prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ker bom službeno vsaj dva dni v Murski Soboti me zanima, kje tečete :!:
Da mi ne bo preveč dolgčas popoldne, imam v planu en fajn trening po vašem koncu, dolžine pa okrog 15km. Lahko tud kakšen km več ali manj :)

Ima kdo kakšen predlog :?: Aja, Murske ne poznam nič :oops:
Uporabniški avatar
 Vladek
Na tretji osnovni šoli, ene 50 krogov narediš, pa je :-)

Odpelješ (ali pa tečeš) v Martjance, parkiraš na Petrolu pa na Goričko. Če se boš po slabem kilometru držal leve strani, boš prišel na makadam, je tudi fajn pot. Po makadamu gor, pa dol, malo skozi šumo, malo ob poljih, ni prometa, ni psov. Če se ti bo proga zdela prekratka, se lahko, ko bo makadama konec odločiš levo ali pa desno po asvaltu, tudi ni veliko prometa. Desno po slabem kilometru, bo na bregu cerkvica s pokopališčem na obeh straneh ceste, tam se lahko "napolniš" z vodo.

Lahko si pa s pomočjo karte omisliš krog, Martjanci, Sebeborci tam levo proti Andrejcem, pa mimo Doma vinogradnikov, do Doma duhovnosti. Od tam zaokrožiš spet po Andrejcih (ki je ena velika vas na nekaj hribih), tako delaš en 18 km velik krog in se preko Sebeborec spet vrneš v Martjance.

Ali pa se iz MS odpraviš v Černelavce, pa tam zaviješ levo v smeri Polane, Predanovcev, Brezovci, Gorica, Puconci, Markišavci, MS. Ta drugi krog pa je ravninski.

Vsekakor pa odsvetujem kolesarsko stezo MS proti lendavi, ker je promet tovornjakov ekstremen (na cesti, ne na kolesarski stezi :wink: )

na kratko

lp
mitjas napisal/-a:Ker bom službeno vsaj dva dni v Murski Soboti me zanima, kje tečete :!:
Da mi ne bo preveč dolgčas popoldne, imam v planu en fajn trening po vašem koncu, dolžine pa okrog 15km. Lahko tud kakšen km več ali manj :)

Ima kdo kakšen predlog :?: Aja, Murske ne poznam nič :oops:

Ojla mitja,
mene bi mogi kliknt :!:
Bil sem od ponedeljka do četrtka (danes) v Martijancih, to je cca 4 kilometre iz MS, pa sem pretekel v dveh rundah skupaj 18 km.
Tiste dolgočasne ravnine, kjer se vidi še kilometer naprej, mi niso prav nič všeč :?
Pa vlage je na onem koncu presneto veliko :!: Najmlajši TF-jevec je imel vsako popoldne dve urni izpad. Ni ga pomirilo niti to, da je "fotr prevale delal" :shock: oziroma igral domino z njimSlikaSlika
Uporabniški avatar
 mitjas
Vladek hvala za namige, žal nisem mel časa naštudirati tvojih krogov in sem jo ubral iz MS kar po kolesarski do Beltnicev in nazaj.
Prometa pa od avtoceste naprej res ogromno, predvsem tovornakarjev. Po kolesarski pa je blo treba dvakrat tudi v koruzo skočit :evil: , da me ni ogromen traktor zgazil :?
Trening je bil, ko se pa naslednjič podam za več dni v vaše konce pa še malo naštudiram ostale tvoje predloge - aja, tistega s krogi bom spustil :wink:

Smola Radolca, res bi lahko kakšen krog skupaj nardila daleč od doma :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA