prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Simplon
Kako skrbite za svoje superge? Jih kaj posebej čistite ali kako drugače skrbite za to, da ostanejo dolgo uporabni? Jaz svoje namreč po teku odložim v omaro, ko grem naslednjič tečt, pa jih vzamem ven, kakšnega posebnega čiščenja med tem ne doživijo (OK, včasih vzamem kakšen kamenček iz podplata).
Uporabniški avatar
 Jančika
Pogledam, če sem naletela na kakšno pasjo mino (zaenkrat začuda še nikoli), po potrebi ostrgam tahujšo svinjarijo in to je to. Z možem tečeva po isti progi in jaz pridem čista domov, ona pa je ponavadi blaten gor do riti ali čez :lol: . Tako da on posveti laufačkam malo več pozornosti v obliki vode in krtačke.
Uporabniški avatar
 Radolca
po teku jih najprej dam "zluftat" in jih na balkonu pustim do naslednjega teka. V tvojem primeru mora biti v omari kar polno neprijetnega vonja :?
Jih pa perem v pralnem stroju seveda brez vezalk in vložkov. Ko jih dam sušit (ne direktno na sonce) v njih nabašem papir, da po koncu sušenja izgledajo normalno.
Včasih jih tudi na roke operem v prašku in vodi okoli 40°C. To sem storil tudi včeraj, da bom na Bohinjski tek prišel "popolnoma svež" :rol:
 Simplon
Radolca napisal/-a:po teku jih najprej dam "zluftat" in jih na balkonu pustim do naslednjega teka. V tvojem primeru mora biti v omari kar polno neprijetnega vonja :?

Hehe, ni panike, ker je omara zunaj (sicer pod streho) in je odprta. Kadar pa ni nujno, da bo lepo vreme, so pa superge čez noč notr.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA