prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 natasa
Kaj pa ženski model ???? :cry:
 superga
Tole je sicer UNISEX model, vendar ga v manjših številkah ni na zalogi.
l.p.
superga
Uporabniški avatar
 natasa
Ker vem, da se maksimalno potrudite za svoje stranke verjamem, da bodo kmalu na zalogi tudi manjše številke.

:wink:
Uporabniški avatar
 cvalenti
Sej ne ,da bil bil neki profi,ampak me vseeno malo,tako čisto informativno,zanima teža tega copata,hvala.

PS:Ali obstaja še kakšna druga barva.
 superga
Teža za velikost 9 je 295 g. Model je samo v tej barvni kombinaciji (tudi za pomlad 2009 ostaja barva enaka).
l.p.
superga
 superga
Žal nam zaloga v Nemčiji prav nič ne pomaga, ker robo v Sloveniji dobavlja naš distributer. Ta pa ni dobil manjših velikosti, tako da jih tudi mi ne moremo dobiti.
l.p.
superga
Uporabniški avatar
 natasa
superga napisal/-a:Žal nam zaloga v Nemčiji prav nič ne pomaga, ker robo v Sloveniji dobavlja naš distributer. Ta pa ni dobil manjših velikosti, tako da jih tudi mi ne moremo dobiti.
l.p.
superga
:-(( :(
 mirko
Zanima me ali kdo pozna model MIZUNO WAVE ASCEND 3.Pri nas ga ni na prodajnih policah, zasledil pa sem ga v Italiji, kjer po 30 % skontu želijo imeti zanje 96 €. Copat naj bi bil namenjen za brezpotja.
LP
Uporabniški avatar
 Athena89
Se da kej v SLO dobit kakšno "žensko" cifro katerega izmed Mizuno copat za zimo, dež, brezpotja, .... ?
Uporabniški avatar
 Ksenija
Athena89 napisal/-a:Se da kej v SLO dobit kakšno "žensko" cifro katerega izmed Mizuno copat za zimo, dež, brezpotja, .... ?

tudi sama iščem nekaj za brezpotja, mokro travo, blato....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA