Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Gizoman
Odločil sem se za nakup ročne ure z merilcem srčnega utripa. Po kratkem premisleku sem se odločil za Sigmo Onyx Fit. Pogledal sem ponudbe in se odločil za nakup pri Gajo Sport. Jo naročim preko njihove spletne strani in jo dobim v roku 24ur. Vse lepo in prav, toda, ko sem odpru paket je bil prvi šok ta, da je bila v najlon vrečki, drugi malo večji šok pa ji bil, da je bila vidno popraskana (steklo in ohišje) in brez zaščitne nalepke. V spominu pa je bila neka Romana letnik 65. Odličil sem se, da jim uro pošljem nazaj v zameno za NOVO uro, kajti tako uro lahko dobim na bolhi. Po dogovoru z njimi pošljem na njihove stroške uro nazaj in spet v roku 24 ur dobim paket, ga odprem in poglej ti to NAPAČNA URA :evil: Namesto Onyx fit dobim PC-15 :evil: Ok, se pač zajebali. Ponovim vajo in dobim tretji paket. Odprem in SPET napačna ura, tokrat sem dobil Sigmo Fit watch. :evil: :roll: Trenutno čakam na četrti paket in upam da dobim kar sem kupil.

Kaj vi pravite na to? Se vam je zgodilo že kaj takega?

Vam sporočim če jim je uspelo....
Uporabniški avatar
 NaceM
Očitno praznijo lager in probajo koga malce nagnit. :) Mislim, pa da je to zadeva zrela za Kutinovo.
 jezek.teka.teka
Upam, da boš končno dobil naročeno. Na tvojem mestu bi se obrnila na urad za potrošnike, imajo brezplačno številko, pa si pustila svetovat, če je to za prijavit in če ja, kam.

Meni se kaj takega še ni zgodilo, tudi naročam preko spleta bolj malo.
Uporabniški avatar
 Eustahije
Hvala ker deliš to z nami. Ko bom kupoval kako opremo bom pazil da ne vzamem pri njih. Čez par mesecev razmišljam da bi kupil garmina, pa mi bojo gotovo poslali na pol pojedene hruške, kao pomota! :)

Glede na to koliko članov ima tale forum bi rekel da lahko že dejansko vplivamo na cene in ponudbo, če smo organizirani tako, da slabe (in dobre) izkušnje delimo z drugimi člani.

Zate pa upam, da boš v četrtem paketu res dobil kar si naročil + nerabljeno! Sporoči.
Uporabniški avatar
 Gizoman
NaceM napisal/-a:Očitno praznijo lager in probajo koga malce nagnit. :) Mislim, pa da je to zadeva zrela za Kutinovo.

:lol: mogoče ima trgovina kritino iz azbesta

Res pa je, da se to odvija s svetlobno hitrostjo. Niti ne 1 teden od mojega PRVEGA naročila... Še dobro da sm uvideven, če ne bi letele ure u štacuni skozi zaprto šipo :D upam, da poštar že naklada mojo uro u kaslc
 natasha
Zanimiva izkušnja. Tudi to, da gre vse s svetlobno hitrostjo, kot da bi imel vse pripravljeno in te mal "iji-iju".
 ton
Gizoman: je bila kakšna od prispelih ur dražja od naročene? Takšno pa seveda zadrži.

Sam sem zadnjič tudi prvič naročal po spletu (sicer sem sila prestrašen, glede na lastno trapavost utemeljeno) in sem kajpak besno plačal, preden mi je tip poslal predračun oziroma preden je prišel z dopusta, mi pojasnil, da zadeve nima na lagru in mi celo že vrnil $$$. Zdaj sva zmenjena, da mi pred naslednjimi potezami sam pove, kdaj bodo roglji nared. Freerider, MS.
Uporabniški avatar
 Gizoman
Ne, nobena od prispelih ur ni bila dražja, obe so bile cca 20eur ceneje od Onyx fita. Verjemi, da če bi prišla v drugo kaka dražja ura bi jo obdržal. Očitno so v MS sami tiči :lol: (brez zamere drugim)

Ton, kakšni roglji??? nihc frštejn :lol:
 ton
Nastavki za na balanco. Potrebščina za triatlonce, za nas rekreativce pa bolj statusni simbol.
Uporabniški avatar
 Gizoman
KONČNO!!! :roll: Uro sem dobil, dela vse razen baterije v uri k je čist prazna :evil: Hvala za vse, prvič in zadnjič GAJO!!! :nono: :bum:

No vsaj hitro je blo konec tega cincanja. Za mojo potrpežljivost so mi dali zraven flaško za pit in "prazno" denarnico lotto. In pol ti še napišejo uradno opravičilo z žigom in podpisom šefa, da je prišlo do napake pri dobavitelju HAHA :shock:

Ton upam da dobiš dober štil za na belanco :D
Uporabniški avatar
 Wega
Ampak kaj takega! Za likof še prazna baterija. Obup.
Za štos naj poem da sem 2x naročil polarja prek eBaya, enkrat je prišel iz Izraela in drugič iz Nemčije, obakrat hitro in brez (skritih) napak...
Uporabniški avatar
 Gizoman
Wega napisal/-a:Ampak kaj takega! Za likof še prazna baterija. Obup.
Za štos naj poem da sem 2x naročil polarja prek eBaya, enkrat je prišel iz Izraela in drugič iz Nemčije, obakrat hitro in brez (skritih) napak...

Jaz imam tudi dobre izkušnje z naročili iz tujine (ZDA, Velika Britanija). Res pa je, da kaj takega, kar sem doživel s to uro še nism. Sam nekaj pa bi jih pohvalil in to je hitrost dostave :cast1: mogoče je to nov državni rekord

4 x relacija Murska sobota - Postojna
3 x relacija Postojna - Murska sobota

vse skupaj so ure naredile cca 1715 kilometrov :shock: v roku enega tedna :clap:
Uporabniški avatar
 zlopi
Wega napisal/-a:Za štos naj poem da sem 2x naročil polarja prek eBaya, enkrat je prišel iz Izraela in drugič iz Nemčije, obakrat hitro in brez (skritih) napak...

... tudi jaz sem zadnjih nekaj naročil preko eBaya: objektiv za fotoaparat iz USA, fotoaparat iz Avstrije, pa še en objektiv in Wave riderke iz Hong Konga, pa zadnje Wave Riderke ter Timexov IRONMAN* Triathlon® Bodylink® Trail Runner iz Nemčije dobil ravno tako v brezhibnem stanju.
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Bali
Tudi jaz veliko naročam preko spleta, ampak kaj takega se mi pa še ni zgodilo.

Na vsak način, bi zadevo prijavila na uradu za potrošnike, pa tudi to uro bi jim zdaj vrnila, zahtevala nazaj kupnino in jo kupila drugje. No razen če gre za dosti bolj ugodno ceno.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA