Največji enodnevni tekaški dogodek vam omogoča, da tečete s celim svetom. Si želite biti zraven, ko bo tekel ves svet?

Moderator: Nike_plus

#138440
[img=right]http://www.tekaskiforum.net/__slike/2008/Nike_Plus_Sportband_RGB_TF.jpg[/img]Si želite biti zraven, ko bo tekel ves svet?

Udeležite se priprave na tek 10KM HUMAN RACE. Pošljite nam ime in priimek, naslov, telefon, datum rojstva in vaš e-mail naslov, s katerim ste se prijavili na NIKE+ strani, na e-mail naslov human.race@nikeplus.si. Tako boste izpolnili pogoje za sodelovanje na tej slovenski tekmi. Najboljših 6 tekačev (3 ženske, 3 moški) bo dobilo Nike+ copate, ostali pa bodo sodelovali v žrebanju za 5 parov copat Nike+, 20 tekaških kompletov oblačil (kratka majica in hlače) ter 50 majic HUMAN RACE.

Izziv tekme je: “Kdo bo največ pretekel od 1. do 31. avgusta?”

Za dodatne informacije nam lahko pišete na human.race@nikeplus.si.
 anolop
#138501
No jst sm se že prijavla.

Ravn včer sm gledala na Nike-ovi strani in sm bla koj za to. V petek grem laufat!! :D
 Nike_plus
#138762
Do velikega vse Slovenskega tekaskega tekmovanja nas loci le se nekaj ur. Pripravite tekaske copate, komplet NIKE+, ker jutri zacnemo zares!

Trenutno ste vsi, ki ste potrdili prijavo v igri za nagrado. Kar nekaj pa je takih, ki prijave se niste potrdili (naj vas opozorimo, da se za nagrade potegujejo le aktivni prijavljeni tekmovalci!) in vas vabimo, da to storite cim. Ostale pa vabimo, da se nam pridruzite in tekmujete z nami za lepe nagrade in osebno zadovoljstvo v mesecu avgustu...

Na nikeplus.com lahko ustvarite svojega NIKE+ MINI -ja, ki vas bo spremljal, obvescal in razveseljeval na ohranjevalniku zaslona. Lahko pa si ogledate uradnega predstavnika SLO izziva, Mr. Wilfred Kipkoech Cheruiyot iz Kenije, ambasadorja dobre volje na izzivu: Slovenian NIKE+ MINI

---
!!! Naj vas opozorimo, da tekmovanje Slovenski tekaski izziv poteka na LASTNO ODGOVORNOST! Organizator ne odgovarja za morebitne poskodbe, pretreniranost, utrujenost, preveliko tekmovalnost in ostale posledice !!!
---

Torej upamo, da ste spociti, ker se obeta pester tekmovalni mesec. Zelimo vam cim vec kilometrov v mesecu avgustu. Sicer pa: Vsak, ki sodeluje je ZMAGOVALEC!!!


Lep tekaski pozdrav od ekipe Nike+ Slovenija!

Slika

---------------------------------------
31.8.08 10KM Human race
www.nikeplus.si
www.nikeplus.com
human.race@nikeplus.si
Uporabniški avatar
 katka
#139179
Nike_plus napisal/-a:!!! Naj vas opozorimo, da tekmovanje Slovenski tekaski izziv poteka na LASTNO ODGOVORNOST! Organizator ne odgovarja za morebitne poskodbe, pretreniranost, utrujenost, preveliko tekmovalnost in ostale posledice !!!

seveda ne, kajti tole trapasto nadtekavanje je abonma točno za to, za kar organizator ne odgovarja. :roll:
 Jru
#139185
seveda ne, kajti tole trapasto nadtekavanje je abonma točno za to, za kar organizator ne odgovarja.


Kaj ni tako pri vsakem športnem tekmovanju? No pain, no gain; (brez muk ni uspeha) pa naj bo to Kutzbuhl, Wimbledon, ali trapasto tekmovanje za brezplačne teniske...

Kakorkoli; vmes smo tudi kubertenovci. :-)

Pozdrave!
Uporabniški avatar
 pia
#139198
No, moj izziv se je začel v petek, ko sem prvič uporabila tale sistem. Grem, ga kalibriram, odlaufam 13 km (na Garminu), pridem domov, na i-Podu 1,26 min teka in 0,01 km.
Gruntava z Erom, kaj bi to bilo, pa pravi, da je verjetno lovil njegov čip...

Greva v soboto spet kalibrirat, laufat v Sračjo dolino in pokaže pravilno - 6,4 km. Vsa zadovoljna, da bo vsaj na maratonu delal, kot je treba...

In ga danes pred štartom prižgem, preverim, če se vse cifre obračajo, kot je treba, ga zaklenem in na cilju pogledam podatke. Pa me vrže na rit: moj maraton danes je bil dolg natanko 12 km...

In Slovenija je zato izgubila v dveh dneh (od treh) 43 km! k vragu....
Uporabniški avatar
 damajanty
#139215
Pia, zapiši si te kilometre, ki jih nimaš zabeleženih, pa jih na koncu meseca dodaj seštevku - v slovenskem challengeu se ti sicer ne bodo upoštevali, v TF pa bi se ti komot! Ker to je edino fer. Isto Ero za kilometre od 1. avgusta.

Meni se do zdaj pravilno beležijo.
 anolop
#139369
Meni se je pa naredl, da sm v petek 1. avgusta po teku vidla, da sm pravzaprav tekla 1. septembra?!?! :shock: Prestavim na avgust in zopet včeraj, ko sem šla okol Bohinjskega jezera najprej preverim datum in glej ga zlomka, spet sm v septembru!

Se mi je čudn zdel kaj zdej to, da sm en mesec naprej, pol pa prejle pogledam na PC-ju datum in vidm, da je naštelan na september. No ja se naredi, sam 8km mam zdej v septembru :(
 mojA
#139484
Živjo!
Eno trapasto vprašanje. Kko pa se seštevajo km - ali ročno al kako? Nimam Garmina imam samo izmerjene trase. Sem jih pa že nekaj naredila v avgustu (km mislim)
 mojA
#139569
Ero, hvala za odgovor. Tole področje ne bo moje :shock: . Pred kratkim mi je crknila moja stara SIGMA pa sem tekla na dopustu kar brez ure in je bilo prav fajn. No sedaj sem pojerbala mal manj star Polar, danes si še naštelam nov pašček pa baterijo v pulzpašček in to je vse kar se tiče moje tehnične opreme pri teku. Potem pa gas.
Komaj vem kaj je Sportbank in iPod in te stvari. Me je kar sram :oops:
Uporabniški avatar
 ero
#139575
hja, saj ni tako komplicirano. včasih take igračke pač rabimo za zunanjo vzpodbudo. potem se jih pa naveličamo in imamo precej kilometrov mir pred njimi :)

pač gremo skozi faze, kot pri vsem v življenju ...
 anolop
#139682
Super! In kdo je lahko kandidat za to nagrado? Predvidevam, da tisti, ki bo tekel 08.08.08? Ter kdor bo pretekel največ km?

Je posebna nagrada še skrivnost? ;)
 Nike_plus
#139803
Lep tekaski pozdrav vsem prijavljenim na Slovenski tekaski izziv,

Tekmovanje je ze v polnem teku. Vodilni tekmovalci se priblizujejo 200 km... Da pa bo tekmovanje se bolj napeto, bomo na dan 08.08.08 podelili dve dodatni nagradi! Moški in ženska, ki bosta na ta dan pretekla NAJVEČ kilometrov, dobita majico NIKE+ HUMAN RACE! (stejejo samo kilometri na ta dan!)

P.S.: steje se dan 08.08.08 od 00:00 do 23:00 ure! Pomembno je, da nekoliko prej sinhronizirate vaše komplete NIKE +, da bodo kilometri prikazani na strani izziva!

Veliko uspeha in lep pozdrav, vam zeli ekipa NIKE+ Slovenija!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA