Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 superga
Glede reklamacije so seveda vse naštete opcije možne. Nike ima pri nas svojo službo, ki rešuje reklamacije, in če je zadeva upravičeno reklamirana ni nobene težave glede načina rešitve kjerkoli v trgovinah TOMAS SPORT2.

L.P.
Igor Perčič
TOMAS SPORT 2
Uporabniški avatar
 potepinko68
BoF je napisal: ..." se iz oči v oči spogledal z (naključje?) svetlolaso prodajalko, ki se ji je po obsegu bokov videlo".....

Ampak jest bi pa take še kar gledal, pa gledal... pa gledal v učke..pa tud boke.. men so pa ful... všeč :wink:
Uporabniški avatar
 BoF
potepinko68 napisal/-a:BoF je napisal: ..." se iz oči v oči spogledal z (naključje?) svetlolaso prodajalko, ki se ji je po obsegu bokov videlo".....

Ampak jest bi pa take še kar gledal, pa gledal... pa gledal v učke..pa tud boke.. men so pa ful... všeč :wink:

Glava po kot vakum vrečka za kiki-riki... :roll:
Uporabniški avatar
 Heartless
Ko so lutke use kar vidiš ko stopiš v trgovino...... :shock:
Uporabniški avatar
 potepinko68
BoF in Heartless nista "štekala" ... :roll: , to da je blond pa luškana nima prav nobene zveze s tem, kaj ve o supergah, pa tudi z njeno inteligenco ne...

.. vidva tud nista štekala provokacije... tolk o inteligenci... :wink:

Pa tolk o tistem, ki je to, kar je BoF napisal na začetku izkoristil za reklamiranjev TS: pa zakaj potlej, ko ste "pravi fantje, ki ""razturate"" in vse veste o teku" ... da mi v eni štacuni pravijo da sem pronator, v eni drugi štacuni, pa da sem supinator.. v tretji.., bog ne daj pa da bi bral še tisto o višini stopalnega loka in poskusil primerjati z vsakokratnim izvajanjem različnih prodajalcev tekaških copat.... preprosto vsak mora najti tisto, kar mu ustreza....

Pa tistim, ki ste o delodajalcih pa zaposlovanju... se velikokrat vprašate kolk ste koristni ?...

Pa veliko prijetnih užitkov pri tekanju vam želim.

lp,
potepinko
 saška
superga napisal/-a:Glede reklamacije so seveda vse naštete opcije možne. Nike ima pri nas svojo službo, ki rešuje reklamacije, in če je zadeva upravičeno reklamirana ni nobene težave glede načina rešitve kjerkoli v trgovinah TOMAS SPORT2.

L.P.
Igor Perčič
TOMAS SPORT 2

Sicer nimam veliko upanja, ampak vseeno... a je možno reklamirat copat, ki mu je počil podplat po samo 130 km? gre za Nike Air Pegasus. Kupim jih zagotovo ne več.
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Saška ti jih kar reklamiraj, iz mojih izkušenj ti lahko povem da sem v intersportu kupil salomonke za 100€, po pol leta so se mi copati začeli trgat na pregibu, nesl sem jih nazaj. Poslali so jih izvedencu, ki ne vem kaj je ugotovil, skratka pripadali so mi novi copati isti model?
LP Bojan
Uporabniški avatar
 natasa
Jst sem nehala kupovati v Hervisu superge za tek ( Mizuno) po tem, ko sem ugotovila, da vem veliko več o njih od zaposlenih :evil: !!!

Govorim o Hervis trgovini v Celjlu :twisted: !!!
 Tanjusha
Moje Air Pegasus Trail tudi nekaj 'strajkajo'. Lev superg na zgornjem predelu piska/skripa na zunanji strani, poleg tega se na vsakem pregibu slisi tudi tak cuden pok, kot da je nekaj odlimano. Je mogoce podplat fuc? Jaz tega ne znam ocenit ...
 saška
Js bom šla v naslednjih dneh poskusit, če se da kaj uredit. Človek kupi drag copat, potem pa tole. S prejšnjimi pol cenejšimi sem celih 700 km naredila in verjetno jim bom spet dala na nogo, ker novih si ne morem spet kupit.

Sem jih pa kupila v Tomas Sportu in ne v hervisu, ampak mi je google vrgel kar to temo ven in sem šele potem videla, da gre za hervis.
 Tanjusha
Saška, tudi moj je iz TS in sem sicer bila z njim zadovoljna, samo tole piskanje ... Dobr ziher ni.
 saška
A čutiš, da tudi blaženje ni ok? Js prav čutim, da mi spredaj na desni nogi ne dela več tako kot na levi in včeraj po teku me je sprednji del stopala zaradi tega bolel. Pa sliši se neko tiho piskanje, oziroma kot da copat diha.
 Tanjusha
Hm, glede blazenja ne vem, ker tecem po neravnem terenu :( Vem pa, da mi piska, vsakic ko stopim na tla. V uporabi jih imam pomoje od aprila ali maja, s tem da sem sprva kombinirala tek s starimi supergami, zdaj pa prakticno 1 mesec ze ne tecem. Mislim, da se supergam za 100 evrov kaj takega v tako kratkem casu in tako mali uporabi ne bi smelo zgodit. Sploh pa zgleda nisem edina!
 saška
Se strinjam, če daš toliko za njih, pričakuješ neko kvaliteto. Js sem jih kupila sredi maja, ampak sploh nisem veliko tekla v njih, ker sem imela vsak mesec neke poškodbe, včeraj sem šla tečt po 14 dneh in to ugotovim. In nisem nek težkokategornik, da bi copat počil, ker bi ga preveč obremenjevala. Bom videla, kaj bodo rekli. Čeprav se mi zdi, da sem nekje na forumu prebrala, da je tisti glavni za tekaške copate iz celja na dopustu... mogoče je že nazaj. Dvomim, da se bo dalo kaj zmenit s tistimi puncami za blagajno.
Uporabniški avatar
 vencelj
Pri Nike je piskanje značilno- kot bi "spustilo" blaženje. To je eden glavnih razlogov, da Nike ne kupujem. Izjema so sedaj samo trail pegasus, ki sem jih kupil za 12 ur Kališča in so se mi tam obnesle brez pripomb. Vprašanje, koliko časa še.

lp, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA