Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Rad bi izpopolnil tehniko (in kondicijo) plavanja kravl (skrite triatlon ambicije...).
Bil sem že na poiskusnem treningu pri Igorju Kogoju (3Ksport) :cast: pa mi je vse super razen lokacije (Kodeljevo).

Zato imam vprašanje: a mogoče kdo ve za kakšen tečaj (trening) ki se recimo začne jeseni za veterane ki je v Tivoliju...?! :wink:
 mojA
Živjo!
H Kogoju sem že hodila na Kodeljevo in tudi meni ne odgovarja destinacija. Sem se že zanimala in v Tivoliju je podoben tečaj tudi za veterane. RIBA. Svak in svakinja sta se med drugim odlično naučila kravl ter skok na glavo in obrate pod vodo. Pri Kogoju ni bilo nič skokov na glavo in obratov, verjetno so že vsi znali - čeprav ni bilo ravno videt. Verjetno nisem dovolj dolgo vztrajala, ampak sem pa zelo izboljšala svojo žabo.
No, z RIBO hodijo tudi na tekmovanja. Se bom pozanimala za bolj točne informacije (telefon ipd) pa javim takoj ko dobim.

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 mazi
Mojca,

Hvala za odgovor - namig... :wink:

Meni se recimo trenig pri Kogoju zelo dopade in ne pogrešam ravno skokov in obratov... :wink: (samo lokacija :--( )

Bi se pa specializiral res bolj na kravl tehniko...
 ton
Hja, triatlonsko plavanje je žal več vaj in nabiranja kilometrov in manj piljenja tehnike, to imata prav.
Maziju sem že povedal, da se za UK plavanja pri 3K najbolj splača počakati na mojstra Tomaža (lani je imel termina za ostarele začetnike ob torkih in četrtkih, sam pa sem dokaz, da je moč splaviti tudi hlod), je pa tudi meni - ampak žal spet na Kodeljevem - silno ljuba ena skupina plavalnih rekreatorjev (mislim, da so dejansko Ribini), ki so zgolj plavalci in to navdušeni: hodijo po raznih veteranskih dirkah, tudi v tujino, in so videti kot ena res zadovoljna ekipa.
Eno skupino (spet na Kodeljevem) ima tudi Kefe s PK Ljubljana.
 mojA
V poletnem času je plavanje samo na Kodeljevem. Je pa gužva. V Tivolju se bo verjetno začelo komaj oktobra. Drugače pa poglej na spletno stran in sicer klub Riba http://www.riba-drustvo.si/urnik.html. Na Kodeljevem so trenigi vsak dan od 8 – 9 ure.

So pa pri RIBI tudi triatlonci in simpatizerji.

Je pa pri vseh teh društvih zelo al pa še bolj vse odvisno od vaditelja.

Pri Kogoju sva imela najprej enga, ki se nama je zdel še kar v redu, ko pa sva dobila nekega Matjaža al Tomaža (sem pozabla) je blo pa super. Ta človek je pa res s srcem pri stvari, odličen, tudi plaval je z nami, da nas je opazoval pod vodo. Ena njegova uro je odtehtala za pet drugih. Žal je večkrat manjkal, ker je bil na tekmah. Če bi bil skos on bil mi to odtehtalo lokacijo in bi še naprej hodila. Tko sem pa nehala, ker je bilo potem kar nekaj.

Pri Ribi sta pa dve ženski menda ful v redu. Lahko da so ostali tudi samo ne poznam.
 mojA
TON - evo, res je TOMAŽ !!! Ta je res prva klasa, ful v redu trener ! Ampak tisto - OSTARELI ZAČETNIKI - :-(( - grozn ! Ampak je res :?
Uporabniški avatar
 mazi
Hvala obema... :cast:

Torej zaenkrat je v prvem planu Kogoj - Pri Tomažu in pa RIBA... :wink:

P.P. Še kakšen predlog? :shock:
 ton
mojA napisal/-a:Ampak tisto - OSTARELI ZAČETNIKI - :-(( - grozn ! Ampak je res :?

Čakaj, povsem spoštljivo in samoironično je bilo. Meni se zdi, da smo z vsakim korakom (al pa zamahom) stran od kavča in lokalnega bifeja prav spoštovanja vredni. In če poštrikamo še s familijo...
Uporabniški avatar
 mazi
ton napisal/-a:
mojA napisal/-a:Ampak tisto - OSTARELI ZAČETNIKI - :-(( - grozn ! Ampak je res :?

Čakaj, povsem spoštljivo in samoironično je bilo. Meni se zdi, da smo z vsakim korakom (al pa zamahom) stran od kavča in lokalnega bifeja prav spoštovanja vredni. In če poštrikamo še s familijo...

Ja Tone imaš prav, če poleg trenira še žena je pa sploh v redu... :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA