Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 izzardly
O vsem vas bom obvestila, seveda! Lahko pa povemo svoje želje, pa bo točno takšne tudi naročila, saj jih bomo me kupovale. Mene bolj zanima, če se obnesejo v praksi.

LP
Uporabniški avatar
 Bali
Uf, meni so tudi všeč tele kiklce. In če bi prva začela tečt v njej, bi mi bilo malo nerodno, ampak vidim, da bo do naslednje poletne sezone zadeva že "ufurana".
Prosim info, kje bo potekala prodaja, ker bi jih tudi rada v živo videla.
 Nataša
jaz prave tekaške nimam, imam pa dve teniški - eno dunlopovo iz neke štacune v BTC (Miha ne izda detajlov :wink:) in eno etirel iz intersporta (znižana na 10 €). Obe imata spodaj pajkice in sta ful udobni, le teniških žogic pač ne jemljem s sabo :lol:
Uporabniški avatar
 Sebi
Jaz nisem vzela tiste s pajkicami ampak tako z "gatami" spodaj. In je elastika v tistih gatah tako zelo močna, da mi je skoraj prekinilo pretok krvi v noge :cenz:. Hm, mogoče sem zato tako slabo zadnjič tekla... :wink:
Uporabniški avatar
 NaceM
Nataša napisal/-a:jaz prave tekaške nimam, imam pa dve teniški - eno dunlopovo iz neke štacune v BTC (Miha ne izda detajlov :wink:) in eno etirel iz intersporta (znižana na 10 €). Obe imata spodaj pajkice in sta ful udobni, le teniških žogic pač ne jemljem s sabo :lol:

Sport2000 ima ponavadi Dunlop stuff. :D
 fanči
včeraj preizkusila kiklco....zelo navdušena, veliko bolje kot teči z oprijetimi kratkimi pajkami, tako svobodno se počutiš in lahkotno :D ...ravno prav mi je...hlačke nič ne tiščijo...lahko imate tudi spodnje, svoje spodaj...me mika, da bi še eno naročila :lol:

lp
 ton
Samo da vam res paše, punce, prav?
Ker kolikor morate pa ve živeti po naših, moških predstavah, je pa že malo tu mač.
Uporabniški avatar
 dannae
ton napisal/-a:Samo da vam res paše, punce, prav?
Ker kolikor morate pa ve živeti po naših, moških predstavah, je pa že malo tu mač.

a bi ti to mal drugim moškim še povedal... :clap:
Uporabniški avatar
 Gizoman
Kaj pravite na tole kiklco, multi funkcionale :lol:

KLIK
Uporabniški avatar
 Cormi
Ja kaj neki, ful je dobra. Edina napaka, da ni v barvah TF :wink:
Uporabniški avatar
 Damijan
Cormi napisal/-a:Ja kaj neki, ful je dobra. Edina napaka, da ni v barvah TF :wink:

Tudi je, kako da ne:

Slika
 mausi
no kje se jo da pri nas dobiti?
me ma da bi si jo kupila, seveda z pajkicami spodaj...pa tista ideja z polžkom na riti mi je tudi všečna, naj se krči polžek...naj se krči...pa ne zato, ka bi kiklco narobe oprala :lol:
 natasha
Ja tako s pajkicami bi si tud sama omislila :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA