Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:Lenči, če podaljšaš še Šempetra (do mostu z glavno cesto) narediš 13km v eno smer :roll: . Res lepa trasa (tudi ravna) ne bo ti žal :wink: !

Prijeten tek ti želim :lol: !!

Nataša, si brala moje misli ? :wink: Glede na razdaljo pa malo razmišljam, da bom šla kakšne pol urce prej. Ker poznaš traso, a se da kje dotočit vodo, če je potreba? :oops: . Saj trenutno ni hladno, a sem raje previdna. Hvala za odgovor.

Ko greš čez most v Šeščah je čez cca 100 m ŠR Center ( torej po dobrih 10 - ih km ) tam, ti z veseljem

natočijo vodo !! :beer: :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:Lenči, če podaljšaš še Šempetra (do mostu z glavno cesto) narediš 13km v eno smer :roll: . Res lepa trasa (tudi ravna) ne bo ti žal :wink: !

Prijeten tek ti želim :lol: !!

Nataša, si brala moje misli ? :wink: Glede na razdaljo pa malo razmišljam, da bom šla kakšne pol urce prej. Ker poznaš traso, a se da kje dotočit vodo, če je potreba? :oops: . Saj trenutno ni hladno, a sem raje previdna. Hvala za odgovor.

Ko greš čez most v Šeščah je čez cca 100 m ŠR Center ( torej po dobrih 10 - ih km ) tam, ti z veseljem

natočijo vodo !! :beer: :wink:

Nataša, najlepša hvala, upam, da so tako zgodaj že pokonci :wink: . No vsak ko bom šla nazaj mogoče že. V sredo pa poročam, kako sem preživela :oops: .
 katrca
joj, Lenči, kako bi šla s tabo. Mogoče imam prevelike apetite, ker sem šele osvojila 12 km in poznam rek, da se le počasi daleč pride, pa vseeno. No, pa saj je neizvedljivo, ker bi me mož, če mu rečem, da prestavimo odhod na morje, povabil na Sodišče soba 4 ( al kje se že ljudje ločujejo ).
Bom pa na morju pridno trenirala daljše razdalje in se ti prihodnjič pridružila.
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:joj, Lenči, kako bi šla s tabo. Mogoče imam prevelike apetite, ker sem šele osvojila 12 km in poznam rek, da se le počasi daleč pride, pa vseeno. No, pa saj je neizvedljivo, ker bi me mož, če mu rečem, da prestavimo odhod na morje, povabil na Sodišče soba 4 ( al kje se že ljudje ločujejo ).
Bom pa na morju pridno trenirala daljše razdalje in se ti prihodnjič pridružila.

Katrca, kar lepo počasi, jaz sem 12 km osvojila v aprilu, 21ko pa v juniju, torej :nono: . Se pa lahko dogovoriva za skupen tek tudi drugič na malo daljše razdalje ob nedeljah zjutraj, če ti bo prav. Sedaj pa lepo uživaj na morju, teci za dušo in se vidim in tečemo ko prideš :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Sem uspešno premagala razdaljo. Proga je za dušo lepa, nogice moraš pa presneto pazit, kam jih daješ, da ne zdrsneš v Savinjo (če je mokro) ali zviješ kje v travi. Me je napralo kot še nikoli na začetku (pa nisem nehala), nazaj grede pa lepo grelo sonce. Je pa od Šešč do Šempetra lepo urejena potka. Največ dela sem imela s tem, kam stopit, da se kaj ne zgodi. Bom še kdaj šla za dušo.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:Sem uspešno premagala razdaljo. Proga je za dušo lepa, nogice moraš pa presneto pazit, kam jih daješ, da ne zdrsneš v Savinjo (če je mokro) ali zviješ kje v travi. Me je napralo kot še nikoli na začetku (pa nisem nehala), nazaj grede pa lepo grelo sonce. Je pa od Šešč do Šempetra lepo urejena potka. Največ dela sem imela s tem, kam stopit, da se kaj ne zgodi. Bom še kdaj šla za dušo.

Bravo!

Drugič pa še mene vzami s sabo. Če seveda potrebuješ družbo (za čvekat :oops: :lol: ).

Na žalost se je tudi že meni iztekel del dopusta. :cry: Komi čakam petek ker letim v Piran za 14 dni (to je pa drugi del dopusta 8) ).

Se vidimo v sredo ob 19h.

Lepo nedeljo vam želim!

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ napisal/-a:Drugič pa še mene vzami s sabo. Če seveda potrebuješ družbo (za čvekat :oops: :lol: ).

Na žalost se je tudi že meni iztekel del dopusta. :cry: Komi čakam petek ker letim v Piran za 14 dni (to je pa drugi del dopusta 8) ).

Se vidimo v sredo ob 19h.

Lepo nedeljo vam želim!

Rade volje te vzamem s sabo, saj je bil tempo res za čvekat, pa še hitreje mine. Javim, ko naslednjič spet grem na "sprehod" (tokrat smo se v sredo pogovarjali, da grem).

V sredo pa pridem, do takrat si bom že odpočila :wink: :lol: .

Lep dan še naprej.
Uporabniški avatar
 natasa
Bravo Lenči :clap: !

Ja, če je mokro zna res drset! :evil: Je pa res, da poznam, že skor vsak kamenček in koreninco na pamet :bum: tak, da točno vem kam stopit !! :wink:

Se vidimo v sredo, ko boš podrobneje poročala ! :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Danes je sreda !!! :hello:

Pridem, razen če ne bo cesta zaprta :wink: .
Uporabniški avatar
 Mojca99

Yep :cast1:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Komi čakam! :lol: 8)

Uporabniški avatar
 lenči
Hi, hi, spet štiri gracije :wink: , no ko pride Katrca, nas bo že pet. Lepo. Opozarjam, da je zelo vroče in da jaz na vročini grem počasi :oops: .
 amaze646
Dolgo me ze ni bilo tukaj in vidim, da ste se zaceli zbirati :). Doma sem iz Petrovč in vam dam predlog, da kdaj tecete naprej ob Savinji. Super proga je od Vrbskega jezera naprej.
Uporabniški avatar
 lenči
lenči napisal/-a:

Pridem, razen če ne bo cesta zaprta :wink: .

Šmrk :cry: , ne bom se več tako hecala. Grem domov, črno proti Trojanam, jaz pa z motorjem. Zavijem po Zasavju, strela v Zagorju policija :evil: , obvoz zaradi prometne. No, pa sem šla po trasi teka proti domu in zamudila skupni tek.

Od jeze sem šla doma eno kratko varianto, sem šibala kot strela 6 min/km :lol: .

Pa naslednjo sredo. Če bo vse posreči.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA