Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tae
Jaz pa sedaj že lahko rečem, da me ne bo, ker se takrat šele vrnem iz Črne gore, če bo vse po sreči.

Obivankenobiju in bobru želim čas pod urco in pol. (skrita želja obeh, mar ne)
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Tae, hvala za lepe želje :cast:, seveda so želje po urco in pol :oops: :roll: , kakšna bo pa realnost... :?: :arrow: bomo pa še vidl, jaz ti seveda želim lepe počitnice, seveda se pa prej še kaj vidimo...

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Tae škoda po eni strani ker ne boš z nami po drugi strani dobro da se boš zasluženo odpočil od teka ;).
Hvala za lepe želje a se ne bom nič nadejal nekih upov o 1:30. Raje v zmernem tempu oddelam tole vrbsko, bog ve kok bo vroče vreme :oops:
Uporabniški avatar
 maca
okoli jezera?
valjda, da grem.
 deniss
Pozdravljeni!

Ali mogoce zanima koga start na tem pol-maratonu?

Podarim svojo ze placano startnino, ker nazalost zaradi drugih obveznosti ne morem v Celovec.

Lp,

Denis.
Uporabniški avatar
 lonely
deniss napisal/-a:Pozdravljeni!

Ali mogoce zanima koga start na tem pol-maratonu?

Podarim svojo ze placano startnino, ker nazalost zaradi drugih obveznosti ne morem v Celovec.

Lp,

Denis.

Živjo

Če je še na raspolago,oglasi se na ebmarathon@gmail.com
Bova poravnala.
Uporabniški avatar
 Laufer
Ali kdo od prijavljenih ne gre in ima že plačano prijavo ?
MojcaZ bi šla rada na polmaraton. Jaz jo preko spleta ne morem prijaviti ker sem že prijavljen. Če se bo še kdo prijavil preko spleta naj mi prosim javi, tako da mu lahko pošljem podatke od nje, da prijavi še njo ob svoji prijavi.
Uporabniški avatar
 Laufer
Sem uredil s prijavo :lol: , malce komplicirano :roll: , če povem kako, se boste vsi smejali :oops: .
Uporabniški avatar
 MatjazV
Laufer napisal/-a:Sem uredil s prijavo :lol: , malce komplicirano :roll: , če povem kako, se boste vsi smejali :oops: .

No, dej povej, kaj dogajalo.

MatjazV
Uporabniški avatar
 Laufer
Ker se ne moreš ponovno prijaviti na tekmo, program te ne spusti noter, sem se prijavil na otroški tek :oops: , ki je brezplačen in potem dodal še dve prijavi za polmaraton.
Malo sem se zlagal in rekel da imam tli leta. :shock:
Uporabniški avatar
 lenči
Laufer napisal/-a:Ker se ne moreš ponovno prijaviti na tekmo, program te ne spusti noter, sem se prijavil na otroški tek :oops: , ki je brezplačen in potem dodal še dve prijavi za polmaraton.
Malo sem se zlagal in rekel da imam tli leta. :shock:

No, gledajoč avatarja, bi rekla, da stili leta :wink: :lol: . Bravo :clap: , Slovenci smo zelo inovativen narod :lol: .
Uporabniški avatar
 Laufer
Tisti ima samo eno leto in 2 meseca :D
Uporabniški avatar
 bobr
Dobiš dudiko od mene naslednjič ko se vidmo :)
A buci buci bu :lol:
 Tinca
Zdravo,
zanima me kako je s samim dvigom startnih številk za tek ob vrbskem jezeru?
vem, da je potrebno dvignat številke v soboto, a lahko tudi dvignem za koga drugega, a je težko najdit sam prireditveni prostor?

Vsaka informacija je dobrodošla.

Pa lep dan vsem

Tinca
Uporabniški avatar
 lenči
Laufer napisal/-a:Tisti ima samo eno leto in 2 meseca :D

Joj, kakšen cukrček je. Tega bi kar po rokcah nosila in crkljala :wink: :lol: . Pa enga :cmok: al pa več bi mu dala :lol: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA