Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
mausi napisal/-a:
lenči napisal/-a:
mausi napisal/-a:
Frikica napisal/-a:Je pa res glede na lansko udeležbo...bi zneslo med 10. :lol:

definitvno med prvih deset - hmm, če grem na 10 in bo udeležba takšna kot lansko leto bom najmanj 6-ta, če pa grem na 21tko pa bom celo najmanj 5 bravo jest

:juhuhu: :laola :cast1:

A mislite, da bo prihodnje leto tudi tako? Bi planirana potem za drugo leto, da bi enkrat dosegla lepo mesto :wink: :lol: .

hmm, Lenči kar lahko storiš danes ne odlagaj na ju3... :wink:

Ne odlagam na jutri :wink: , ampak sem že prijavljena na tekaški tečaj, da bom jutri boljša :lol: . Grem pa 7.9 na Ptuj, na 7km sigurno, če bo hladno pa na 21ko. Hja, klonirat se še nisem naučila :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Lenči, jaz sem tudi že bila prijavljena za tekaški tečaj. Zadnjo prijavo za 17.9. sem že preklicala, no pa nič hudega, me je Urban že dobil v roke in skritiziral. Vse vzeto na znanje.
Uporabniški avatar
 UršaR
šibica napisal/-a:Počasnela čestitke že za voljo :lol: , ti pa priporočam, da tudi na tekmah tečeš brez ure in tako ne vidiš kakšen pulz imaš, ampak poslušaš svoje telo z vsemi svojimi čuti in se ravnaš po njih, ker ti verjetno čas oziroma mesto uvrstitve ni pomembno. Bravo,bravo...

Najprej so sanje,nato sledi dejanje!

Hvala za vzpodbudo! Morda pa res poskusim naslednji tek brez ure. Res je - ne gre mi za čas oz. uvrstitev. Ampak - saj veš - navada pa železna srajca pa to. Vedno namreč tečem z uro, ker, če si rečem, da grem tečt za pol ure, da ne bi slučajno tekla 31 minut. :D

LP, Urša
Uporabniški avatar
 UršaR
LoniM napisal/-a:Počasnela, Bohinjski tek bo moja rpremiera, kar se tega tiče. Drugače sem jaz sodelovala samo na dobrodelnih tekih a la Poletov in Europa Donna... DM sem letos preskočila, je bilo tisti vikend športno plezanje na tapeti.

Ampak ti tečeš veliiiiko hitreje kot jaz!

Dober tek!

Lp, Urša
Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:Počasnela, Šibica je lepo napisala. Čas itak zmerijo organizatorji. Predlagam, da še enega polžka najdeš za zraven, da ti bo pred tekmo puls zbijal, ko bo norčije uganjal :wink: :lol: . Kar lepo napreduješ, super. Na DM ti je očitno manjkala polžja vzpodbuda :wink: . Te pa razumem, saj sem jaz prvo tekmo tekla šele aprila letos, sama med neznanimi ljudmi, trema pred tem, ker ne veš kako poteka vsa zadeva (še nikoli prej gledela tekme teka :oops: ), boš zmogel razdaljo preteči, da bom pa zadnja sem pa itak vedela. Sedaj po petih tekmah :oops: , sem pa že profi ki deli nasvete, haha :lol: :wink: . Ampak mal mravljinčkov bo pa vseeno na zagorskem teku, priznam :roll: .

LoniM, bom mislila nate in na vse polžke, ki boste tekli v Bohinju. Vi boste zjutraj, jaz pa popoldne :oops: . Aha, bom torej že prebrala na TF, kako je bilo, predno grem na tekmo. A plezaš tudi? Moj sine je plezalec.

Bravo polžki, le tako naprej, mi smo res super polžki :laola

Lenči, bom upoštevala tvoj nasvet. Edino en problem je - težko je najti dovolj počasnega polžka za moje spremstvo. :D

Sicer pa imam tudi jaz plezalce v familiji.

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:Lenči, jaz sem tudi že bila prijavljena za tekaški tečaj. Zadnjo prijavo za 17.9. sem že preklicala, no pa nič hudega, me je Urban že dobil v roke in skritiziral. Vse vzeto na znanje.

Jaz pa grem, ker na našem koncu tako blizu ni vedno in ga nočem zamudit. bom pa zato bolj hitra :wink: in bo tudi super :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
Počasnela napisal/-a:
lenči napisal/-a:Počasnela, Šibica je lepo napisala. Čas itak zmerijo organizatorji. Predlagam, da še enega polžka najdeš za zraven, da ti bo pred tekmo puls zbijal, ko bo norčije uganjal :wink: :lol: . Kar lepo napreduješ, super. Na DM ti je očitno manjkala polžja vzpodbuda :wink: . Te pa razumem, saj sem jaz prvo tekmo tekla šele aprila letos, sama med neznanimi ljudmi, trema pred tem, ker ne veš kako poteka vsa zadeva (še nikoli prej gledela tekme teka :oops: ), boš zmogel razdaljo preteči, da bom pa zadnja sem pa itak vedela. Sedaj po petih tekmah :oops: , sem pa že profi ki deli nasvete, haha :lol: :wink: . Ampak mal mravljinčkov bo pa vseeno na zagorskem teku, priznam :roll: .

LoniM, bom mislila nate in na vse polžke, ki boste tekli v Bohinju. Vi boste zjutraj, jaz pa popoldne :oops: . Aha, bom torej že prebrala na TF, kako je bilo, predno grem na tekmo. A plezaš tudi? Moj sine je plezalec.

Bravo polžki, le tako naprej, mi smo res super polžki :laola

Lenči, bom upoštevala tvoj nasvet. Edino en problem je - težko je najti dovolj počasnega polžka za moje spremstvo. :D

Sicer pa imam tudi jaz plezalce v familiji.

LP, Urša

Veš kaj, spremstvo ima zadnji vedno :wink: :lol: . Tako simpatičnega kolesarja na mojem prvem teku verjetno težko najdeš, pa motorista sta bila tudi super (sam nista verjela, da se jaz lahko z motorjem peljem :lol: ). No, saj ni nujno, da si zadnja, se najde še kdo počasen in gre s tabo. Na DM teku sem bila jaz zadnja na 15km (uradno), zadnji krog je tekla pred mano Lili, ki sem jo v cilju malo presenetila in prehitela, je pa šla tretji krog zato, ker sem jo na začetku tretjega kroga "pobrala", ko je že hotela nehat, ker je mislila, da ni nobenega več :oops: . Vidiš, spremstvo se vedno najde :wink: . Se najde spremstvo se, to ne more biti izgovor :wink: .
Uporabniški avatar
 Loni
Športno plezanje je letošnja domislica, se mi je zdelo, da mi še nekaj manjka. Pa psiho mi je konkretno gor dvignilo, ko sem bila čisto na psu tam po prvomajskih. Mam fajn družbo tam, tako da naslednji teden za Bohinj v avto pakiram še plezalno opremo. sem pa uradno pripravnica športnega plezanja, boljše zdaj kot nikoli.
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, LM 08 bo kot po predvidevanjih kaže z visoko udeležbo naše sekcije. Treba bo zagotoviti skupinsko sliko (pred tekom seveda) polžkov, tko da dogovor kot za DM tek velja :lol: :lol: :lol: . Samo domačini prosim boste pomagali najti zborno mesto itd..., ker mi "sa sela" smo bolj tako :roll: . Mal prehitevam, ampak mi je padlo na pamet, tema pa je kar taprava.
Uporabniški avatar
 Frikica
Pred LM 08 seveda obvezno slikanje. Saj so pa že lani TF organizirali skupinsko slikanje (pred Dramo), tako da če bo letos kaj takega se Polžki kar priključimo in bomo naredile skupinske fotke. ;)
Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:Polžki, LM 08 bo kot po predvidevanjih kaže z visoko udeležbo naše sekcije. Treba bo zagotoviti skupinsko sliko (pred tekom seveda) polžkov, tko da dogovor kot za DM tek velja :lol: :lol: :lol: . Samo domačini prosim boste pomagali najti zborno mesto itd..., ker mi "sa sela" smo bolj tako :roll: . Mal prehitevam, ampak mi je padlo na pamet, tema pa je kar taprava.

Če že tečt ne bom šla, se pa vsaj slikat pridem. :D Bo slika bolj (po)polna. :D :D

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Počasnela napisal/-a:
lenči napisal/-a:Polžki, LM 08 bo kot po predvidevanjih kaže z visoko udeležbo naše sekcije. Treba bo zagotoviti skupinsko sliko (pred tekom seveda) polžkov, tko da dogovor kot za DM tek velja :lol: :lol: :lol: . Samo domačini prosim boste pomagali najti zborno mesto itd..., ker mi "sa sela" smo bolj tako :roll: . Mal prehitevam, ampak mi je padlo na pamet, tema pa je kar taprava.

Če že tečt ne bom šla, se pa vsaj slikat pridem. :D Bo slika bolj (po)polna. :D :D

LP, Urša

Absolutno prisotnost zaželjena, saj ne bo noben vedel, kdo je tekel pol :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
Držim pesti, da vremenska napoved za soboto drži, ko pravi, da se bo ohladilo in ne bo tako vroče :juhuhu: . Bo veliko lažje teči ob 17.00.
Uporabniški avatar
 lenči
No, da se preštejemo za zagorski tek:
1. Ksenija
2. Lenči
3. ?
4.?

Dajmo se skupaj spolžkat s štarta :oops: :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
No, da se preštejemo za zagorski tek:
1. Ksenija
2. Lenči
3. Docca (no, ni se javila v polžjo sekcijo, pa jo jaz povabim, saj čas imava približno enak :wink:
4.?
5.

Dajmo se skupaj spolžkat s štarta :oops: :wink: :lol:[/quote]
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA