Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
docca napisal/-a:Ker sem sama tudi bolj povžja, me zanima, kako izgledajo vaše majčke. Imate kakšno slikco?
Hvala in lep pozdrav!

No, kako zgledajo polžki in majčke pa lahko vidiš tukaj

http://www.moj-album.com/uredi/rabuzaa/12391171/

Polžek je kopija Solatkinega, kakšen bo pa na majčki pa ne vem. Se bom pustila prijetno presenetiti :wink:
Uporabniški avatar
 majcha72
Ah pa ne no... Ne more bit zmatran pa prešvican. Sej polžke tud nismo. No, če smo zdaj pa po pridnih treningih kmalu ne bomo več. 8) Saj veste - svakoga dana u svakom pogledu... Po mojem mora bit vesel in naspidiran, vsekakor pa do ušes nasmejan (hmmm, a majo poži ušesa? :roll: ) Če ne bomo v kratkem dajale tiskat nove majčke, ker zmatrane in prešvicane ne bodo odražale dejanskega stanja. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:
lenči napisal/-a:Ksenija, jaz uporabljam
http://www.mapmyrun.com/.
Moram reči, da sem bla vesela, da bom lahko tudi teke na dopustu malo zmerila. Če daš na največjo povečavo in potem označuješ tek, pride kar lepo točno (sem preverjala s kolesom, avtom in potem še na zemljevidu). Je pa problem, če poti niso označene, oziroma, če tečeš po gozdnih poteh. Takrat označiš pač kot poznaš traso. Zanimivo, da so na Hrvaškem skoraj vse sprehajalne poti označene, tako da je prav super.
Upam, da bo kaj pomagalo.

Upam, da bom jaz danes doživela isto izkušnjo, saj bomo v Celju tekli skupaj. Bom prosila ostale, da me ne "šparajo". Samo vročina mi vseeno ne ustreza. Bravo za dober čas :clap: , pod eno urco uau :cast:

našla, ne najdem pa paga... škoda

http://www.mapmyrun.com/fullscreen

Potem odtipkaš tam pod
Change your default location Pag, Croatia
in nato spodaj klikneš moder napis creat a new map
Pokaže se ti zemljevid (moraš malo z desnim kurzorjem dol in tam lahko na levi odtipkaš pod Qick start pag, croatia
pokaže se ti zemljevid,
klikneš na full screen in tukaj je :wink: . Upam da bo šlo.
Drugače pa na zemljevidu lepo povečuješ in povečuješ Hrvaško, se malo premikaš po zemljevidu in prideš tudi do Paga.
Javi, če bo uspelo.
Uporabniški avatar
 lenči
majcha72 napisal/-a:Ah pa ne no... Ne more bit zmatran pa prešvican. Sej polžke tud nismo. No, če smo zdaj pa po pridnih treningih kmalu ne bomo več. 8) Saj veste - svakoga dana u svakom pogledu... Po mojem mora bit vesel in naspidiran, vsekakor pa do ušes nasmejan (hmmm, a majo poži ušesa? :roll: ) Če ne bomo v kratkem dajale tiskat nove majčke, ker zmatrane in prešvicane ne bodo odražale dejanskega stanja. :wink:

Majcha, a ta na moji majčki (post zgoraj) deluje tako? A ni luštkan ? :wink: :oops: . Prešvican je bil ob prihodu na cilj, to je res :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 majcha72
Hja, kaj pa vem - nekaj sem o prešvicanih in zmatranih brala... ;)
Tisti na majčki je prav fletkan. Še dodatno me zabava, ker me spominja na Modrega dirkača. Saj se spomnite "Pofdravljeni, ljubitelji kaf, fem modri dirkaf, najhitrejfa kafa na divjem fahodu..." :P
Če bo takle bo prav kul. :D
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:LoniM, že vidim, da dobimo še eno "drogirano" tekačico :wink: :lol: . Bravo :clap: .

Dečva je preživela, bila prav :laola . Jaz pa tudi. Šli sva pa tako, da sva 2 minuti tekli in 1 minuto hodili.
Ha ha o mojem počivanju, do nje imam skoraj 2 km, tako da sem prišla tudi sama na svoj račun. Pa ob desetih zvečer nisem še nikoli laufala, zanimiv občutek, niti nisem bila edina.
Sem ji pa že razložila o tem, da se mora zdaj včlaniti k polžkom, je bila za.
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:
lenči napisal/-a:Ksenija, jaz uporabljam
http://www.mapmyrun.com/.
Moram reči, da sem bla vesela, da bom lahko tudi teke na dopustu malo zmerila. Če daš na največjo povečavo in potem označuješ tek, pride kar lepo točno (sem preverjala s kolesom, avtom in potem še na zemljevidu). Je pa problem, če poti niso označene, oziroma, če tečeš po gozdnih poteh. Takrat označiš pač kot poznaš traso. Zanimivo, da so na Hrvaškem skoraj vse sprehajalne poti označene, tako da je prav super.
Upam, da bo kaj pomagalo.

Upam, da bom jaz danes doživela isto izkušnjo, saj bomo v Celju tekli skupaj. Bom prosila ostale, da me ne "šparajo". Samo vročina mi vseeno ne ustreza. Bravo za dober čas :clap: , pod eno urco uau :cast:

našla, ne najdem pa paga... škoda

http://www.mapmyrun.com/fullscreen

Potem odtipkaš tam pod
Change your default location Pag, Croatia
in nato spodaj klikneš moder napis creat a new map
Pokaže se ti zemljevid (moraš malo z desnim kurzorjem dol in tam lahko na levi odtipkaš pod Qick start pag, croatia
pokaže se ti zemljevid,
klikneš na full screen in tukaj je :wink: . Upam da bo šlo.
Drugače pa na zemljevidu lepo povečuješ in povečuješ Hrvaško, se malo premikaš po zemljevidu in prideš tudi do Paga.
Javi, če bo uspelo.

hvala za tvoj trud, tisto kar sem našla tudi že prej je kao Pag in glavna cesta za Novaljo. jst rabim pa uličice, staro cerkvo, pa tko... mah sej pribložno vem kolk km sem naredila
Uporabniški avatar
 Loni
Punce, glejte, kakšen SMS sem jaz dobila pred nekaj minutami od moje prijateljice, nove Polžke:

Hej, včerajšnji tek je bil pravi balzam za mojo dušo.

Se pravi, da se je okuževanje dobro začelo.
:D
Nazadnje spremenil Loni, dne 05 Avg 2008, 12:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, več kot to pa ne znam pomagat. Očitno niso dali podatkov čisto podrobnih v bazo :( .

LoniM, dobro opravljaš svoje poslanstvo, čudovito :clap: . Le tako naprej, da se res pojavi v Polžji sekciji :lol: .

Jaz sem šla danes zjutraj teč, pa kljub nočnemu dežeku ni bilo nič hladno 20 stopinj. Je malo rosilo po poti, zbudilo me pa ni čisto. Malo sem menjavala tempo vsak kilometer, da ni bilo preveč enolično, malo pomagajo klančki, na koncu pa sem pohitela, da ne bi v službo zamudila :wink: .

d.m.r. tudi tebi želimo prijeten tek in lepo, da si tudi na morju uživala v teku.
Uporabniški avatar
 Ksenija
sej je kul ;)
bila danes zjutraj na teku, zdej bo treba pa že enmal počitka ane :)
prijavljena na tek kot članica tekaškega foruma - polžja sekcija... ups
polžki moji, prijeten tek vam želim kjer koli že ste...
ja takšni sms so balzam tud za našo dušo ane
kako že gre tisto
ježek teka teka ves prešvican je, saj kilometrino nabirati hiti ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:sej je kul ;)
bila danes zjutraj na teku, zdej bo treba pa že enmal počitka ane :)
prijavljena na tek kot članica tekaškega foruma - polžja sekcija... ups
polžki moji, prijeten tek vam želim kjer koli že ste...
ja takšni sms so balzam tud za našo dušo ane
kako že gre tisto
ježek teka teka ves prešvican je, saj kilometrino nabirati hiti ;)

Ksenija, takole gre taprava za nas :lol: :

Polžek teka, teka in se veseli,
saj kilometre nabirati hiti. :wink:.

Tudi jaz prejle v službi sodelavko malo pregovarjala, naj počasi tek, hoja. Bomo videli, če bo kaj začela.
Uporabniški avatar
 Ksenija
sej sem mislila polžek nooo

super pesmica za nas tale tvoja ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:sej sem mislila polžek nooo

super pesmica za nas tale tvoja ;)

Saj verjamem, da si mislila polžka, meni je pa šinilo v glavo in sem kar zapisala :wink: . No, jaz jutri odtečem še skupen tek v Celju (upam, da me ne bo služba zadržala), potem pa počivam do sobote, drugače te ne bom mogla dohajati :oops: :wink: .
Uporabniški avatar
 majcha72
lenči napisal/-a:

O, himno mamo tud :)
Smo pa najbrž prepozni za tisk na majčke, a?

lenči napisal/-a:Tudi jaz prejle v službi sodelavko malo pregovarjala, naj počasi tek, hoja. Bomo videli, če bo kaj začela.

Samo tale link ji daj: http://www.kbromley.com/exercise/running/13-week-plan/
Tak program je tudi v knjigi Tek za začetnike. Če sem jaz odlaufala po tem, bo pa še kdo. :)
Uporabniški avatar
 lenči
lenči napisal/-a:

O, himno mamo tud :)
Smo pa najbrž prepozni za tisk na majčke, a?

Majcha pa za naslednje naročilo :wink: :lol:. Pojemo jo pa vseeno lahko :lol:
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA