prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Kako trenirate raje?

SAMI
16
47%
V DRUŽBI
18
53%
Uporabniški avatar
 5rca
mazi napisal/-a:Ojla,

Razdalja je bila vsaj po mojem merjenju 6,6 km... :wink:

mazi :?: nisva te srečali, šiškarci, včeraj, samo vašega vrhovnega šefa sva videli v hosti :wink:
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Ja res on je ubral eno zen varijanto; večina pa nas je naredila krog do Rožnika nazaj do Tivolija... :wink:
Zen varianta - to si bom pa zapomnil. Zen tekač je torej tisti, ki gre po bližnjici, ali pa okrog hriba ... Človek se vedno lahko nauči česa novega. Ja, krepilne vaje so me kar izčrpale, pri mojih kilah mi da pa vsak klanček tinto pit! Ampak zato sem pa zraven, da bi se to izboljšalo.

V torek bo pred treningom naš trener Matej razložil bistvo načina treninga in pričakovanja v zvezi z napredkom udeležencev treningov.

Ne počutim se kot vrhovni šef, kadar imam pulz okrog 180, ampak sem eden od nas in krenem po zen varianti, da mi pade pulz. In še takrat, ko mi pade pulz nisem vrhovni šef, kar zadeva treninge. Radio je pač nekaj drugega ... Če smo se pa srečevali, zakaj pa nista prišli zraven? Prideta v torek?
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

V torek se pa mislim, da lahko srečamo ko bomo tekli na Krožniku čez Rožnik... :toast:
Uporabniški avatar
 5rca
Dušan ...
ne ne ne ne ... ne prideva/pridemo zraven ... šiškarce samostojna ekipa :) edino TF nas zna shecati za kakšen skupni trening (ane mazi)
vseeno hvala za povabilo :wink:
je pa res, da se je naš kompletek pred leti udeležil Migi-cooperja na stadionu v šiški :wink: vse smo dobile 10-ko 8)

da nas prepoznate lahko jezikamo, ko se srečamo :roll: npr. prvič v stilu ... o vrhovni šefe, kako gre? ali kaj podobno prijaznega. s tem vrhovnim ne mislim nič slabega ... tako bolj kot ... idejni vodja za miganje :lol:

velja :?: ne :?: vseeno bomo :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 5rca
Dušan Uršič napisal/-a:... tudi jaz nisem mislil nič hudega, ko sem se deklariral za ne-šefa!
LPD
:--
 Andreja Zaviršek
Naš vrhovni šef, Dušan Uršič, je, kako bi se reklo, skromen človek. Včasih se res ven meče, ampak je to bolj izjema kot pravilo. Ja sevede, on je idejni oče našega Migidurja. Šiškarice in vsi ostali, ki se še niste oglasili, vabljeni na naše treninge, oglasite se tako na pokušino, saj sami ali v kakšni drugi družbi lahko še vedno tečete preostale dni, a ne? V torek, 5. 8. se dobimo že pol ure prej, torej ob 18.30, ker nam bo naš novi trener Matej razložil njegovo metologijo treninga. Vedno je prilika, da se izve kaj novega.
Zbirno mesto: Tivoli, pred vhodom v RadioDur.

Če ste spregledali v našem osnovnem sporočilu, naše društvo organizira še druge športne aktivnosti - trenutno zbiramo prijave za pilates. Dobrodošli vsi, ne glede spol in starost. Prijave zbiramo kar na našem e-naslovu.

Člani našega društva so deležni res številnih ugodnosti, včasih pade pa tudi kakšno prijetno presenečenje s kulturnega področja, saj veste naš idejni oče je z glasbenega področja doma. :wink:

Skoraj bi pozabila, v torek, 5. 8., je tudi zadnji dan za prijave na Bohinjski tek. Za tiste, ki se bodo prijavili pri nas, je štartnina izredno ugodna, 6 EUR. Drugo polovico pokrije RadioDur. Prijavite se pred in po treningu, kar pri meni.

Pridite k nam na miganje, bo bolj veselo. :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Nekaj pogrešam. Zaenkrat se vse super sliši, tudi mojim ušesom, supergam pa še bolj. Manjkajo pogoji - najbrž se je treba včlaniti v društvo Migidur, potem je verjetno letna članarina, društva pač morajo od nečesa živeti, ter seveda je treba tudi za treninge kaj prispevati.
Pa še eno vprašanje, 22.7. sem se sama udeležila enega teka po Rožniku, komadiral pa je Urban Praprotnik. A to paše skupaj ali gre za čisto drugo zadevo??? Ker če se prav spomnim, je bil tudi on pri vsem tem nekje zraven.
Uporabniški avatar
 Bali
LoniM napisal/-a:Nekaj pogrešam. Zaenkrat se vse super sliši, tudi mojim ušesom, supergam pa še bolj. Manjkajo pogoji - najbrž se je treba včlaniti v društvo Migidur, potem je verjetno letna članarina, društva pač morajo od nečesa živeti, ter seveda je treba tudi za treninge kaj prispevati.

Prav tole vse tudi mene zanima.
Uporabniški avatar
 Loni
In potem vse tiho je bilo :( :( :(

Drugače sva pa medve z Bali že prijavljeni za :heart :heart :heart :heart može.
Uporabniški avatar
 pajo
Celoletna vadnina
TEK (vodja trenerjev: Matej Juhart)
Dva treninga tedensko = 180 €
En trening tedensko = 100 €
PILATES na prostem (trenerka: Tina Hižar)
Dva treninga tedensko = 235 €
En trening tedensko = 130 €
Pripravljamo še treninge nordijske hoje itd.
KOMBINACIJE TRENINGOV se obračunajo matematično.
Kdor plača katerokoli od naštetih vadnin, ne plača članarine, ki znaša za eno leto 90 €.
Člani društva (ki so plačali članarino ali vadnino) dobijo:
brezplačne štartnine na Sežanskem polmaratonu, Maratonu treh src in na Ljubljanskem maratonu
brezplačne avtobusne prevoze iz Ljubljane v Sežano in v Radence ter nazaj
kakovosten tekaški dres (letos Asics)
velike popuste pri štartninah na drugih prireditvah (na primer Duratlon z raftingom in piknikom je bil brezplačen, 50% popusta je za štartnino v Bohinju)
10 do 30% popuste pri nakupih športne opreme pri pokrovitelju Intersport
Povprečno 30% popust pri nakupu različnih tekaških monitorjev Garmin
Nadaljnje ugodnosti prihajajo sproti, glede na sodelovanje z različnimi sponzorji
Ugodnosti, ki se jih pridobi s članstvom, so v vrednosti najmanj 120 €.
Uporabniški avatar
 Loni
To je manjkalo, ja!!!

Pa še podvprašanje - vem, ne znam nehat, kaj pa krajše variante - stila polletne ali tromesečne vadnine.

Moja motivacija za laufanje pozimi je zaenkrat enaka nuli. Me je kar malo sram :oops: , ampak jutra so tako temačno megleno mokra, da me mine vsako veselje.
Popoldneva pa je tudi konec, preden se privlečem iz službe.

Drugače pa ultra super hvala za obširno razlago.
 Andreja Zaviršek
No hvala Paju, ki me je prehitel in podal natančne informacije o naših tarafah. Res je, to so cene na letnem nivoju. Lahko pa se odločiš tudi za krajše obdobje treninga - enega meseca, dveh ali treh.

Naši treningi so namenjeni tako začetnim kot tudi zahtevnejšim tekačem. Najprej pa tebe in vse ostale na tem forumu vabim na poskusni trening. :wink:

Ker je tekaških skupin v Tivoliju veliko, še enkrat, zbirno mesto: pred vhodom v RadioDur, jutri ob 18.30!
Uporabniški avatar
 Bor
Andreja Zaviršek napisal/-a:No hvala Paju, ki me je prehitel in podal natančne informacije o naših tarafah. Res je, to so cene na letnem nivoju. Lahko pa se odločiš tudi za krajše obdobje treninga - enega meseca, dveh ali treh.

Naši treningi so namenjeni tako začetnim kot tudi zahtevnejšim tekačem. Najprej pa tebe in vse ostale na tem forumu vabim na poskusni trening. :wink:

Ker je tekaških skupin v Tivoliju veliko, še enkrat, zbirno mesto: pred vhodom v RadioDur, jutri ob 18.30!

......hm...a je to oglaševanje?
Kaj pa popust za TF?.....pa brez zamere, tudi drugi dajejo popuste.... :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA