Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Tina1
Hoj,
js pa sem pravkar iz Berlina. Kolk ste uspeli v tem dobrem tednu napisat tle!!! Ne vem, kje nej sploh berem, ker je tolk strani. V kakih 2 tednih nisem tekla skoraj nič, gor v Berlinu samo enkrat bolj malo, po parku ob 10h zvečer, ker je blo drugače tako zelo vroče.
No, bom pa morala zdej v soboto okoli Bohinja :? upam, da mi bo uspelo prit do konca. Kar nekaj ovir bo tokrat, smotan teren, pa vreme?
Sicer pa kaj je kej novega tu na forumu?
Uporabniški avatar
 Tina1
lenči napisal/-a:No, ugotavljam, da se polžki ukvarjajo tudi z drugimi športi kot je npr. plezanje. Mene bi dvignilo dvigalo kam gor, ne pa jaz :oops: . Pa kolesarimo polžki tudi. In plavamo tudi. Hribolazijo tudi nekateri.

Tkole:
- tek
- kolesarjenje
- plezanje
- hribolazenje
- plavanje

no, še kakšen šport ? :?: :lol: .

P.S.: Moje motoristično udejstvovanje ne šteje med športe :wink: , čeprav pokurim kar nekaj energije.

Rolanje. Prej sem več let veliko rolala, zdej pa skoraj ne več.
Nazadnje spremenil Tina1, dne 06 Avg 2008, 10:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Tina1 napisal/-a:Hoj,
js pa sem pravkar iz Berlina. Kolk ste uspeli v tem dobrem tednu napisat tle!!! Ne vem, kje nej sploh berem, ker je tolk strani. V kakih 2 tednih nisem tekla skoraj nič, gor v Berlinu samo enkrat bolj malo, po parku ob 10h zvečer, ker je blo drugače tako zelo vroče.
No, bom pa morala zdej v soboto okoli Bohinja :? upam, da mi bo uspelo prit do konca. Kar nekaj ovir bo tokrat, smotan teren, pa vreme?
Sicer pa kaj je kej novega tu na forumu?

Tina, na kratko:
- polžki smo dobili svoje področje (poleg podružnic) in imamo tri teme:
- polžji piknik 27.9. (hitro se prijavi, bo ful luštno)
- polžki na tekmo (kam gremo, kje se srečamo....)
Nekaj novih polžkov se nam je pridružilo, drugače pa pridno tečemo.
No, počasi se boš prebila skozi teme in se čisto vklopila.
Aja, majčke smo naročili.

Pozdravljena nazaj :laola
Uporabniški avatar
 Tina1
Pa se že kaj ve, kdaj bojo majce in kako jih dobimo? pa kako s plačilom...
Uporabniški avatar
 solatka
Jaz zadnje dni samo "špranciram" po mojih tekaških poteh.

Včeraj sem v družbi naredila par krogov okoli parka (ne pretirano hitra hoja).

Prav ne morem verjet koliko ljudi teče. In to KATERI ljudje.
Ko sem se pripravljala za Radence, sem srečala bivšo sošolko in me je prav izivala s svojimi pripombami ("le glej da ne boš prehitro tekla"). NO, včeraj so bile vloge obrnjene. sem jaz dajala komentarje ona pa vsa zadihana odgovarjala. :lol:

Res, človek je kar presenečen na trenutke.
 Tanjusha
MAJICE bodo, so pa zdaj dopusti, tako da gre vse malo pocasneje. Kot sem ze omenila: ko jih dobim, bom dala obvestilo na TF, takrat se bomo tudi dogovorili o prevzemu.
Uporabniški avatar
 solatka
A ste vidle mojga polžka? Koooončno mi je ratalo uredit avatar.
Pa še "original" je, direkt iz moje majčke :D
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:A ste vidle mojga polžka? Koooončno mi je ratalo uredit avatar.

Uau, a si pobaravala majčko ? Super, tole je pa vredno naše Polžje kraljice :laola
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:
solatka napisal/-a:A ste vidle mojga polžka? Koooončno mi je ratalo uredit avatar.

Uau, a si pobaravala majčko ? Super, tole je pa vredno naše Polžje kraljice :laola

Pobarvala majčko? Nop, sam gor sem narisala.

Sem pa hotla narisat še na črno majčko, no pa sem jo uničila (šmrk, moja najboljša majčka za lavf :cry: - ni tekaška, da ne bo pomote).
Uporabniški avatar
 Maša
Tanjusha napisal/-a:MAJICE bodo, so pa zdaj dopusti, tako da gre vse malo pocasneje. Kot sem ze omenila: ko jih dobim, bom dala obvestilo na TF, takrat se bomo tudi dogovorili o prevzemu.

Ojla! Upam, da bojo ratale do 14.8., potem grem na morje in me ne bo do .. ah, grozno dolgo, cele tri tedne :D Me bo počakala majčka, hm, če slučajno ne bo do naslednjega tedna? Se je že veselim.

Zadnje dni sicer bolj slabo tečem, grem danes zvečer na enga.

Lepo se mejte!

Maša
Uporabniški avatar
 lenči
Maša napisal/-a:Ojla! Upam, da bojo ratale do 14.8., potem grem na morje in me ne bo do .. ah, grozno dolgo, cele tri tedne :D Me bo počakala majčka, hm, če slučajno ne bo do naslednjega tedna? Se je že veselim.

Zadnje dni sicer bolj slabo tečem, grem danes zvečer na enga.

Lepo se mejte!

Maša

Maša, bom kar pogrešala tvoj pisanje :D . Drugače pa uživaj na dopustu in se vidimo na pikniku :wink: .
Uporabniški avatar
 Maša
lenči napisal/-a:Maša, bom kar pogrešala tvoj pisanje :D . Drugače pa uživaj na dopustu in se vidimo na pikniku :wink: .

čaki čaki, saj še 8 dni (+ danes) ne grem nikamor :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Maša napisal/-a:
lenči napisal/-a:Maša, bom kar pogrešala tvoj pisanje :D . Drugače pa uživaj na dopustu in se vidimo na pikniku :wink: .

čaki čaki, saj še 8 dni (+ danes) ne grem nikamor :lol:

Super, potem pa še bo kaj zanimivosti :wink: :lol:
 wind
solatka napisal/-a: Koooončno mi je ratalo uredit avatar.

Heh, tole je zlo čudn polž, zgleda kot modri dirkač s hiško. :D

BTW, zadnjič je ena polžka pozirala pred mojim fotoaparatom:
Slika
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA