prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 pajo
No se vidimo ob 19h.
Uporabniški avatar
 Laufer
Se grem za nekaj dni sproščat na morje.

Dober TEK :lol:
Uporabniški avatar
 pajo
Laufer napisal/-a:Se grem za nekaj dni sproščat na morje.

Dober TEK :lol:

:clap: :cast1:
Uporabniški avatar
 bobr
raf napisal/-a:Super! grem ravninski krogec, ker mi tiste korenine pri klasiki ravno še niso pri srcu :evil: in tudi gleženj ni čisto O.K., čeprav sem mislil, da bom moral ta torek ta tek izpustiti, ker sem bil prepričan, da bo zadeva sanirana šele v roku 14 dni.
Ob 18 za slabo urico pa sva nazaj. Se bom podredil tempu bobra. :wink:

Da ne bo pomote, hodila bova en krajši moj krog. Ne bova tekla ker ne smeva! :lol:
Uporabniški avatar
 raf
Aha, se pravi pomožni bicikli bodo naju pripelajli do cilja. :wink:
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Če ne bo dežja se verjetno pojaviva tudi midva z Lili ob 19:00... :wink:
Uporabniški avatar
 miciM
Jaz danes tečem ob 20.15. Verjetno ob vsakem vremenu, tempo med Bobrivim - :lol: in :?: :?: . Vsekakor bolj ZEN
Če se mi kdo pridruži prav, če ne tudi prav, sem že z maratona vajena, da moram sama tekat :D .

:wink:
Uporabniški avatar
 raf
Generalka za Bohinj uspela. Gleženj zdržal napore in se že veselim novih izivov.
Uporabniški avatar
 raf
Hmm zgleda, da imaš ahilovo vneto oziroma kaj tično je narobe s tvojo nogo. Tiste modre obližke na nogi sem videl že pri noogmetaših in so rekli, da služijo varovanju mišice. Z njimi so modeli normalno delali trening in šprintali ,kot nori.
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Z Lili sva na žalost!? :cry: sama odtekla Krožnik ob 19:00... Čeprav je bilo še kar soparno sva odtekla cel krog in to v manj kot uri... :wink:

P.P. Bobr upam, da se boš kmalu pocajtal... :?
Uporabniški avatar
 dannae
sama sem štartala dvajset čez sedem od doma. sem udarla eno svojo varjanto čez rožnik, pa sem na koncu tekla kar po vodnikovi domov, ker je bila že taka tema mal čez osem v gozdu, da mi ni bilo ravno prijetno... soparno pa za znoret... spotoma sem srečala še kustusa in nadjo, ki se mi je za par sto metrov pridružila, potem pa se je spet priključila svoji skupini... hvala za kratek klepet!
pozdravček
d
Uporabniški avatar
 miciM
Jaz sem Krožnik štartala ob 20.15 in ne sama. Z menoj je tekel Maj, Špela pa se je zaradi bližine dežja odločila, da ne pride.
Odtekla sva klasiko z uporabe lučke, čas malo čez uro a še vedno dovolj hitro, saj sem domol prišla tik pred dežjem.
lep dan

:wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Sopihala sva krajšo različico (presneta sopara,gleženj,tetiva...) ni nama šlo od nog in sva Rafa samo pustila naj teče po svoje.
Uporabniški avatar
 bobr
Pajo bil si vabljen na peš-krog :lol:
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA