Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Evo, mene.
Včeraj sem tekla mojih 7 km. Je bil kar zadovoljiv rezultat. Prvi kilometer je bil teeežeeeek (komaj sem vlekla noge za sabo, poleg vsega pa sem morala prepričevati koleno, da ne bom nehala tečt kljub temu, da me grozno boli). :lol: MOrala sem zgledati kot kripelj ko sem tako smešno tekla.
Vseeno sem bila na koncu čist zadovoljna s časom.

Bravo, kar nekaj km si nabrala :clap: . Jaz tudi včasih malo čudno tečem, ko skušam bolečino vreč ven :wink: :lol: . Mi tudi včasih levo koleno malo štrajka :oops: :twisted: . Pa kakšna mišica boli, tko da tud pomasiram, pa grem naprej. Je pa zanimivo, da vedno leva noga :?: Lepo teci naprej.
 mausi
ta tečaj je super, res vidiš kje delaš napake...jaz se sedaj trudim upoštevat Urbanove nasvete kar se drže tiče in moram rečt, da se mi zdi, da mi gre lažje, pa tudi okolico vidim in ne samo pot pod nogami...no včeraj bi blo boljše če bi gledala v tla, mam danes gleženjček tak kot da bi bla dva, bo par dni pauze... :(
še dobro, da se dobijo v lekarni eni fajn obliži/obkladki ki lepo hladijo in skrbijo, da se gleženj zelo hitro vrača v normalno stanje...
Uporabniški avatar
 lenči
mausi napisal/-a:ta tečaj je super, res vidiš kje delaš napake...jaz se sedaj trudim upoštevat Urbanove nasvete kar se drže tiče in moram rečt, da se mi zdi, da mi gre lažje, pa tudi okolico vidim in ne samo pot pod nogami...no včeraj bi blo boljše če bi gledala v tla, mam danes gleženjček tak kot da bi bla dva, bo par dni pauze... :(
še dobro, da se dobijo v lekarni eni fajn obliži/obkladki ki lepo hladijo in skrbijo, da se gleženj zelo hitro vrača v normalno stanje...

Joj, pazi gležnje, tega je mene najbolj strah. Ko sem v nedeljo tekla po tako spolzkem in neravnem terenu tud nisem gledala drugam kot pod noge, pa se takoj pozna pri teku. Na ravnem je šlo veliko lažje.
Uporabniški avatar
 majcha72
Mausi, tudi jaz se poskušam držat Urbanovih navodil. Predvsem tistega o tem, kako in kam stopiš. Neverjetna razlika, res.
Zadnjič sem bila pa skoraj ob gleženj. Gledala sem se v izložbo, mimo katere sem tekla, da bi videla, kako je s posedanjem, postavljanjem nog... Pločnik je zavil, jaz pa nisem videla, in sem tako trapasto stopila na tisti robnik med pločnikom in kolesarsko, da mi je konkretno zvilo nogo. Pa k sreči ni bilo hujšega, sem lahko normalno odtekla naprej. Cviknila sem pa ornk.
Uporabniški avatar
 Loni
Lenču, Urban je na dopustu do sredine avgusta, če sem si pravilno zapomnila. Tako da ne se sekirat, ti bo potem takoj odgovoril. Z mano in prjavljanjem na tečaje je tako, da vedno, ko je imel termin razpisan za LJ, mene tudi blizu Lj ni bilo, isto velja tudi za september, tako da sem se zdja prijavila za oktobrski termin. Organizira pa 21.9. tekaški dan v Preboldu, tja bom pa šla, mi je bil ta bohinjski ful všeč.
Njegovi treningi pa tudi, samo zdajle cincam, ali 1x ali 2x tedensko. Tečem tako in tako, če pa imam vse skupaj še organizirano plus finod ružbo plus vse vaje, pa še toliko boljše.
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:Lenču, Urban je na dopustu do sredine avgusta, če sem si pravilno zapomnila. Tako da ne se sekirat, ti bo potem takoj odgovoril. Z mano in prjavljanjem na tečaje je tako, da vedno, ko je imel termin razpisan za LJ, mene tudi blizu Lj ni bilo, isto velja tudi za september, tako da sem se zdja prijavila za oktobrski termin. Organizira pa 21.9. tekaški dan v Preboldu, tja bom pa šla, mi je bil ta bohinjski ful všeč.
Njegovi treningi pa tudi, samo zdajle cincam, ali 1x ali 2x tedensko. Tečem tako in tako, če pa imam vse skupaj še organizirano plus finod ružbo plus vse vaje, pa še toliko boljše.

Najprej grem na tečaj, potem bom pa videla, če me bo potegnilo še kaj več pri njemu. Mi je pa tudi fino, ker smo v Celju skupaj začeli teči in je družba.
 Tanjusha
MAJICE MAJICE MAJICE :)

Do danes sem prejela naslednja narocila (pisem za navadne majice s kratkimi rokavi):
Lenci L
Frikica M
ZvezdicaS M
Mausi XL
Tina1 S
Maša L
Solatka 2x S
Nelly M
Počasnela XL
Katrca XL
Asparagus M
Ksenija M
Majcha72 S
LoniM S

Narocilo bom danes oddala naprej, ce pa bi katera slucajno danes na novo brala temo, mi vseeno se lahko odda narocilo!
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha napisal/-a:MAJICE MAJICE MAJICE :)

Do danes sem prejela naslednja narocila (pisem za navadne majice s kratkimi rokavi):
Lenci L
Frikica M
ZvezdicaS M
Mausi XL
Tina1 S
Maša L
Solatka 2x S
Nelly M
Počasnela XL
Katrca XL
Asparagus M
Ksenija M
Majcha72 S
LoniM S

Narocilo bom danes oddala naprej, ce pa bi katera slucajno danes na novo brala temo, mi vseeno se lahko odda narocilo!

Joj, tole pa super kaže, kdaj so pa obljubili, da bodo gotove? jaz bi se tako rada ponosno kazala na teku po zagorski v naši polžji majčki :lol: . Če bo treba pridem tudi v Kranj.
Uporabniški avatar
 Tina_brzina
Lep pozdrav polžki!

Sporočam da sem zbrala pogum za tek okrog Brda - 9,7 km, sicer sem se valila 1uro 18min :rol: ampak sem pretekla brez ustavljanja.

Zanima me, koliko imate druge čas na 10 km, da bom vedela koliko "napredujem" :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Očitno bom morala jaz "prevekslat", navadno gledam, koliko časa tečem, nikoli pa se nisem ukvarjala z razdaljo. Časovno nekako od 45 minut do ure in pol, slednje maksimalno 1x tedensko, največkrat delam klasiko, no zdaj znam tudi razdaljo preračunat, včeraj zvečer sem za 8 km rabila nekaj sekund čez 50 minut. :lol: :o Ma to je bilo vse skupaj samo zato v takem tempu, ker so po PSTju sami luštni laufali, pa sem prestavila iz polžje v malo višjo brzino :oops: . Hec mora bit. In na koncu se je pasalo vrečt v bazen na vrtu, je bila voda glih prav hladna.
Aja, če pa že laufam vsak dan, potem pade včasih tudi samo pol ure, pretiravati ravno ni treba.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Tina_brzina napisal/-a:Lep pozdrav polžki!

Sporočam da sem zbrala pogum za tek okrog Brda - 9,7 km, sicer sem se valila 1uro 18min :rol: ampak sem pretekla brez ustavljanja.

Zanima me, koliko imate druge čas na 10 km, da bom vedela koliko "napredujem" :lol:

super! no, pravijo, da ima oval še 100 m več kot ti navajaš :D ..... tako, da si še bolj brzinca !
si tekla včeraj? tudi jaz sem bila tam, obupno vroče, brez zraka, ne za dihat, sem tekla tistih mojih 7km eno min in pol dlje kot ponavadi :cry: :oops:

p.s. pred cca enim letom sem se tudi jaz "valila" okrog Brda 1h in 15 min, sedaj nekje v mes maju pa mi je uspelo že v dobrih 54 min :D

počasi se daleč pride :!:
Uporabniški avatar
 SasoP
metkamarjetka napisal/-a:
si tekla včeraj? tudi jaz sem bila tam, obupno vroče, brez zraka, ne za dihat, sem tekla tistih mojih 7km eno min in pol dlje kot ponavadi :cry: :oops:

A to je bilo to?? Jaz sem pa misli, da me ovirajo le "morski kilogrami". :P 8) :D LP
Uporabniški avatar
 Laufer

super! no, pravijo, da ima oval še 100 m več kot ti navajaš :D ..... tako, da si še bolj brzinca !

p.s. pred cca enim letom sem se tudi jaz "valila" okrog Brda 1h in 15 min, sedaj nekje v mes maju pa mi je uspelo že v dobrih 54 min :D

počasi se daleč pride :!:

Uradno je Fotrov tek dolg 9657 m.
Fotrov tek poteka okoli Brda. :D

glej: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... 920#137920
Uporabniški avatar
 lenči

Tina, ko sem začela meriti čas na razdaljo in sem seveda uspela preteči 10km (bravo Tina :clap: ), sem tekla tam nekje 1 uro in 20 minut (mogoče kakšno več :oops: ). Sedaj pa se približujem eni uri. Je lepo v tekaškem dnevniku gledati napredek.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
SasoP napisal/-a:

A to je bilo to?? Jaz sem pa misli, da me ovirajo le "morski kilogrami". :P 8) :D LP

ne, ne, naj te kar potolažim, res je bilo obupno!

tiste morske kilce (če so se res nabrale) boš pa tud prav kmal dol spravil :wink:
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA