vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

mateja
Ja nagovarjaš pravo Matejo.

Res smo se menili, podala sem vam pred mnogo časa :lol: nekaj datumov, pa zaradi moje "pomanjkanja časa" nisem uspela opomnit forumovcev. Temu bi lahko morda rekla "spodletela organizacija".

Jaz sem ZA. Morda bi bilo najbolje, da se med sabo dogovorite, ker se večkrat vidite in se zmenimo za datum. Mislim, da počitnice ne bi smele biti prevelika vira.

pozdravček
Uporabniški avatar
 Staša
Predlagam da kar enkrat v Tivoliju - opravimo skupen trening, potem pa še Mateja predstavi najpogostejše napake, kot so nepreoblačenje, nestrechanje... Za zahvalo jo pa peljemo na sladoled :) Pa na kakšno masažo pridemo še k njej... tjaša jo je kar pohvalila.

Naslednji četrtek?
Uporabniški avatar
 polžek
mateja napisal/-a:Kar se stretchinga tiče, je takorekoč "obvezen" za vse sportnike. Če pa to zanima večje (beri vsaj štiri) število ljudi, pa lahko organiziram tudi praktični prikaz.

Lep pozdrav!

Živjo!
Tudi jaz bi se prijavil na prikaz strečinga.

Polžek
Uporabniški avatar
 Vlajko
Danes me je med tekom "zagrabil" kar močan krč v mečih leve noge (upam, da sem prav napisal) :o , ki kar ni in ni popustil.. Še sedaj, nekaj ur po temu "incidentu" rahlo šepam. Moram pa pripomniti, da se mi je to doslej redko dogajalo, torej upam, da je bilo danes bolj slučajno kot ne. Ne vem, morda sem bil premalo ogret pred tekom... :shock: :?:
Zaključek, dva dni mirovanja...potem pa bo, upam. :!: :roll: :wink:
 marjan
Kljub temu, da je bilo že veliko napisanega vas sprašujem, kako ukrepati da na 12 ur Kališča s Simono ne dobiva krčev.

Je treba magnezij, kalij, kalcij že pred tekmo uživati in koliko časa. Prehrano imava sicer uravnoteženo, težav s krči nimava, vendar 12 ur je le 12 ur. :shock: :shock:

Hvala za odgovore.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Dobro je sicer vsakodnevno dodajati Magnezij in ostale sestavine, ki jih telo potrebuje.No kar se tiče samega magnezija pa naj bi bilo dobro vsaj en teden pred samo dirko uživati ga.Seveda je treba poleg tega ves teden do tekme veliko piti kljub temu, da nismo žejni.V tem primeru je veliko manjša možnost da pride do predčasne dehidracije.In telo veliko boljše deluje bolj je po domače rečeno ohlajeno.Veliko bolj pol si zmatran sami pozitivni učinki.
Nekako je priporočljivo med 2-3litri tekočine na dan.Sliši se veliko, ampak če je človek kolikortoliko aktiven to ni veliko.
Želim vama veliko uspeha na samih 12ur Kališče.
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA