tae napisal/-a:- dodatno napisano; lahko si nastaviš drug pogled ure, kjer dejansko po želji skombiniraš 2 katerakoli podatka, za vsakega se odločiš ali bi ga rad imel prikazanega zgoraj ali spodaj.
IČA napisal/-a:tae napisal/-a:- dodatno napisano; lahko si nastaviš drug pogled ure, kjer dejansko po želji skombiniraš 2 katerakoli podatka, za vsakega se odločiš ali bi ga rad imel prikazanega zgoraj ali spodaj.
Tae to bi me pa zanimalo kako se nastavi, ker v navodilih nisem našel te opcije, mogoče pa sem samo površno prebral.
Rad bi, da mi prikazuje puls in pace skupaj, to mi je nekako najbolj pomeben podatek za spremljanje med tekom.
tae napisal/-a:Še nekaj je pomembno. Bom skušal opisati čim bolj po domače. Če se doma pred začetkom treninga skušaš poigrati z nastavitvami, ki bi ti potem služile med treningom, ti to žal ne bo uspelo. To moraš narediti med treningom. No pa pojdimo lepo po vrsti.
- Na roko si daš uro, na superge foodpod in okoli prsi pas za srčni utrip. Narediš nekaj korakov, da aktiviraš foodpod (rdeča lučka).
- Na uri greš v funkcijo train (najti ti mora oboje; se pravi heart rate in food pod)
- Šele sedaj se lahko začneš igrati z gumbom "view" (še bolje pa je, da začneš s treningom in na uri pritisneš "start") in šele nato uporabljaš različne poglede (kratek pritisk ali dolg pritisk), da vidiš konkretne številke in tako lažje oceniš kaj dejansko potrebuješ.
IČA napisal/-a:Moti pa me še ena stvar in sicer, da v bistvu štopa tudi pavze, ima kdo kakšno idejo kako preko tega, ker bi rad imel podatke res samo za neto čas treninga.
lp
Sčasoma itak ne boš imel več vmesnih pavz, tako da s tem ne bo več težav.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA