Uf!!
En dan mi ne dela internet, potem pride vikend, ko se izogibam računalnika in... bum... rabim 2 uri, da preberem vse in si pridem na jasno kako in kaj.
Torej - piknik. Super varianta, vendar nisem prepričana, če se vam bom lahko pridružila. Moram preveriti z najdražjim - mislim, da ima tekmo na drugem koncu Slo. Kaj pa vem - morda mi uspe. Vsekakor sporočim pravočasno. Če pridem, pride podmladek z mano (princeska - 7 let, princ - 3,5 let). Vsekakor bom poskusila urediti, da se spoznamo!!
Zdaj pa še tekaško poročilo: po dopustu sem si vzela nekaj dni tekaške pavze. Imela sem krasen namen teči v četrtek. No, pa je utrujenost prišla za mano in sem po službi brez slabe vesti šla v horizontalo. Pa ne za dolgo, saj se je najmlajši član prekucnil s skirojem in sem bila v momentu ok in smo leteli v zdravstveni dom, potem pa na urgenco v Lj. Si je "razmesaril" kazalček leve roke - so mu potegnili dol noht (ki je v bistvu že sam odstopil) in zašili prst - rana je bila do kosti. Ja, saj, kaj vam to sploh razlagam, ane?! Ja, no, če se pa tako domače počutim tukaj.

Torej, moj tekaški plan je ostal na urgenci. Nisem imela več energije niti za razmišljanje o teku.
V petek so bili moji nameni spet hudi. Pa smo šli popoldan k prijateljem, kjer se je piknikiralo in zabavalo do polnoči in evo - moj tek je spet ušel.
No, v soboto sem, kljub temu, da se mi ni dalo nič, šla tečt. Tekla sem razdaljo, ki sem jo pred časom zmogla v uri in 9ih sekundah, potem sem enkrat povabila zraven moža, ki me je "gonil" in sem zaključila z dobrimi 56imi minutami. No, tokrat me je ob pogledu na uro skoraj kap - 51'28''. Očitno je dopustniški tek in nekaj dni pavze obrodilo sadove.

Kljub temu, da sem pol poti tekla v dežju, sem bila srečna kot le kaj. Še moj najdražji je bil navdušen (saj me je zadnjič videl, kako sem sopihala, zdaj pa sem bila 5 minut hitrejša!!). Ponosna, ni kaj!!! Ampak še vedno v ponos vsem polžkom, brez skrbi!
Uuuuu, sem se pa razpisala. Ja, če sem se pa mogla malo spovedati. Končno imam občutek, da sem naredila korak naprej v teku. Upam, da ni konkurenca naredila dveh.
@Lenči - tako razdaljo jaz pretečem v enem tednu - če sem dobre volje

Čestitam!
LP, Urša