Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 DAVID 08
grb napisal/-a:Ja saj so bili opazeni eni trije tekaci ko smo se peljali mimo.

Sej, tle okol mrgoli tekačev, :oops: opa in tekačic. Danes nas je blo okrog osme ure zvečer ene 15 komadov. Čez vikend pa še več. Pa dost lepih prog je tle okol.
Se mormo enkrat iz TF-ja zment za kak skupen lauf.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
semjul napisal/-a:Lepa prilika za miganje ... v soboto na posavskem trekingu ...

Dober tek vam želim, jaz pa zaenkrat še :--( :mrgreen: :--
 docca
Pozdravljeni!

Še ena nova tekačica tukaj gor.
Po 2 mesecih teka sem šla včeraj tretjič do Jesenovega. Uspe mi v 1 uri, gor in nazaj, seveda.

Tečt sem začela zaradi viška kg, ki mi jih je že uspelo nekaj skenslati. Ampak še vedno sem zelo požrešna, predvsem zvečer in to mi povzroča zjutraj , ko je moja čas za tek, nekoliko težav.

Jutri grem naredit generalko z Orehovice. Če se bom dobro odrezala, bom šla naslednjo soboto zares. Ker čisto zadnja pa tudi nočem biti, razen če se kdo javi, da bo skupaj z mano pritekel v cilj :D
Torej, jutri bom že vedela, ali bom oddala prijavo ali ne.

Lep pozdrav vsem!
Uporabniški avatar
 semjul
docca napisal/-a:Pozdravljeni!

Še ena nova tekačica tukaj gor.
Po 2 mesecih teka sem šla včeraj tretjič do Jesenovega. Uspe mi v 1 uri, gor in nazaj, seveda.

Tečt sem začela zaradi viška kg, ki mi jih je že uspelo nekaj skenslati. Ampak še vedno sem zelo požrešna, predvsem zvečer in to mi povzroča zjutraj , ko je moja čas za tek, nekoliko težav.

Jutri grem naredit generalko z Orehovice. Če se bom dobro odrezala, bom šla naslednjo soboto zares. Ker čisto zadnja pa tudi nočem biti, razen če se kdo javi, da bo skupaj z mano pritekel v cilj :D
Torej, jutri bom že vedela, ali bom oddala prijavo ali ne.

Lep pozdrav vsem!

:D
Dobrodošla na TF.

nobenih razlogov ni,da se ne bi prijavila, saj tečeš zase, za svoje dobro počutje, le pridruži se ostalim tekačem in bo šlo.
 Divjak
Evo tudi mene iz zasavskih koncev (Radeče)

Tečem aktivno slab tedn, prej pa tko enkrat na teden po malem mal, tako da čist izven kondicije nisem.

Tečem proti od prevzgojnega proti ribiškemu domu in tam delam kroge (en krog približno 2,4 kilometrov) in je prov fino.Nobene gužve ob Savi pa jponavadi še prav fino pihlja.

Namen mam it oktobra na 21ko v Lj.

Če bo kdo v Radečah pa se javi, pa gremo skupaj tečt.

Lp
 docca
Moje poročilo za danes:
tek z Orehovice je uspel. Tekla sem 1 uro 3 min. Mater sem dobra :clap: Ampak bodo morali zaporo ceste malo podaljšati.

A mi lahko prosim nekdo pripne link, kjer je razloženo, kako naj si spodaj dodam dnevnik - pretečene km. Sem pred dnevi brala razlago, sedaj je pa več ne najdem.
Hvala in lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 lenči
docca napisal/-a:Moje poročilo za danes:
tek z Orehovice je uspel. Tekla sem 1 uro 3 min. Mater sem dobra :clap: Ampak bodo morali zaporo ceste malo podaljšati.

A mi lahko prosim nekdo pripne link, kjer je razloženo, kako naj si spodaj dodam dnevnik - pretečene km. Sem pred dnevi brala razlago, sedaj je pa več ne najdem.
Hvala in lep pozdrav!

Na www.tekac.net graš na nastavitve, Uporabniški podpis, skopiraš BBC code in jo preneseš na forum (tvoje nastavitve- podpis).

Tole je napisal Vencelj in razložil. Upam, da je dovolj nazorno.
Uporabniški avatar
 lenči

Hvala in lep pozdrav!

Joj, že vidim, da bodo zopet za mano pometali, tolk ste hitri vsi :wink: :lol: .
 docca
Hvala Lenči. Ampak jaz ne najdem podpisa. A se mi samo zdi, da sem o tem tudi brala, da je omogočen šele čez določen čas?
 docca
Sem že našla temo Podpis. Torej pogoj, da se lahko hvalim s km je, da najprej dosežem normo pri prispevkih. No, tut prav.
 docca
lenči napisal/-a:

Hvala in lep pozdrav!

Joj, že vidim, da bodo zopet za mano pometali, tolk ste hitri vsi :wink: :lol: .

Nič se bat. Proga se ves čas spušča, tako da tale moj čas... Ampak vseeno - to je rezultat natančno 2-mesečnega dela.
Uporabniški avatar
 lenči
docca napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Hvala in lep pozdrav!

Nič se bat. Proga se ves čas spušča, tako da tale moj čas... Ampak vseeno - to je rezultat natančno 2-mesečnega dela.

No, tudi jaz danes odtekla v tvojem času . Se bom potrudila, da ne bom čisto tazadna :oops: , pa četudi :lol:. Trudim se pa že kar eno leto.
Uporabniški avatar
 Ksenija
mislim, da grem jst jutri zadnjič sprobat to progo..
Docca, proga na Jesenovo, pa na Klančiše in do Rove ter nazaj na Europark je tud moja, mogoče se kdaj srečava ;)
polžji pozdravček od članice Polžje sekcije ;)
Uporabniški avatar
 semjul
Divjak napisal/-a:Evo tudi mene iz zasavskih koncev (Radeče)

Tečem aktivno slab tedn, prej pa tko enkrat na teden po malem mal, tako da čist izven kondicije nisem.

Tečem proti od prevzgojnega proti ribiškemu domu in tam delam kroge (en krog približno 2,4 kilometrov) in je prov fino.Nobene gužve ob Savi pa jponavadi še prav fino pihlja.

Namen mam it oktobra na 21ko v Lj.

Če bo kdo v Radečah pa se javi, pa gremo skupaj tečt.

Lp

:D
dobrodošel med nami Divjak. Upam da svoj nick opravičuješ le v športne namene.
Če in ko spet tečem tam okoli (ponavadi Hrastnik- Radeče), se kaj vidimo in skupaj odtečemo.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA