa na isti dan kot piknik, pa sem imela v mislih da bi šli najprej na tek potem pa proslavit na piknik. :beer: če je kdo za to.

No, pa smo našle prvo točko dnevnega reda na pikniku. Moj dragi pravi, da bo veselo tekel z vami, jaz pa naj lepo igram kuharico. Štart je ob 10.00 če se ne motim.
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA