Moderator: lenči
Počasnela napisal/-a:No, jaz pa nimam v planu nobenih tekem. Sem še preveč polžja. Do zdaj je bil moj edini uradni tek DM tek v Lj. Malo sem razmišljala o teku okoli blejskega jezera, pa se bom verjetno takrat namakala v morju. Res pa je, da za veliko tekaških prireditev sploh ne vem. Šele ko tukaj preberem, kam vse greste, me razsvetlite. Kaj pa vem. Bom mogla še malo potrenirat (predvsem glavo), da se bom začela bolj redno udeleževati uradnih tekov. Saj me mikajo, ampak... morda je res še prezgodaj!
Vam vsem pa želim dobre teke in predvsem zabavno druženje!
LP, Urša
lenči napisal/-a:Počasnela napisal/-a:No, jaz pa nimam v planu nobenih tekem. Sem še preveč polžja. Do zdaj je bil moj edini uradni tek DM tek v Lj. Malo sem razmišljala o teku okoli blejskega jezera, pa se bom verjetno takrat namakala v morju. Res pa je, da za veliko tekaških prireditev sploh ne vem. Šele ko tukaj preberem, kam vse greste, me razsvetlite. Kaj pa vem. Bom mogla še malo potrenirat (predvsem glavo), da se bom začela bolj redno udeleževati uradnih tekov. Saj me mikajo, ampak... morda je res še prezgodaj!
Vam vsem pa želim dobre teke in predvsem zabavno druženje!
LP, Urša
Hej, če si enkrat že tekla, potem ni problema. Če je kje kaj v bližini, kakšne kratke razdalje (na TF so razpisi, drugače pa na http://www.sportnikoledar.si/?modul=100 ... &f4=on ) pa greš malo. Zato pa imamo sedaj temo tudi polžki, da se bomo zmenili, kam gremo in da se informiramo in mogoče tudi srečamo, spoznamo. To je namen. Prezgodaj je za razmišljanje o kakšnih super hitrih dosežkih za nas polžke, ddrugače pa nas je bilo doslej na vsaki tekmi nekaj polžkov, lokalnih, s TFja.... Važno je, da tečeš, meni je čudovito predvsem vzdušje na tek tekmah, ker so vsi tekači tako super, vsi te spodbujajo, družba res neverjetna.
Kar pridruži se kdaj, če boš videla da gre kakšen polžek pa sploh fino
mausi napisal/-a:Frikica napisal/-a:Je pa res glede na lansko udeležbo...bi zneslo med 10.
definitvno med prvih deset - hmm, če grem na 10 in bo udeležba takšna kot lansko leto bom najmanj 6-ta, če pa grem na 21tko pa bom celo najmanj 5 bravo jest
![]()
![]()
lenči napisal/-a:mausi napisal/-a:Frikica napisal/-a:Je pa res glede na lansko udeležbo...bi zneslo med 10.
definitvno med prvih deset - hmm, če grem na 10 in bo udeležba takšna kot lansko leto bom najmanj 6-ta, če pa grem na 21tko pa bom celo najmanj 5 bravo jest
![]()
![]()
A mislite, da bo prihodnje leto tudi tako? Bi planirana potem za drugo leto, da bi enkrat dosegla lepo mesto![]()
.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA