Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Jaz sem se pa prijavila na tekaški tečaj 6.9 in potem v nedeljo planiram Ptuj, vsaj 7km če bo prevroče.
 spela*
Potem se pa na Ptuju morda vidimo. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
spela* napisal/-a:Potem se pa na Ptuju morda vidimo. :wink:

Mene s kapico s polžkom in če bo vse po sreči še majčko in ker me ni tako malo skupaj bo lahko prepoznati :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 UršaR
No, jaz pa nimam v planu nobenih tekem. Sem še preveč polžja. Do zdaj je bil moj edini uradni tek DM tek v Lj. Malo sem razmišljala o teku okoli blejskega jezera, pa se bom verjetno takrat namakala v morju. Res pa je, da za veliko tekaških prireditev sploh ne vem. Šele ko tukaj preberem, kam vse greste, me razsvetlite. Kaj pa vem. Bom mogla še malo potrenirat (predvsem glavo), da se bom začela bolj redno udeleževati uradnih tekov. Saj me mikajo, ampak... morda je res še prezgodaj!

Vam vsem pa želim dobre teke in predvsem zabavno druženje!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Počasnela napisal/-a:No, jaz pa nimam v planu nobenih tekem. Sem še preveč polžja. Do zdaj je bil moj edini uradni tek DM tek v Lj. Malo sem razmišljala o teku okoli blejskega jezera, pa se bom verjetno takrat namakala v morju. Res pa je, da za veliko tekaških prireditev sploh ne vem. Šele ko tukaj preberem, kam vse greste, me razsvetlite. Kaj pa vem. Bom mogla še malo potrenirat (predvsem glavo), da se bom začela bolj redno udeleževati uradnih tekov. Saj me mikajo, ampak... morda je res še prezgodaj!

LP, Urša

Hej, če si enkrat že tekla, potem ni problema. Če je kje kaj v bližini, kakšne kratke razdalje (na TF so razpisi, drugače pa na http://www.sportnikoledar.si/?modul=100 ... &f4=on ) pa greš malo. Zato pa imamo sedaj temo tudi polžki, da se bomo zmenili, kam gremo in da se informiramo in mogoče tudi srečamo, spoznamo. To je namen. Prezgodaj je za razmišljanje o kakšnih super hitrih dosežkih za nas polžke :wink: , ddrugače pa nas je bilo doslej na vsaki tekmi nekaj polžkov, lokalnih, s TFja.... Važno je, da tečeš, meni je čudovito predvsem vzdušje na tek tekmah, ker so vsi tekači tako super, vsi te spodbujajo, družba res neverjetna.

Kar pridruži se kdaj, če boš videla da gre kakšen polžek pa sploh fino :lol:
Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:
Počasnela napisal/-a:No, jaz pa nimam v planu nobenih tekem. Sem še preveč polžja. Do zdaj je bil moj edini uradni tek DM tek v Lj. Malo sem razmišljala o teku okoli blejskega jezera, pa se bom verjetno takrat namakala v morju. Res pa je, da za veliko tekaških prireditev sploh ne vem. Šele ko tukaj preberem, kam vse greste, me razsvetlite. Kaj pa vem. Bom mogla še malo potrenirat (predvsem glavo), da se bom začela bolj redno udeleževati uradnih tekov. Saj me mikajo, ampak... morda je res še prezgodaj!

LP, Urša

Hej, če si enkrat že tekla, potem ni problema. Če je kje kaj v bližini, kakšne kratke razdalje (na TF so razpisi, drugače pa na http://www.sportnikoledar.si/?modul=100 ... &f4=on ) pa greš malo. Zato pa imamo sedaj temo tudi polžki, da se bomo zmenili, kam gremo in da se informiramo in mogoče tudi srečamo, spoznamo. To je namen. Prezgodaj je za razmišljanje o kakšnih super hitrih dosežkih za nas polžke :wink: , ddrugače pa nas je bilo doslej na vsaki tekmi nekaj polžkov, lokalnih, s TFja.... Važno je, da tečeš, meni je čudovito predvsem vzdušje na tek tekmah, ker so vsi tekači tako super, vsi te spodbujajo, družba res neverjetna.

Kar pridruži se kdaj, če boš videla da gre kakšen polžek pa sploh fino :lol:

Lenči, hvala za vzpodbudo! Ja, ja, saj bom še kdaj tekla. Tudi na tekmah. :D Moram priznati, da mi je še največ do tega prireditvenega vzdušja. Želja je že kar velika, ampak psiha me še malo baše. Saj pravim, da moram tudi glavo natrenirati (ne samo noge). Na DM-u sem namreč imela tako tremo, da sem imela pulz čisto previsok za polžji tempo in me je kar bremzalo (kar je še bilo za bremzati). Skratka - uživala sem pred in po teku, sam tek pa je bil (psihično) naporen kot hudič.

Se vam pa definitivno pridružim na kakšni tekmi, saj mi je vzdušje res krasno. In kadarkoli se znajdem kje kot opazovalec, si mislim, kako super bi bilo biti zraven! In tudi bom - ni dvoma. :!:

Saj zato pa sodelujem na TF - ker dobim toliko pozitivne energije in motivacije za dodaten trening!! Napredujem, napredujem - ampak seveda počasi. :D

LP, Urša
 šibica
Počasnela čestitke že za voljo :lol: , ti pa priporočam, da tudi na tekmah tečeš brez ure in tako ne vidiš kakšen pulz imaš, ampak poslušaš svoje telo z vsemi svojimi čuti in se ravnaš po njih, ker ti verjetno čas oziroma mesto uvrstitve ni pomembno. Bravo,bravo...

Najprej so sanje,nato sledi dejanje!
Uporabniški avatar
 Loni
Počasnela, Bohinjski tek bo moja rpremiera, kar se tega tiče. Drugače sem jaz sodelovala samo na dobrodelnih tekih a la Poletov in Europa Donna... DM sem letos preskočila, je bilo tisti vikend športno plezanje na tapeti.
Uporabniški avatar
 lenči
Počasnela, Šibica je lepo napisala. Čas itak zmerijo organizatorji. Predlagam, da še enega polžka najdeš za zraven, da ti bo pred tekmo puls zbijal, ko bo norčije uganjal :wink: :lol: . Kar lepo napreduješ, super. Na DM ti je očitno manjkala polžja vzpodbuda :wink: . Te pa razumem, saj sem jaz prvo tekmo tekla šele aprila letos, sama med neznanimi ljudmi, trema pred tem, ker ne veš kako poteka vsa zadeva (še nikoli prej gledela tekme teka :oops: ), boš zmogel razdaljo preteči, da bom pa zadnja sem pa itak vedela. Sedaj po petih tekmah :oops: , sem pa že profi ki deli nasvete, haha :lol: :wink: . Ampak mal mravljinčkov bo pa vseeno na zagorskem teku, priznam :roll: .

LoniM, bom mislila nate in na vse polžke, ki boste tekli v Bohinju. Vi boste zjutraj, jaz pa popoldne :oops: . Aha, bom torej že prebrala na TF, kako je bilo, predno grem na tekmo. A plezaš tudi? Moj sine je plezalec.

Bravo polžki, le tako naprej, mi smo res super polžki :laola
 mausi
Frikica napisal/-a:Je pa res glede na lansko udeležbo...bi zneslo med 10. :lol:

definitvno med prvih deset - hmm, če grem na 10 in bo udeležba takšna kot lansko leto bom najmanj 6-ta, če pa grem na 21tko pa bom celo najmanj 5 bravo jest

:juhuhu: :laola :cast1:
 mausi
hmm, tole mi pa ni padlo v pravo rubriko...se opravičujem...gre za tek v Umagu... :roll:
Uporabniški avatar
 Frikica
@Mausi: saj je prava rubrika - TEKME :) Saj je v Umagu tudi tekma. ;)
Uporabniški avatar
 lenči
mausi napisal/-a:

definitvno med prvih deset - hmm, če grem na 10 in bo udeležba takšna kot lansko leto bom najmanj 6-ta, če pa grem na 21tko pa bom celo najmanj 5 bravo jest

A mislite, da bo prihodnje leto tudi tako? Bi planirana potem za drugo leto, da bi enkrat dosegla lepo mesto :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 Frikica
Hehe, Lenči. Mogoče pa bo, kaj pa veš. Ampak drugo leto boš ti tolk bolj natrenirana, da bo lahko tudi udeležba večja in boš še vseeno super konkurirala. :)
Boš imela pa super nadomestilo za to tekmo letos, tečaj teka... Jaz sem se tudi prijavila 17.9. v Ljubljani in že komaj čakam, da malo preučijo te moje nožice in štrikanje km. :)
 mausi
lenči napisal/-a:
mausi napisal/-a:

A mislite, da bo prihodnje leto tudi tako? Bi planirana potem za drugo leto, da bi enkrat dosegla lepo mesto :wink: :lol: .

hmm, Lenči kar lahko storiš danes ne odlagaj na ju3... :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA