Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ton
Tekaški dnevnik:
Taktika za soboto: do Ukanca, še rajši pa do CŠODja, se NE prebijam v ospredje, pa če se še tako dobro počutim.. :wink: .
Uporabniški avatar
 raf
Tekaški dnevnik za soboto drugič:
Prvih 6 km grem po jajcih in gledam v tla na korenine in ostale izrstke iz tal v obliki skal in kamenja.( avbisks gleženj press)
Uporabniški avatar
 solatka
Rebolj :lol: :lol: :lol:

Tole o previdnosti in ne prebijanju v ospredje (jah, lih mam namen bit v ospredju :wink: ) je pa koristno vedet. Hvala!
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Rebolj :lol: :lol: :lol:

Tole o previdnosti in ne prebijanju v ospredje (jah, lih mam namen bit v ospredju :wink: ) je pa koristno vedet. Hvala!

Solatka, previdnost glede proge je potrebna, saj je res kot gorska stezica. Ti bo malo odvrnilo pogled od lepe narave okoli :wink: , četudi boš bolj v ospredju od zadaj :lol: .
Uporabniški avatar
 Radolca

Solatka. le glej da boš vzela s seboj "ta hitre copatke"Slika
 tanprist
A gre na ta tek kdo iz okolice Celja?

Tanja
Uporabniški avatar
 solatka
Radolca napisal/-a:

Solatka. le glej da boš vzela s seboj "ta hitre copatke"Slika

Bom vzela "za ta kmašne copatke", na raketni pogon :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
maj napisal/-a:
tanprist napisal/-a:A gre na ta tek kdo iz okolice Celja?

Tanja

A ne gre Lenči iz Laškega? Al se polžki ne družijo z zajčki, hehe? Se vidimo v Bohinju..

Lenči ne gre okoli jezera, gre malo bliže domu superge luftat.
Uporabniški avatar
 lenči
maj napisal/-a:
tanprist napisal/-a:A gre na ta tek kdo iz okolice Celja?

Tanja

A ne gre Lenči iz Laškega? Al se polžki ne družijo z zajčki, hehe? Se vidimo v Bohinju..

Hja, klonirat se pa še ne znam :wink: . Ne, jaz grem po zagorski dolini tečt tisti dan popoldne. Polžki se družijo tudi z zmajčki, ni problema :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Bali
Živjo!

Ful ste duhoviti in po moje ste vsakega, ki se odloča "jiti - ne jiti" prepričali. Tudi mene. Samo še par zadev bo treba uskladiti, ampak mislim da bo šlo.
Uporabniški avatar
 Bali
Samo da sporočim, da sem prijavljena! Komaj čakam, da zalaufam ;).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA